Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai ir kt.

QUOTE(Panda36 @ 2009 04 03, 21:08)
dešrelių-iš ūkininkų pirkta mėsa.

už raciono keitimą sutinku 100 %.Tačiau nelinkiu pamatyt to ką ūkininkai , kaip ir PC, išdarinėja su savo produktais doh.gif
Atsakyti
Kalbu apie tuos ūkininkus, kuriuos pažįstu, savaime aišku, kad neperku ten kur nežinau, kaip buvo auginama. Nemažą dalį ir sau užsiauginu.
Atsakyti
o as nors gal ir busiu sutrypta, bet naudoju tik amway nutrilite naturalius vitaminus... labai padeda organizmui
Atsakyti
QUOTE(Panda36 @ 2009 04 03, 22:08)
Man vis tik brangiau būtų išleisti pinigus Agel dėžei, nei prisirinkti bruknių ir užšaldyti žiemai. Žinoma, kad nei uogų, nei daržovių PC neperku, nenoriu krauti prekybininkam kapitalo savo sveikatos sąskaita. Šiuolaikiniai papildai tikrai kainuoja brangiai, patys žinote, kalba eina ne apie dešimtis litų. Manau, tai , kad sveikesnį maistą vartoti yra labai brangu-tai papildų gamintojų mitas. Juk kalbu ne apie ikrus ar krevetes, o principinį raciono peržiūrėjimą ir bandelių ar sausainių keitimą morkomis ar burokais, dešrelių-iš ūkininkų pirkta mėsa. Nesakau, kad papildai yra visiškas blogis. Aš prieš jų pateikimą visuomenei tokiu būdu, kaip tai daroma šiuo laikmečiu. Papildų gamintojai yra visų pirma verslininkai, ir pelnas jiems kone svarbiausia verslo dalis. Netapkime šeriamais broileriais, būkime laisvai besiganančiomis vištomis))
Tikrai nenoriu nuteikti forumo dalyvius diskusijai už ar prieš papildus-bus panašu į diskusiją "Ar Dievas yra" tarp bedievio ir kunigo. Kaip temoje apie MLM)) Sėkmės vartojant natūralius produktus, augančius gamtoje.


Hmm...kaip cia pasakius...o ka daryti tiems,kurie neturi salygu prisirinkti atsargu ziemai? O ir suvalgyti ju reiketu pakankamai daug,kad organizmas gautu ta vitaminu paros norma.Be to,tam,kad vartoti tikrai vitamininga maista,reikia tureti ne tik stora pinigine,bet dar ir dienos,darbo-poilsio rezimas turi buti subalansuotas,reikalingas taip pat ir grynas oras,o jei to nera? Be papildu tada niekaip neissiversi.As juos pradejau vartoti net ir vasaros metu,nera kur detis,negaliu valgyti nieko,kas turi nors kiek rugsties,jokiu uogu,jokiu sulciu,ir jokiu zaliu darzoviu,salotu ir pan.Na,galiu pasakyti,kad kol vartoju vitaminus-nesergu,bet kai nustoju-pradeda visokios slogos kibti ir pan.,ir aplamai jegu nera tada.
Atsakyti
As pavyzdziui esu alergiska labai daug kam is maisto produktu, taip pat su vaisiais. tai man belieka rupintis geriant tam tikrus papildus. kiek esu isbandziusi man labiausiai tinka zuvies taukai. tuo labiau kad jie labai naudingi savo omega rugstimis. tik skystu zuvies tauku skonis yra laaaaaabai man nepatinka, todel renkuosi dobbel zuvu taukus kapsulemis
Atsakyti
As vartoju is papildu taip pat mollers dobbl kapsules ir vaikui duodu, geri ir veiksmingi zuvu taukai clap.gif ,taip pat Ferro folgamma gelezies preparata vartojam taip kad vitaminu ir papildu gauname pakankamai rolleyes.gif
Atsakyti
buvau pas gydytojus,tyriausi organizma,visi tyrimai geri,kai paprasiau kokiu vitaminu visdelto pavasaris,tai prirase paprasciausia triovit,sake geri.Tai juos ir geriu ax.gif
Atsakyti
Sveikutes. Labai prasau pagalbos, nes vitaminuose nieko neismanau. Patarkite koki vitaminu kompleksa imunitetui stiprinti po kudikio maitinimo nutraukimo. Labai nusilpo imunitetas, veido oda pilka, vietomis issausejo, kartais beria... ir t.t. Labai aciu!
Atsakyti
QUOTE(samba_lt @ 2009 03 29, 19:53)
Merginos, gal galite nurasyti Amway Melynes su liuteinu sudeti nuo etiketes? smile.gif

Melyniu su liuteinu sudetis:
melyniu ekstraktas 40 mg, medetku ekstraktas 7,9 mg, liuteinas 1,2 mg, DHA 45 mg.
4u.gif Bukit sveikos merginos smile.gif
Atsakyti
Sveiki ka domina AMWAY produktai uz savikaina rasykit. tai yra ~ 30% pigiau.
Atsakyti
QUOTE(gedasss @ 2009 05 10, 17:57)
Sveiki ka domina AMWAY produktai uz savikaina rasykit. tai yra ~ 30% pigiau.

nu kiek galima varyt tą patį per visas temas. doh.gif Ir beje tai nėra savikaina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Firmine... @ 2009 02 25, 23:26)
GNLD gamina be chemijos .,teko bendraut su zmogum ,kuris prisidejo prie siu papildu kurimo

Kaip tai gali buti jei 1 vieta pasaulije uzina NUTRILITE ( apyvarta 3 milijardai) visiskai naturalus, antroje jau trupuciuka cheminiu budu gaunami tai yra CENTRUM (apyvarta 200 milijonu ) ir t.t kitu nera, is kur tai istraukiat. As nesuprantu.
Viska galima patikrinti. www.euromonitor.com

Sekmes!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedasss: 10 gegužės 2009 - 18:05