QUOTE(rittux'e @ 2012 03 20, 11:29)
Sveikos

Jungiuosi pasidalinti apie maximinį greitpuodį, kadangi jau įsigijau ir išbandžiau

Kai kurios rašė, kad joms viskas gerai, bet man garai eina per rankeną ir iš po rankenos laša

o tas pypsiukas neiššoka

Arba aš nesuprantu kiek jis turi pakilti...
Gal aš darau kažką ne taip? Nes dangtį ir uždengiau gerai ir "užrakinau"
Ir dėmės ant dugno ir dangčio irgi atsirado, kaip ir kai kurioms čia rašiusioms
Eiti keisti?
Ar tikrai gerai uzdaret ir ta raudona pypsiuka pristumet iki galo? nes jei nepristumi iki galo, tada ir lasa, ir garai eina, man sita irgi isaiskino.
Apziurejus, man labai neaiski ta tarpine pasirode, nepatikima

Jei plystu, tai greitpuodzio kaip ir neber, liks tik puodas, kuriu as turiu iki kaklo

Idomu, ar galima kur tu tarpiniu atsraginiu rasti, gal kas zinot, pasidalinkit. Nes parduotuvej man vadybininke prasitare, mazdaug 2 metus tai turetu tas greitpuodis tarnauti(pries tai minejau, kad turiu jau apie 14 metu kitoki, iki siol jokiu nusiskindimu) Aisku, pinigai nedideli palyginus, ale jei kas 2 metu reiks keisti,paskaiciavus, nebe dvigubai gausis, o keturgubai ir dar daugiau.Tiesa, pries 5 metus pirkom dovanu greitpuodi is turgaus, klausem, sake naudojamas laaaabai daznai, kaip naujas, jokiu nusiskundimu, mokejom 100 lt. Tad cia reikia labai pasvarstyti, ar tikrai jau toks pigus daiktas, kai galima neblogesni dar pigiau nusipirkti. Jei kas nors del tu tarpiniu issiaiskintu, butu didelis dekui