Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(laurilija @ 2011 01 30, 20:42)
O gal kas isigijot trintuva noreciau suzinot atsiliepimus,nes planuoju pirkti ax.gif

O apie ka as kalbejau? mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 01 30, 20:45)
O apie ka as kalbejau? mastau.gif biggrin.gif

nezinau ar apie ta pati kalba eina,as tai apie sita ax.gif http://www.maxima.lt...philips-prekes/ trintuvas su indu
Atsakyti
QUOTE(laurilija @ 2011 01 30, 22:09)
nezinau ar apie ta pati kalba eina,as tai apie sita ax.gif http://www.maxima.lt...philips-prekes/ trintuvas su indu

Na va, kiek trintuvu Maxima pasiule, jau ir susikalbet sunku biggrin.gif. As apie rankini kalbejau, ne apie jusu ax.gif mirksiukas.gif.
Atsakyti
Na mes nusipirkom kombaina uz lipdukus... Planavom pirkti bulviatarke, bet pagalvojom kad ju kainos vienodos, o kombainas daug daugiau padaryt moka smile.gif As tikrai patenkinta pirkiniu.
Tarkavau bulviu, tai labai greitai susitarkuoja ir gan dideli kieki. Bandziau ir tesla minkyt, man patiko. Greitai ir tolygiai ismaiso miltus ir nepalieka gumuleliu. Plakiau kokteiliuku. Man patinka visa jo veikla smile.gif
Atsakyti
Sorry, bet dabar paklausiu kvailo klausimo, ar su tuo blenderiu ,kur dar pridetas plaktuvas na ta sluotele, galima kokteili suplakti ar ne? ar jis ten daugiau baltymams plakt ir tai kazi iki standziu putu isplaka ar ne? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ika* @ 2011 01 31, 15:43)
Na mes nusipirkom kombaina uz lipdukus... Planavom pirkti bulviatarke, bet pagalvojom kad ju kainos vienodos, o kombainas daug daugiau padaryt moka smile.gif As tikrai patenkinta pirkiniu.
Tarkavau bulviu, tai labai greitai susitarkuoja ir gan dideli kieki. Bandziau ir tesla minkyt, man patiko. Greitai ir tolygiai ismaiso miltus ir nepalieka gumuleliu. Plakiau kokteiliuku. Man patinka visa jo veikla smile.gif

turiu ir as kombaina, nesu anksciau turejus, tai situo esu tikrai patenkinta, tik labai gaila nemala mesos, bet tie kur mala brangiai kainuoja, o seip viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 02 01, 05:56)
Sorry, bet dabar paklausiu kvailo klausimo, ar su tuo blenderiu ,kur dar pridetas plaktuvas na ta sluotele, galima kokteili suplakti ar ne? ar jis ten daugiau baltymams plakt ir tai kazi iki standziu putu isplaka ar ne? doh.gif

as mamai ziurineju ta blenderi, pati turiu irgi philipsa pirkta ne uz lipdukus, tai kazkada tingejau mikseri traukti, o sitas man po ranka spinteleje, galvoju su sluotele susiplakti baltymus bandysiu, niu ir ka daug greiciau suplake nei su mikseriu buvau nustebusi g.gif ....... o siaip ta sluoele blynu tesla darant gerai, nelieka gumuleliu jokiu..... na kur naudojai sluotele ten gali elektrine naudoti dabar ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Ika* @ 2011 01 31, 16:43)

O ten su juo svogunus eina kaip nors supjaustyti???
Atsakyti
Labas,
Nupirkau svarstykles, tai thumbup.gif
Kombainas, neturiu su kuo lyginti tai gal ir geras, bet labai garsiai veikia rolleyes.gif Plakiau tik kokteilius ir blynams tesla. Pjaustykliu nenaudojau.

vakar dar virduli paemiau, tai schmoll.gif , padas nestabilus, kreivas, pastatai ant stalo juda. Bandysiu nest pakeist.

Visoms prekems 2 metu garantija.

Draugei blenderis sugedo po 2 ijungimo verysad.gif O ceki ismete, kaip ipratus is pardes grizus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmante: 02 vasario 2011 - 10:56
QUOTE(irmante @ 2011 02 02, 12:51)
Labas,
Nupirkau svarstykles, tai  thumbup.gif
Kombainas, neturiu su kuo lyginti tai gal ir geras, bet labai garsiai veikia  rolleyes.gif  Plakiau tik kokteilius ir blynams tesla. Pjaustykliu nenaudojau.

vakar dar virduli paemiau, tai  schmoll.gif , padas nestabilus, kreivas, pastatai ant stalo juda. Bandysiu nest pakeist.

Visoms prekems 2 metu garantija.

Draugei blenderis sugedo po 2 ijungimo  verysad.gif  O ceki ismete, kaip ipratus is pardes grizus.

Aš nusipirkau rankinį trintuvą ir esu patenkinta. Kol kas po 2 kartų nesugedo, o jeigu ką čekį saugau, nors esu mėgėja irgi išmetinėti smile.gif
Čia kaip ir su visomis prekėmis, gi visur pasitaiko broko. Automobilis iš salono irgi gali gesti, o čia tik blenderis smile.gif.
Atsakyti
Nusipirkau aš plaktuvą - kokteilinę, šiaip labai patenkinta, suplaka viską super. Tik man klausimas, ar galiu plakti jame kokteilius su ledukais? Parašyta, kad nėra ledo programos, bet gal kartu su kokteiliu galima? Jei kas bandėt, būčiau dėkinga už atsakymą, nes bijau sugandint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ika* @ 2011 01 31, 15:43)

dekui uz info. As vis neapsisprendziau imti, ar ne, bet muset reikes. smile.gif Bet tesla tikriausiai tokia tik pyragams, jau kokios mielinems bandelems nepasidarysi?
QUOTE(GITALE @ 2011 02 01, 05:56)

as turiu blenderi ne philips, ir dar silpnesni nei sis maximinis, ir sluotele puikiai viska isplaka, net ir tesla man pyragams smile.gif thumbup.gif nors baresi ant manes, sako cia tik kiausiniu baltymams plakti, bet kad puikiai viska plaka, tai ko neplakti. Tad manau, kad ir sis philipsinis turetu gerai plakti.
Atsakyti