Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai ir kt.

O labiausiai suteikia energijos vitaminai kuriu sudetyje yra nemazai Q 10
Atsakyti
reikės pasinaudoti Jūsų patarimais
Atsakyti
As tai siulyciau geriau daugiau vaisiu ir darzoviu valgyt, juk ruduo dabar wink.gif Spesi pavasari tu piliuliu prisigert blush2.gif O siaip tai energijos (bent man) suteikia sportas thumbup.gif Pabandyk, gal ir tau tiks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 09 05, 06:02)
galima tiesiog magnio su B6 nusipirkt.

Aš rytais būnu nedarbinga iki 9,00 , o darbas nuo 8,00. Bandžiau gerti magnį B6, bet nieko nepadėjo. Labiausiai padėjo preparatai su ženščeniu, tiksliai pavadinimo neprisimenu, jei neklystu GERIMAX
Atsakyti
QUOTE(murze @ 2005 09 07, 18:49)
As tai siulyciau geriau daugiau vaisiu ir darzoviu valgyt, juk ruduo dabar  wink.gif Spesi pavasari tu piliuliu prisigert  blush2.gif O siaip tai energijos (bent man) suteikia sportas  thumbup.gif  Pabandyk, gal ir tau tiks wink.gif

gerai skamba...tik iš kur paimti tos energijos sportui, kai nėra energijos net elementariems darbams atlikti...tai kaip užburtas ratas...

su Q10 -tai atsargiai ne visiems jis tinka, man buvo nuo jo tokia alergija, kad vaikščiojau kelias dienas išberta, nors šiaip nesu alergiška....
aišku neatkalbinėju, tiesiog kiekvienas turi prisitaikyti sau , kas jam tinka...
B grupės vitaminai, ženšenis, maisto papildai, sportas...
Atsakyti
man geriausiai padejo q10
Atsakyti
QUOTE(Gauda @ 2005 09 15, 09:23)
Aš rytais būnu nedarbinga iki 9,00 , o darbas nuo 8,00. Bandžiau gerti magnį B6, bet nieko nepadėjo. Labiausiai padėjo preparatai su ženščeniu, tiksliai pavadinimo neprisimenu, jei neklystu GERIMAX

taip taip ir as tokius naudoju, tai nuotaika ir darbingumas padidejo, siulau pabandyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, domina maisto papildai ivairus, vitaminai. Kokius naudojote ar naudojate? Kainos? Poveikis ar jauciasi? ax.gif
Achiu uzh ishsakytas nuomones wink.gif
Atsakyti
Dabar vartoju Merc special dragee, na neblogi, bet stebuklingo poveikio per menesi nepadare nei nagams, nei plaikams, oda tik beria zymiai maziau.
Atsakyti
Negi nieks nieko nenaudojate? g.gif:
Atsakyti
Anksciau naudojau labai daug ivairius vitamunus,labiausiai patiko merz special drage,tai poveikis tikrai buvo ir odai,ir nagams,ir palukams,dabar naudoju is gamtos namu vitaminus visam organizmui stiprinti tai as,visiskai jokio poveikio nejauciu schmoll.gif tai kai tos baigsiu tai ieskosiu kokiu kitu.
Atsakyti
O kasnors naudojate Vision ar Vivasan papildus? ax.gif
Atsakyti