Ąžuoliuke, dėl Nutrilite produktų gali būti visiškai rami. Ši firma buvo įkurta 1934 m. Ji pirmoji pasaulyje pradėjo gaminti natūralius maisto papildus. Šiandien tai didžiausias pasaulyje natūralių maisto papildų gamintojas. Produkcija pardavinėjama visame civilizuotame pasaulyje jau daugiau nei 70 m. Pats keletą metų naudoju šios firmos produktus ir esu patenkintas savo sveikatos būkle.

QUOTE(Amway @ 2006 10 02, 23:31)
Ąžuoliuke, dėl Nutrilite produktų gali būti visiškai rami. Ši firma buvo įkurta 1934 m. Ji pirmoji pasaulyje pradėjo gaminti natūralius maisto papildus. Šiandien tai didžiausias pasaulyje natūralių maisto papildų gamintojas. Produkcija pardavinėjama visame civilizuotame pasaulyje jau daugiau nei 70 m. Pats keletą metų naudoju šios firmos produktus ir esu patenkintas savo sveikatos būkle. 

tipiška tipiškiausia Amway firmos reklama. Pirmiausia pasakoma kokia nuostabi kompanija, o paskui, kad pats naudoja arba draugė naudoja ir yra labai patenkinti

Pirma, klausė nuomonės ne apie visą firmą, bet konkrečius vitaminus tų kurie bandė ir gali pasidalint nešališka nuomone.
Antra, yra tema apie vitaminus ir maisto papildus juk nepradėsim kiekvienam vitaminui atskiros temos kurt, ane?
Kažkodėl mane labai blogai veikia jei kur pamatau Amway reklamą

Pirma, klausė nuomonės ne apie visą firmą, bet konkrečius vitaminus tų kurie bandė ir gali pasidalint nešališka nuomone.
Nuomonės klausė apskritai apie NUTRILITE preparatus, o ne konkrečius papildus (!). Ir kadangi pats naudoju šią produkciją, manyčiau, turiu teisę pasidalinti savo įspūdžiais.
Antra, yra tema apie vitaminus ir maisto papildus juk nepradėsim kiekvienam vitaminui atskiros temos kurt, ane?
Ne aš temą pradėjau.
net nesinori jos bandyt dėl keistos tų produktų platintojų psichozės
Ar aš tikrai panašus į "psichozės apimtą platintoją"?

QUOTE(Amway @ 2006 10 04, 19:29)
Nuomonės klausė apskritai apie NUTRILITE preparatus, o ne konkrečius papildus (!). Ir kadangi pats naudoju šią produkciją, manyčiau, turiu teisę pasidalinti savo įspūdžiais.
tai kad jūsų nuomonė pasireiškia tos firmos įsteigimo apibūdinimu ir liaupsinimu.
Ne aš temą pradėjau.
tą taikiau temos autorei.
kalbu apskritai, ne konkrečiai apie jus. Tiesiog tokią nuomonę susidariau kiek teko matyt žmones, reklamuojančius Amway. Nieko asmeniško. Nebetęskim.
Papildyta:
ir aš net suabejosiu, ar tema sukurta ne reklamos tikslais. Nes tiek temos autorė, tiek Amway (ir kiek teko matyt tokios reklamos, dauguma), tą pavadinimą "nutrilite" rašo didžiosiom raidėm. Žodžiu, neskaniai man kvepia.
sorry, jei ką, man jau gal paranoja dėl reklamos

tai kad jūsų nuomonė pasireiškia tos firmos įsteigimo apibūdinimu ir liaupsinimu.
Su firmos įsteigimo apibūdinimu yra viskas O.K. Kažką painiojate.
Tiesiog tokią nuomonę susidariau kiek teko matyt žmones, reklamuojančius Amway. Nieko asmeniško.
O prie ko čia ši tema?
sorry, jei ką, man jau gal paranoja dėl reklamos
Tai jau tikrai.

QUOTE(Amway @ 2006 10 04, 18:29)
tai kad ir nikas pasirinktas toks "neutralus"...

Kai laukiausi naudojau Nutrilite vitaminus :kalci ir magni ir multivitaminus.
Pastebejau kad nagai sustiprejo ir tapo baltuciai(ne vienas klausinejo,kaip as prancuziska manikiura pasidarau
).
Na ka,mano sveikatos bukle buvo labai gera.Sakyciau tie vitaminai visgi naudingi.
Pastebejau kad nagai sustiprejo ir tapo baltuciai(ne vienas klausinejo,kaip as prancuziska manikiura pasidarau

Na ka,mano sveikatos bukle buvo labai gera.Sakyciau tie vitaminai visgi naudingi.
Noreciau pasiklausti ka jus manote apie vaistus Pharmaton? Ar esate naudojusios?
Man tokia nervine itampa,as ne nebezinau ka daryti... Vaistininke pasiule siuos vitaminus,pradejau jau gerti.

Per telika maciau reklama , kur reklamavo lietuviskus papildus Trioplan, siaip atrodo sudetis nebloga,trys kapsulytes per diena visa ko reikia organizmui,gal kas vartojate, kokie atsiliepimai. Aplamai kokia jusu nuomone apie lietuviskus vitaminus, nes yra juokaujama , kad rusiskuose vitaminuose nerasta vitaminu

QUOTE(pievutė @ 2006 10 24, 10:06)
Per telika maciau reklama , kur reklamavo lietuviskus papildus Trioplan, siaip atrodo sudetis nebloga,trys kapsulytes per diena visa ko reikia organizmui,gal kas vartojate, kokie atsiliepimai. Aplamai kokia jusu nuomone apie lietuviskus vitaminus, nes yra juokaujama , kad rusiskuose vitaminuose nerasta vitaminu 

Kaip aš juokauju ,ką reklamuoja ,tai tas visiškas š...(tai tik mano nuomonėa).O šiaip kiekvienas organizmas skirtingas,man nepadėjo lietuviški vitaminai,tai kol kas maitinuosi kinietiškais

as tai irgi visokiu rusiu prigerus vitaminu bet poveikio tokio ypatingo niekada nejauciau tada nuejau grynai pas savo seimos gydytoja ir pasakiau savo visus negalavimus ji man patare nusipirkti dynamisan likau patenkinta ju poveikiu
netikejau ,kad vitaminai galetu taip sutvarkyti viska
,bet matyt yra kazkokia dalelyte vitaminuose kurios man truko

Sveikutės gal kuri žino kokių ir gali rekomenduoti ?
Noriu pavartoti maisto papildų, kurie suteiktų energijos, gerintų smegenų veiklą.... kažką tokio...
Panašiai kaip antidepresantai, bet ne visai....
Tiek visokių rūpesčių, nebepavežu jau, nuolat į darbą pramiegu...
Noriu pavartoti maisto papildų, kurie suteiktų energijos, gerintų smegenų veiklą.... kažką tokio...

Panašiai kaip antidepresantai, bet ne visai....

Tiek visokių rūpesčių, nebepavežu jau, nuolat į darbą pramiegu...