Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

tai čia ir esmė,kad visos diskutuojam,ar geriau pirkti pigų daiktą,kuris gali būti "š" ,o gali ir ne -ar geriau dasidėti ir nusipirkti rimtesni...Skūpas moka du kartus..Tuo labiau visi puikiai žinome,kaip ir kas yra,kai vyksta kokios nors akcijos mirksiukas.gif
dėlto ir labai įdomi kiekviena nuomonė,aš asmeniškai noriu gero daikto,noriu ji naudoti ne vienerius metus,todėl man labai svarbu kokybė mirksiukas.gif
tad rašykite savo nuomones toliau drinks_cheers.gif

Atsakyti
Taigi, issiviriau as tame 4l. puode plova, viskas pavyko, nieks neprisvilo, bet dugnas liko siek tiek demetas, tai reiskia, kad kita kart svils, ar kaip :hmTiesa, ne taip smarkiai kaip cia idetoje nuotraukoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anka: 20 kovo 2012 - 08:23
QUOTE(Anka @ 2012 03 20, 08:14)
Taigi, issiviriau as tame 4l. puode plova, viskas pavyko, nieks neprisvilo, bet dugnas liko siek tiek demetas, tai reiskia, kad kita kart svils, ar kaip :hmTiesa, ne taip smarkiai kaip cia idetoje nuotraukoje.

Buvau pas drauge, pas ja greitpuodis, dugnas taip pat demetas. Gamino jau ne karta, niekas nesvyla, idomu, kodel jis lieka demetas g.gif Ar tai ka nors reiskia? Siaip gaminimui netrugdo tos demes, tik kad nekaip atrodo, daiktas tai naujas...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jungiuosi pasidalinti apie maximinį greitpuodį, kadangi jau įsigijau ir išbandžiau smile.gif
Kai kurios rašė, kad joms viskas gerai, bet man garai eina per rankeną ir iš po rankenos laša unsure.gif o tas pypsiukas neiššoka unsure.gif Arba aš nesuprantu kiek jis turi pakilti...
Gal aš darau kažką ne taip? Nes dangtį ir uždengiau gerai ir "užrakinau" unsure.gif
Ir dėmės ant dugno ir dangčio irgi atsirado, kaip ir kai kurioms čia rašiusioms schmoll.gif
Eiti keisti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rittux'e: 20 kovo 2012 - 11:32
QUOTE(rittux'e @ 2012 03 20, 11:29)
Sveikos  4u.gif  Jungiuosi pasidalinti apie maximinį greitpuodį, kadangi jau įsigijau ir išbandžiau smile.gif
Kai kurios rašė, kad joms viskas gerai, bet man garai eina per rankeną ir iš po rankenos laša  unsure.gif  o tas pypsiukas neiššoka  unsure.gif  Arba aš nesuprantu kiek jis turi pakilti...
Gal aš darau kažką ne taip? Nes dangtį ir uždengiau gerai ir "užrakinau"  unsure.gif
Ir dėmės ant dugno ir dangčio irgi atsirado, kaip ir kai kurioms čia rašiusioms  schmoll.gif
Eiti keisti?  g.gif

Ar tikrai gerai uzdaret ir ta raudona pypsiuka pristumet iki galo? nes jei nepristumi iki galo, tada ir lasa, ir garai eina, man sita irgi isaiskino.
Apziurejus, man labai neaiski ta tarpine pasirode, nepatikima schmoll.gif Jei plystu, tai greitpuodzio kaip ir neber, liks tik puodas, kuriu as turiu iki kaklo biggrin.gif Idomu, ar galima kur tu tarpiniu atsraginiu rasti, gal kas zinot, pasidalinkit. Nes parduotuvej man vadybininke prasitare, mazdaug 2 metus tai turetu tas greitpuodis tarnauti(pries tai minejau, kad turiu jau apie 14 metu kitoki, iki siol jokiu nusiskindimu) Aisku, pinigai nedideli palyginus, ale jei kas 2 metu reiks keisti,paskaiciavus, nebe dvigubai gausis, o keturgubai ir dar daugiau.Tiesa, pries 5 metus pirkom dovanu greitpuodi is turgaus, klausem, sake naudojamas laaaabai daznai, kaip naujas, jokiu nusiskundimu, mokejom 100 lt. Tad cia reikia labai pasvarstyti, ar tikrai jau toks pigus daiktas, kai galima neblogesni dar pigiau nusipirkti. Jei kas nors del tu tarpiniu issiaiskintu, butu didelis dekui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 20 kovo 2012 - 13:34
QUOTE(AStonke @ 2012 03 18, 22:50)
aš  pirkau puodą, 4l.šiandien irgi  ax.gif tai minusas,kad dangtis nesilaiko,jei nori paimti pradaryti ar pažiūrėti ar ką įdėti turi padėti ant stalo,kitas dalykas niekur nebuvo ženklo 18/10 metalo...nei ant dėžės,nei ant puodo,nei brošiūroje (apart maximos reklamėlę) kažkaip keista jau labai,nes tokie dalykai būtini pažymėti etiketėse...(gal neprimačiau kur  g.gif  nors ir viską išskaičiau) net bazei seniau esu pirkus iš pigesniu 18/10 vokišką puodą,ir tai ant jo ir ant dėžės buvo visi ženklai sudėti..
dar man tam puodui atrodo per daug skyliu yra  lotuliukas.gif negana tos skylutės išbėgimui,iš abieju pusiu,dar išlenkti piltuvėliai iš abieju pusių irgi...turėtų ilgiau viskas virti..na bet šitą išbandysiu su tokio pat diametro kitokiu puodu....garams išeiti,nereikia tiek terpių...Tuo labiau gerų firmu puodai užsisandarina gerai,kad greičiau vyktų virimas...O čia rašo,kad puodas-troškintuvas,ir su tiek skyliu  blink.gif

turiu puodus kitokios firmos su taip pat daug skyluciu nukosimui ,as pasuku dangti taip ,kad skylutes nebutu ties piltuveliais mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
demes ant dugno atsiranda greiciausiai del to, kad buvo deta druska i salta vandeni g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2012 03 20, 17:39)
demes ant dugno atsiranda greiciausiai del to, kad buvo deta druska i salta vandeni g.gif

unsure.gif Tai kad as visuomet sudedu viska i puoda, ir druska su prieskoniais tuo paciu, uzdarau ,uzkaiciu. Nu niekad nebuvo tokiu bajeriu su kitais puodais
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2012 03 21, 10:34)
unsure.gif  Tai kad as visuomet sudedu viska i puoda, ir druska su prieskoniais tuo paciu, uzdarau ,uzkaiciu. Nu niekad nebuvo tokiu bajeriu su kitais puodais

Savaitgali teko gaminti Berghof puoduose, tai lygiai taip pat demeti. Nors ju savininke sake, kad labai saugo ir gamina laikydamasi visu instrukciju.
Atsakyti
QUOTE(rittux'e @ 2012 03 20, 11:29)
Sveikos  4u.gif  Jungiuosi pasidalinti apie maximinį greitpuodį, kadangi jau įsigijau ir išbandžiau smile.gif
Kai kurios rašė, kad joms viskas gerai, bet man garai eina per rankeną ir iš po rankenos laša  unsure.gif  o tas pypsiukas neiššoka  unsure.gif  Arba aš nesuprantu kiek jis turi pakilti...
Gal aš darau kažką ne taip? Nes dangtį ir uždengiau gerai ir "užrakinau"  unsure.gif
Ir dėmės ant dugno ir dangčio irgi atsirado, kaip ir kai kurioms čia rašiusioms  schmoll.gif
Eiti keisti?  g.gif

Ir man tas pats pypsiukas neiššoko , garai eina per rankena ir laša iš po rankenos doh.gif . Man tai nepatinka verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(griegzde @ 2012 03 21, 18:58)
Ir man tas pats pypsiukas neiššoko , garai eina per rankena ir laša iš po rankenos  doh.gif .  Man tai nepatinka  verysad.gif .

O gaminti pradejot ant maksimalios temperaturos? Ar patepete puodo krasta aliejumi?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 03 21, 19:42)
O gaminti pradejot ant maksimalios temperaturos? Ar patepete puodo krasta aliejumi?

man regis sutepti reikia pacia tarpine g.gif
Atsakyti