Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(.sniege. @ 2012 03 12, 12:33)
tai gal instrukcija keliems puodams o musu bea, nes ir pas mane ner  unsure.gif

irnesakyk.gif ir nereikia..taip per rakandus y virtuve yeit jau neina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2012 03 12, 11:44)
irnesakyk.gif ir nereikia..taip per rakandus y virtuve yeit jau neina blush2.gif

as prie seno savo turejau, tai nelabai ir naudojau, o ta sieteli daugiau panaudoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nonsi @ 2012 02 17, 17:59)
balandeliai issitroskina per kokiu 40 min ir pan, o jei jis didelis, tai be dangcio galima kaip ir paprasta puoda naudoti, pvz cepelinus issivirti ar ka kita... 

Tai koks cia greitpuodis, jei tiek pat laiko kaip ir mano paprastam puode... biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(epika @ 2012 03 12, 14:23)
Tai koks cia greitpuodis, jei tiek pat laiko kaip ir mano paprastam puode...  biggrin.gif  g.gif

Normalus tas greitpuodis, tai jau bus mano treciasis viarianta, pries tai turejau dar tarybini, antrasis buvo aysiveztas is Vokietijos, gamintojo nepamenu.
Ir tarpine normali, niekur neleidzia,sestadieni viriausi liezuvi ir jautiena, procesas uztruko 40 minuciu, voztuvas veikia puikiai, jokiu garu per tarpine neleido.
O kad balandeliai per 40 minuciu issitroskina, jokio stebuklo nematau, tarybiniame per pusvalandi issitroskindavo.
Tikrai nematau reikalo moketi tukstantiniu sumu uz puodo varda. Ne automobilis pagaliau.
Atsakyti
QUOTE(jinxas @ 2012 03 10, 17:33)
O kokios firmos buvo tie išmestieji puodai?

Nepamenu dabar gerai pavadinimo. Prieš 4 metus Maximoj lipdukų akcija siūlė.

QUOTE(irmulia @ 2012 03 12, 08:25)
o viduje yra tokia lyg kojelė (laikiklis) vidiniam indui įstatyti?

ar čia vidinis indas tiesiog ant dugno dedamas...?  g.gif 

mat kiek žiūrėjau, tai tokios kojeles kaip ir neradau  g.gif  o štai kituose žiūrėtuose greitpuodžiuose ji yra...

Na ir mano greitpuodyje nėra šios kojytės, bet yra tas apskritas dugno uzdėklas. Maximoje mačiau, kad atsiprašo už klaidingą tekstą apraše. Nes rinkiny ne trikojis stovas, o tas papildomas dugnas yra. ax.gif
Atsakyti
Gal yra mamyciu, galinciu kaip nors palyginti Maximini ir Fagor firmos greitpuodzius? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2012 03 12, 10:19)
ant geros kokybes plieno puodu raso 18/10.. Be sio uzraso puodu neperku smile.gif

nulekiau apziureti puodu biggrin.gif ...skaiciukus 18/10 radau thumbup.gif dvi skirtingos firmos,abi geros yahoo.gif
Papildyta:
QUOTE(Mičiko @ 2012 03 12, 16:35)
Nepamenu dabar gerai pavadinimo. Prieš 4 metus Maximoj lipdukų akcija siūlė.
Na ir mano greitpuodyje nėra šios kojytės, bet yra tas apskritas dugno uzdėklas. Maximoje mačiau, kad atsiprašo už klaidingą tekstą apraše. Nes rinkiny ne trikojis stovas, o tas papildomas dugnas yra.  ax.gif

BIALETTI vadinosi 4u.gif ,vis dar turiu ta puoduka,bet teks atsisveikinti vidus susibraize bigsmile.gif
Atsakyti
sakykit kas turite greitpuodžius aš šiandien viriau bulves ir man neiššoko tas raudonas mygtukas ir nesusidarė slėgis, g.gif ar jau čia koks gedimas ar ką nors ne taip padariau. Anksčiau buvo viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2012 03 13, 18:04)
sakykit kas turite greitpuodžius aš šiandien viriau bulves ir man neiššoko tas raudonas mygtukas ir nesusidarė slėgis,  g.gif ar jau čia koks gedimas ar ką nors ne taip padariau. Anksčiau buvo viskas gerai.

Gal rankenos iki galo neuzstūmėt? Man buvo taip antrą kartą. Tai dabar jau žinau. ax.gif Be to, rašo, kad turi būti ne mažiau 250ml vandens.
Atsakyti
kirtom siandien gaidy is pat ryto blush2.gif NAMINY ax.gif
ir bendem virt greitpuodyje..nu geeeris thumbup.gif patariu visom ysigyt thumbup.gif
naminis gaidys per 30 minuciu suvire taip,kad su kiaurasamciu mesa graibiau,biro viskas bigsmile.gif po to y sultiny sumeciau bulves cielas,pjaustytas sriubai,makaronus..per 8minutes viskas gatava thumbup.gif nu stebuklas!!!metu atradimas musu seimai!!!siulau visom nepagailet tu lituku..o lipduku juk vistiek turim-surenkam mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2012 03 13, 17:04)
sakykit kas turite greitpuodžius aš šiandien viriau bulves ir man neiššoko tas raudonas mygtukas ir nesusidarė slėgis,  g.gif ar jau čia koks gedimas ar ką nors ne taip padariau. Anksčiau buvo viskas gerai.

Ar pradejot gaminti ant maksimalios temperaturos?
Atsakyti
gal rankena blogai užstūmiau g.gif nes gaminti pradėjau ant maksimalios temperatūros ir vandens buvo apie litrą. Na reiks kitą dieną atidžiau pažiūrėti rankeną.
Atsakyti