Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai ir kt.

Kenzo, na kaip, ar nupirkai? Kai pasijaus poveikis, papasakok.
As norejau pridurti, kad nuo nervu irgi vartojau B-Strong ir labai padejo, mano brolis geria visa laika, patenkintas wink.gif
O savo brangiausiaji dabar as girdau super thera m, anskciau pati geriau, man taip pat pasijaute bendras organizamo sustiprejimas smile.gif
Atsakyti
Cia tai bent receptelis- megstu as visokias arbateles essen.gif
Atsakyti
QUOTE (miau @ 2004 09 03, 15:15)
Gerk daug jonazoliu arbatos. Tada viskas bus dzin wink.gif

Aciu,kad priminet,reiks issitraukti jonazoles.Man taip pat jau negerai darosi su nuotaika.
Atsakyti
QUOTE (Laisvė @ 2004 09 12, 20:48)
Vitaminus VITAKUR gydytoja man patarė gerti taip: du mėn. geri, po to darai mėnesio pertrauką. Tada vėl du mėn. Ir taip visus metus.

Man irgi Vitakur Faini vitaminai.Bet cia moteriski,su nakvisu ekstraktu.Jie labai tinka esant ivairioms mastopatijoms.
Atsakyti
As dabar geriu paprasciausia vitamina C ir Kalci, Magni, Cinka su vit.D is gamtos namu... Nu ir ka, patenkinta rolleyes.gif Vitakur man irgi labai patiko, ale kad brangus g.gif
Atsakyti
Arteja ruduo organizmui butini vitaminai tad norejau pasiteirauti apie vitaminus Women's daily Pak,kokie atisliepimai???
Atsakyti
Preitą žiemą nuo rudens 2 pakius su pertraukom išgėriau nerengijos tikrai padaugėjo manau nuo jo reiškia padeda buvau patenkinta, ka net paskui Kalėdų proga prie dovanėlės ir vyriukui Men's Daily Pak'ą, bet tas kaip ir visi vyrai išgėrė ne per mėnesi kaip rekomenduotina o gal per 3, bet vis tiek jautė kažkokį pagerėjimą thumbup.gif
Atsakyti
As jokio poveikio nejutau, isgeriau 2 pakuotes, uztat dabar atradau Vitakur plius- labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Maniškis ne kartą užsiminė, kad būtų neblogai kažko pavartot. Sako gal kokių Gerimax g.gif Jis nemažai sportuoja - darbas toks wink.gif Ir kažkoks paliegęs paskutiniu metu - nenušeriu tongue.gif
Ką jūsų brangieji geria, t.y. kokius vitaminus? Labai smalsu pasiįdomaut smile.gif
Atsakyti
Geria tik Gerimax, buvau kitokius nupirkus, bet kai pabaige vistiek po to gerimaxa nusipirko biggrin.gif
Atsakyti
Geria, tik tai, ka as nuperku ir kasdien primenu kad reik isgerti. Siuo metu paprastus MOllers zuvu taukus.
Atsakyti
Jamieson firmos vitaminus Vita Vim smile.gif
Atsakyti