Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

sveikos. gal turit savo nuomone apie si puoda?

http://www.bohemia.l...cio-plieno.html
Atsakyti
Dėl puodų kokybės man tai patiko, įsigyjau 4l puodą, patinka kad dangtyje yra skylutės, nereikia atidengto palikti kai verdą, labai greitai įkaista.
Atsakyti
QUOTE(lego76 @ 2012 05 28, 18:28)
Merginos  4u.gif  skaitikyte  instrukcijas !
NEGALIMA deti nei kruopelytes druskos i salta vandeni ! druska reikia dėti tik į verdantį vandenį ..
nedekite druskos i s.v. ir demiu puode nebus  4u.gif

as mazajame puode verdu vaikui grudu koses, druskos i jas isvis nededu, bet demes atsirado smile.gif

o siaip sitaip puodais patenkinti, dar ir keptuve turim, irgi viskas gerai smile.gif virykle nedujine, tai rankenos neikaista (pas mama dujine, tai ikaista), taciau ikaista dangcio rankenele net ir ne ant dujines virykles, tai vienintelis nepatogumas
Atsakyti
Jau kelias savaites naudoju akcijinį greitpuodį - puikus dalykas thumbup.gif , tik jame ir tegaminu dabar: ir bulves, ir kruopas (ryžiai, grikiai išverda per 10 min nuo užvirimo), ir mėsą (kokia minkštutė gaunas thumbup.gif ), ir sriubą. Pati metalo kokybė nėr blizganti, lyginant su Berghoff puodais - maximiniai tokie "skystoki", ne tokie stori, sunkūs, ir tos dėmės kažkodėl atsiranda, ko berghofiniams nėra, nu bet šiandien mėsą daržoves kepinau tame puode plovą ruošdama - ir visai nieko, įmanoma. Gretpuodžio funkcias maniškis atlieka puikiai. Kaip kažkuri anksčiau rašė - dabar galvoju tik, kad reik antro greitpuodžio, gal jų būna mažesnių, pvz., mėsytei tušinti, kurios kiekiai nėr tokie dideli g.gif
Atsakyti
susigundziau ir as nupirkti mamai gimtadienio dovanu greitpuodi smile.gif
ziuresim ar pasiteisins g.gif
Atsakyti
Koki greitpuodi pirkti:
maximini
ar sita:
http://www.imperija....us-xl/?item=411
ar is cia
http://www.bohemia.lt/47-greitpuodziai
ar is dar kur nors?
Atsakyti
QUOTE(lego76 @ 2012 05 28, 19:28)
Merginos  4u.gif  skaitikyte  instrukcijas !
NEGALIMA deti nei kruopelytes druskos i salta vandeni ! druska reikia dėti tik į verdantį vandenį ..
nedekite druskos i s.v. ir demiu puode nebus  4u.gif

Ale kas gi čia per du cūdai doh.gif
O jei puode liks sriubos ir ji atauš blink.gif
Vadinas, reik perpylinėt doh.gif
Na, man turi daiktas tarnaut, o ne aš daiktui.
Jei kas sudaro man papildomų nepatogumų - man tokių nereik schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2012 06 13, 22:05)
O jei puode liks sriubos ir ji atauš  blink.gif

Instrukcijoje parašyta, kad maisto laikyti greitpuodyje negalima. Jį pagaminus reikia perdėti į kitą indą.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2012 06 14, 22:17)
Instrukcijoje parašyta, kad maisto laikyti greitpuodyje negalima. Jį pagaminus reikia perdėti į kitą indą.

biggrin.gif Atleiskit, bet taigi tai nesąmonė doh.gif Taigi greitpuodžio puodas yra paprasčių paprasčiausias puodas, tik jo dangtis specialus. O geros kokybės puoduose (Berghofiniuose pvz.) galima ir laikyti, ir šildyti, ir kepti, ir druską dėti. Jei jau maximiniiai kažkokie jautrūs - vadinas, su metalu ne viskas gerai, ne veltui to ženkliuko 18/10 nėr ant puodų mirksiukas.gif Todėl paprasto puodo iš ten nepirkčiau schmoll.gif
Atsakyti
sitie akcijiniai puodai tikras slamstas ( mano asmenine nuomone) nesenei persikeliau i nauja buta, turiu indukcine kaitlente ir nei vienas mano puodas jai netinka, tai anyta uz lipdukus paeme pati maziausia ta puoda, kad tureciau kur dukrai kose pravirt. nu nezinau, kai pirma karta prisvilo kose, galvojau, ai gal dar neipratus indukcine naudotis, gal del to, kai antra karta prisvilo, galvoju aij nu gal praziopsojau nepamaisiau daznai, nu blyn bet kai trecia karta stovinti prie puodo aktyviai maisant nustacius minimaliausia temperatura vistiek pritrauke prie dugno, tikrai susinervinau. lieka lieka ant jo demes nuo vandens, jei isplovus nenublizgini. ir siaip jie ne is gryno plieno normalaus o is kazkokio lydmetalio pagaminti. susinervinus nuejau i ta pacia maxima i puodu skyriu ir nusipirkau didesni puoda unknown firmos uz 70lt tinkanti indukcinei kaitlentei. nu ir ka jus manot, neturiu jokiu problemu su tuo puodu, nei man kas svyla, nei uzia nei demes lieka, nekaista nei dangcio rankena nei pacio puodo rankeneles.

Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2012 02 13, 20:08)
as tai greitpuodzio noriu,gal kuri turit(bet koki),ar daznai naudojat? ir ta gili keptuve(troskintuve) vilioja ...

turiu dar toki sena tarybiniu laiku skaraverke vadinama smile.gif man tai fantastiskas dalykas. ipac jai seimyna meksta mesyte. O mano vyrui jai nera mesos tai nera ko valgyti. Mamai nupirkau toki panasu kaip dabar yra maximoje, kolkas nieko negaliu pasakyti. dar nezinau ar net isbande smile.gif
Atsakyti
Merginos, tai kas nors tuos puodus išbandėt? g.gif Pas mane dvi knygelės mėtosi, galvoju ką čia nusipirkus... g.gif Jau turiu 26 cm keptuvę, deja, dar nebandžiau, 28 nereikalinga, greitpuodis irgi. Kaip ta gili keptuvė su dangčiu ir kt. puodai? g.gif
Atsakyti