Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai ir kt.

QUOTE(*VICI* @ 2006 07 27, 13:17)
jo... man Detox kai nuo astmos valė, tai net ant nugaros "nupaišė" plaučius ir kojose žaizdos atsivėrė, bet man ničnieko neskaudėjo unsure.gif
gal tau reiktų vistiek nenutraukti vartojimo, o tik dozes apmažinti? g.gif

Tai ,kad jau kokie 3 metai praejo nuo to laiko kai vartojau. blink.gif Tai zinai mano vyras ir dukros nusitekusios taip, kad...Vien tas Vision pavadinimas jiems sukelia baisuli, nes mate kas su mani dejosi, o ir dukrai bandziau duoti, jai taip pat uzeidavo visokie negerumai... unsure.gif Matomai negalim mes vartoti butent tokios technologijos maisto papildu.O ir as pati labai pavargau nuo nemigu ir viskokiu nesamoniu.Tai va priejau isvados, kad geriau nusiperku rusishku KOSHACIJ KOGOT, tai ta pati vaistazole, kuri ieina i DETOX, jis padeda kazkiek apsivalyti karttas nuo karto, o ir kai jauciuosi pashalusi pageriu 3 kart dienoj po 2 kapsules. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2006 07 27, 16:37)
Tai ,kad jau kokie 3 metai praejo nuo to laiko kai vartojau. blink.gif Tai zinai mano vyras ir dukros nusitekusios taip, kad...Vien tas Vision pavadinimas jiems sukelia baisuli, nes mate kas su mani  dejosi, o ir dukrai bandziau duoti, jai taip pat uzeidavo visokie negerumai... unsure.gif Matomai negalim mes vartoti butent tokios technologijos maisto papildu.O ir as pati labai pavargau nuo nemigu ir viskokiu nesamoniu.Tai va priejau isvados, kad geriau nusiperku rusishku KOSHACIJ KOGOT, tai ta pati vaistazole, kuri ieina i DETOX, jis padeda kazkiek apsivalyti karttas nuo karto, o ir kai jauciuosi pashalusi pageriu 3 kart dienoj po 2 kapsules. blink.gif

viskas aišku, suprantama, kad gali netikti, gerai, kad kažkokią alternatyvą radai smile.gif
Atsakyti
aš tai vertinu rusišką kosmetiką plaukams ir maisto papuildus. kremų veidui tai jau ne.
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2004 10 22, 15:23)
Ka manote apie Vision maisto papildus (vitaminus)?

niu nžn..., gėriau, bet negaliu pasakyti, kad pajutau jų poveikį schmoll.gif labai patiko Vision ale kremukas "Millenium" žaizdos gyja nerealiai greitai, o ir mano alergija praėjo... reikėjo tiesiog porą kartų juo patepti ir vsio thumbup.gif
Atsakyti
Man patinka rusiski papildai, kosmetika , beje jos ir musu kosmetikos parduotuvese netruksta.Manau, kad parduotuves neima nepatikrintu produktu is pogrindiniu fabrikeliu, o ir tie patys papildai rusiski yra vaistinese, bet brangesni negu perkant daleiskim kioskelyje.As neseniai atradau viena toki Vilniuje ,Kalvariju turguje.Ant kioskelio parsyta "Maisto papildai', na tai ten net eilutes susidaro blink.gif Tokia faina moteriske dirba.Nezinau, kaip ta ju kokybe, pasitiket ar ne?Bet ten kaip muziejus thumbup.gif produktai nuo visokiu ligu, man patinka ten papirkineti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurale @ 2006 07 27, 20:00)
  kremų veidui tai jau ne.

Atkreipkit dėmesį į kremų galiojimo laiką- jis tikrai trumpesnis, negu daugumos užsienietiškų kremų. Tai reiškia, kad jeigu kremas su kažkokiom natūraliom medžiagom- nurodomas efektyviausias jų poveikio odai laikas. Man patinka Čiornyj žemčiug ir kosmetikos su ožkos pienu linijos.
Atsakyti
Idomu, ar ta DETOX'a galima gerti siaip, norint pravalyti organizma? g.gif Ir ar toms, kurioms buvo atsivere zaizdos ant nugaros ir koju, jos pranyko? g.gif Ir kiek kainuoja tas geris? Butu idomu padiskutuoti apie siuos papildus su ismanaciu zmogum blush2.gif Pati nesu nieko vartojusi, bet girdejau geru atsliepimu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedera @ 2006 08 07, 17:00)
Idomu, ar ta DETOX'a galima gerti siaip, norint pravalyti organizma?  g.gif Ir ar toms, kurioms buvo atsivere zaizdos ant nugaros ir koju, jos pranyko?  g.gif Ir kiek kainuoja tas geris? Butu idomu padiskutuoti apie siuos papildus  su ismanaciu zmogum  blush2.gif Pati nesu nieko vartojusi, bet girdejau geru atsliepimu  cool.gif

tos žaizdos kaip atsirado nepastebimai taip ir dingo net nepastebėjus ir be menkiausių randelių, stebuklas bigsmile.gif manau, kad laisvai gali valytis, tik žinok, kad jei organizmas užterštas, tai pradžioje gali paūmėti ligos, pradėti kažkas skaudėti ar pan., bet toks jau jo valymo procesas. Dar geriau kartu gerti: Detox + Antiox mirksiukas.gif kainuoja jie nepigiai, priklausomai pas kokį prekeivį gausi, jei visai nepažįstamas, tai gali tekti net ir 75 lt už buteliuką suploti, o gali ir už 50 lt gauti, čia jau reiktų pasiklausinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Paiskrtosiu, vartojau 1 metus ir 3 men ir patarciau kartu si DETOX gerti PAX, po to antiox su PAX, siaip prie visu vartojamas PAXas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2006 08 08, 11:20)
Paiskrtosiu, vartojau 1 metus ir 3 men ir patarciau kartu si DETOX gerti PAX, po to antiox su PAX, siaip prie visu vartojamas PAXas rolleyes.gif

drįstu prieštarauti ax.gif Pax'as labiausiai tinka žmonėms su auštu spaudimu ar padidintu, mano yra pakankamai mažas ir kai pradėjau jį gerti, kad ir su kitais preparatais, tai iš viso spaudimą numušė blink.gif jaučiausi baisiai. Vat būtent Pax'ą vartoti patariu labai atsargiai, na ir kas, kad jis padeda nuo stresų, nemigos ir pan., bet muša ir spaudimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Siap jėi spaudimas zemas, tai CHROMVITAL reiktu,nes jis pakelia, o mano spaudimas normalus, o PAX tam kad nuimti tuos paastrejimus, o be to jis tinka sergant bronchine astma ir visomis kvepavimo ligomis mirksiukas.gif
Atsakyti
Giminaitė įsiūle nusipirkti NUTRILITE vitaminus. Atseit, labai geri, natūralūs,valo žarnyną, sulieknėji ir t.t. Aš kaip varna ir nusipirkau. Pasidomėjau apie juos tik vėliau, bet nieko tokio ypatingo pasiskaityti apie juos neradau. Gal kuri vartojote? Ar aš čia kokį š... įsigijau?
Atsakyti