Aš tikiu kad padeda, bet reikia mitybą derinti, ilgą laiką gerti tuos papildus, tai jau tikrai brangu..
Nors, kaip jie sako:"sveikata- brangiausia"
sveiki, as geriau po avarijos vos ne visus situos vitaminus, sumokejom uz juos gal 600lt, ir tiesa sakant gal tik pats dievas zino kas padejo man pasveikti, manau kad chirurgai ytakos irgi turejo
manau , kad vitaminai , kaip vitaminai, beje sita kompanija gamina viska, net ir kava, o kaip sako mano vaikinas TAS KAS MOKA VISKA , NEMOKA NIEKO

Dabar geriam visa seimyna Zuvu tauku Lysi, bet dar poveikio nepajutau, nes neseniai gerti pradejome. Mano vyras labai i vertina vitaminus Your Life C+Echinacea, jie tikrai labai gerai atstato imuniteta.
Kordicepso vartojimo istorija skaičiuoja jau daugiau nei 5000m. Rytų medicinoje būtent kordicepsas yra laikomas pačia geriausia ir universaliausia priemone organizmo stiprinimui, įvairių ligų gydymui ir profilaktikai.
Į kordicepso sudėtį įeina net 77 mikro ir makroelementai, daugiau nei 80 tipų fermentų, Omega 3 ir 6 riebiosios rūgštys, koenzimas Q10, nepakeičiamos amino-rūgštys, vitaminai A, B, E, D, PP, K ir C, antioksidantai, magnis, selenas, cinkas ir kt.
Galima drąsiai teigti, kad Sigcess gaminama produkcija šiai dienai yra geriausia natūralių maisto papildų tarpe. Visame pasaulyje ji yra pripažinta XXI amžiaus sveikatingumo produkcijos pavyzdžiu.
O kas čia per preparatas? Turbūt labai brangus turėtų būti, kaip aš įsivaizduoju.
QUOTE(v_rasa @ 2005 03 03, 15:47)
Kordicepso vartojimo istorija skaičiuoja jau daugiau nei 5000m. Rytų medicinoje būtent kordicepsas yra laikomas pačia geriausia ir universaliausia priemone organizmo stiprinimui, įvairių ligų gydymui ir profilaktikai.
Į kordicepso sudėtį įeina net 77 mikro ir makroelementai, daugiau nei 80 tipų fermentų, Omega 3 ir 6 riebiosios rūgštys, koenzimas Q10, nepakeičiamos amino-rūgštys, vitaminai A, B, E, D, PP, K ir C, antioksidantai, magnis, selenas, cinkas ir kt.
Galima drąsiai teigti, kad Sigcess gaminama produkcija šiai dienai yra geriausia natūralių maisto papildų tarpe. Visame pasaulyje ji yra pripažinta XXI amžiaus sveikatingumo produkcijos pavyzdžiu.
O kas čia per preparatas? Turbūt labai brangus turėtų būti, kaip aš įsivaizduoju.
i | Žinutė pašalinta |
! | Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu info@supermama.lt |
Man tai labai neblogi "cellimun".Is naturaliu medziagu,labai gera sudetis,ieina i sudeti Q10.Kaina apie36 lt,bet 40 dienu.
O tai kuo tada Kordiceps geriau negu Cigapan
? Cigapanas irgi natūralus produktas ir turi gyvą velnią visokių elementų. Tik žymiai pigesnis...
Aš prieš sisntetinius vitaminus. Todėl ieškau bet kokios informacijos apie natūralius, nes noriu pasirinkti optimalų variantą - ir pagal kišenę, aišku

Aš prieš sisntetinius vitaminus. Todėl ieškau bet kokios informacijos apie natūralius, nes noriu pasirinkti optimalų variantą - ir pagal kišenę, aišku

QUOTE(dera @ 2005 02 18, 22:52)
sveiki, as geriau po avarijos vos ne visus situos vitaminus, sumokejom uz juos gal 600lt, ir tiesa sakant gal tik pats dievas zino kas padejo man pasveikti, manau kad chirurgai ytakos irgi turejo
manau , kad vitaminai , kaip vitaminai, beje sita kompanija gamina viska, net ir kava, o kaip sako mano vaikinas TAS KAS MOKA VISKA , NEMOKA NIEKO 

Gereme visa seima siuos papildus.Ir tikrai nejautem jokio efekto.Cia ispustas burbulas apie ju kokybe ir t.t., beje,kaip ir kaina ispusta.O zmones perka juos,todel,kad brangu,nes jei brangu,tai,atseit turi buti ir ziauriai geri

Visus vitaminus mano seima vartoja.As tai vis pamirstu isgert, arba tyngiu:))Bet dabar lialiukas pasisavina mano kalci siaubingai, tai kalci pradejau gert.Juntu poveiki iskart:)Jau lyg ir blakstienos nebekrenta:D