Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(veiducka @ 2012 04 09, 20:11)
nelabai suprantu kaip nuo vandens galejo kazkokios demes likt? o isplovus svariai gal nebeliktu tu demiu? juk buna ir vanduo kalketas  g.gif

puoda isploviau, isluosciau ir liko demes... man rodos papuole nekokybiskas prienas del kurio ir atsirado demes.
Atsakyti
Kaip jums su slegio reguliatoriumi greitpuodzio? pirma karta naudojant jis veike kuo puokiausiai, svilpe ant 2 nustacius, o dabar nebeina visai garai, tik per isleidima. gal kazka ne taip darau? gal gerokai ilgiau reikia pakaitinti kol prades eiti? vostuvas issoka normaliai, garai neina per rankena.
Atsakyti
Dabar maximoj MR.Cook 16 daliu puodų rinkinys 139 lt. lotuliukas.gif
Turbūt panašus ,kaip ir Tomas Cook ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AStonke @ 2012 04 12, 17:30)
Dabar maximoj MR.Cook 16 daliu puodų rinkinys 139 lt. lotuliukas.gif
Turbūt panašus ,kaip ir Tomas Cook  ax.gif

Ar gyvai apziurejote? Kilnojote? Jei ne, tai pabandykite ir rasite skirtumu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2012 04 10, 14:11)
puoda isploviau, isluosciau ir liko demes... man rodos papuole nekokybiskas prienas del kurio ir atsirado demes.

Vakar nusipirkau ir aš greitpuodį. Kadangi pas mus vanduo tikrai baisus, tai po pirmojo pravirimo radau puode tiesiog kalkių gabaliukų, išvalius puodą matėsi buvusio vandens ribos ir t.t. Žodžiu viskas, ką paminėjote savo poste. Bet tikrai nemanau, kad puodas čia kaltas. Viskas veikia super! Spragsiukas iššoksta, gaminau vakar plovą - 10 min virimo gal net daugoka, nes sušuto kaip reikalas ryžiai, o ir mėsa minkštutėlė.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2012 04 16, 12:51)
Vakar nusipirkau ir aš greitpuodį. Kadangi pas mus vanduo tikrai baisus, tai po pirmojo pravirimo radau puode tiesiog kalkių gabaliukų, išvalius puodą matėsi buvusio vandens ribos ir t.t. Žodžiu viskas, ką paminėjote savo poste. Bet tikrai nemanau, kad puodas čia kaltas. Viskas veikia super! Spragsiukas iššoksta, gaminau vakar plovą - 10 min virimo gal net daugoka, nes sušuto kaip reikalas ryžiai, o ir mėsa minkštutėlė.

visai pamirsusi buvau plova bigsmile.gif
kiek pylete vandens,kiek ryziu g.gif bigsmile.gif
kaip numatavot druska-prieskonius unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2012 04 16, 15:04)
visai pamirsusi buvau plova bigsmile.gif
kiek pylete vandens,kiek ryziu g.gif  bigsmile.gif
kaip numatavot druska-prieskonius unsure.gif  blush2.gif

vandens tradiciškai 2x daugiau nei ryžių, mėsą, morkas ir svogūnus dėjau nekepintus, o prieskonius ir druską iš akies. Pataikiau.
Atsakyti
sveikos, mane galutinai uzknuso mano senoji keptuve. tad kokia geriau pirkti - maximos , ar iki lipduku ? smile.gif gal kas patars smile.gif kiek skaiciau , lyg ir tos ir tos neblogos , ir jei teisingau supratau- iki keramika, o maximos kazkoks teflonas?
Atsakyti
QUOTE(Linckutis @ 2012 04 21, 15:44)
sveikos, mane galutinai uzknuso mano senoji keptuve. tad kokia geriau pirkti - maximos , ar iki lipduku ? smile.gif gal kas patars smile.gif kiek skaiciau , lyg ir tos ir tos neblogos , ir jei teisingau supratau- iki keramika, o maximos kazkoks teflonas?

Tik ne teflonne imciau, nes kenkia sveikatai, pilnas internetas apie tai, kad ir cia: http://sveikatossalt...s-dujas-22.html
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikutis @ 2012 04 21, 19:42)
Tik ne teflonne imciau, nes kenkia sveikatai, pilnas internetas apie tai, kad ir cia: http://sveikatossalt...s-dujas-22.html

na skaiciau maximos puslapi , tai parasyta ant keptuves, kad padengta nesvylancia danga. gal kas tiksliau zino , ar ten tikrai teflonas?
Atsakyti
QUOTE(Linckutis @ 2012 04 22, 13:27)
na skaiciau maximos puslapi , tai parasyta ant keptuves, kad padengta nesvylancia danga. gal kas tiksliau zino , ar ten tikrai teflonas?

Pigiausia medziaga yra teflonas. Greiciausiai ji ten ir bus padengta..
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 04 22, 15:14)
Pigiausia medziaga yra teflonas. Greiciausiai ji ten ir bus padengta..

jo , paziurejau siandien parduotuvej- teflonas
Atsakyti