As nesivaikau vardu pirkdama sau batus. Man svarbiausia, kad patiktu, butu patogus ir nevienkartiniai. Madu per daug nesivaikau, ta prasme, kad dabar madingi pilnapadziai - o man nepatinka jie ir viskas

Man butinas kulniukas

Todel gal gan klasikinius perkuosi, nors spalvos labai ivairuoja ir faktura

Esu pirkusi Gariunuose ne vienerius ivairiam sezonui, pliusa dedu, nes ilgai laikydavo, grazus budavo, nesutikdavau, kaip nekeista dar su tokiais pat vaiksciojanciu

""Reno"" negirciau, pernai pirkau patinkancius zieminius batus, tai jau siukslyne guli, pilnai visos ziemos taip ir neatlaike, suplyso...

Zygio batai nei taip, nei ne, pastaruoju metu nieko idomaus nerandu, bet esu turejusi vienus neblogus, du metus nesiojau

Is danijos dabar berods daugiausia basuciu, bateliu turiu, tai visai nieko

, kai pataikai per ispardavimus nupirkt, nes didzia kokybe jie nepasizymi, bet kai nuperki uz 20-30 Lt, kai pries tai kainavo 150-200 Lt, tai negi pyksi?

Labai ieskojau dabar ilgu rudeniniu batu dramblio kaulo spalvos, niekur negalejau rasti..

Norejau priderint prie rankinuko, striukes, pirktu Olandijoje sia vasara. laaabai nustebau, kai radau tarsi is kolekcijos tos pacios grazius batus su nesikandziojancia kaina "'Urpejoje"", Klaipedoje. Puiki parduotuve ir idomus kokybiski batai bei rubai. rekomenduoju