Oi merginos zinokite ruduo savo daro

Bliamba, kaip tik atejo rugsejo pirmoji, taip pasidariau depresiska, nepatenkinta gyvenimu, pikta ir t.t.
O pykti ir nervus raminancios tablietkos, pagamintos zoleliu pagrindu, gerai ramina, miegas geresnis buna as pati jas kelis kartus geriau man padejo, nes po tevelio laidotuviu is viso naktim nemiegodavau

. Tiek buvo preje nervai, kad visur jaciau teveli ar darbe ar namie jis man is paskos vaiksciojo jausmelis tai tikrai ne koks

Vadinasi SEDATIV- PC. Informaciniame lapelyje raso, kad juos ir kudikiams galima duoti jei nervingi ir sutrikes miegas buna. Nenusigaskite jos neslopina ir nemigdo.
Papildyta @ [mergetime]1094801465[/mergetime] Dar vienas klausimukas gyvenancioms Kaune Dainavos rajone. Gal galetumete parekomenduoti medicinos sesele, kuri galetu ateiti i namus pastatyti laseline???? Mano drauge laukiasi, pirmieji menesiai ir ja labai pykina - diena nakti

Ir kad nebutu to baisaus jausmo jai reikia statyti laselines. Jos vyras pasiimtu ja is namu ir parveztu atgal ir zinoma ne uz dyka

[/url]