Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai ir kt.

QUOTE(*ramunė* @ 2007 04 09, 20:16)
Gal šiame skyrelyje atsiras kuri patars kokius vitaminus nusipirkti.Jau koks mėnuo kai kažkaip nenoriu nei valgyti nei ką nors veikti tokia pasidariau apatiška viskam .Man nieko neskauda ir neesu ligų kamuojama tik jaučiu kad dingsta meilė gyvenimui.Kažko stiprinančio reikia ax.gif Gal kas galėtų patarti ,ko man reikia verysad.gif

Jei tūksta energijos, tai gerai kofermentas Q10 mirksiukas.gif Ir meilė darbui atsiras.Turbūt tau pavasarinis nusilpimas. g.gif Suku ką patarti g.gif

Dėl B grupės vitaminų, geriau leidžiami į dupcę biggrin.gif Milgamma ar neorubinas biggrin.gif Gal kiek skaudūs, bet aš pati sau susileidžiu, tai pasireguliuoju leidimo greitį ir viskas būna o.k mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 04 14, 18:53)
Jei tūksta energijos, tai gerai kofermentas Q10  mirksiukas.gif Ir meilė darbui atsiras.Turbūt tau pavasarinis nusilpimas. g.gif Suku ką patarti  g.gif

Dėl B grupės vitaminų, geriau leidžiami į dupcę  biggrin.gif Milgamma ar neorubinas  biggrin.gif Gal kiek skaudūs, bet aš pati sau susileidžiu, tai pasireguliuoju leidimo greitį ir viskas būna o.k  mirksiukas.gif

As tai jau 2 menesiukus naudoju Vision maisto papildus. Ir kike domejausi jie vieninteliai Lietuvoje is maisto papildu kurie turi pripazinta pasaulyje sertifikata GPM. Labai daug as apie visus domejausi, nes jau atsibodo pirkti vaistinese ir nejausti jokio efekto. Sie vitaminai - man superiniai. As vaikiskus duodu net savo metuku suneliui ir nuo to laiko jis man nebeserga smile.gif
Atsakyti
Gal kas vartojate Nature's sunshine papildus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikutis @ 2007 05 09, 22:01)
Sie vitaminai - man superiniai. As vaikiskus duodu net savo metuku suneliui ir nuo to laiko jis man nebeserga smile.gif

idomu kokiom ligom tokio amžiaus vaikas taip jau suspejo sirginėt?
Atsakyti
Gal kuri vartojat "Stressplex" vitaminus? As jau kelinta kursa su pertraukom geriu. Man padeda, nors, tiesa, ne taip gerai, kaip pradzioj g.gif O gal tiesiog, kad dabar labiau "pasilpus" esu... unsure.gif
Atsakyti
merginos, isgirdau toki ganda, jog labai sveika gerti nestukiu vitaminus ar papildus, nesant nesciai, nes ten yra visu reikalingu vitaminu. tj galvoju, reik nusipirkti ir taip imuniteta stiprinti. ka manote apie tai jus?gal kas pakonsultuoti galetu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 05 11, 21:41)
merginos, isgirdau toki ganda, jog labai sveika gerti nestukiu vitaminus ar papildus, nesant nesciai, nes ten yra visu reikalingu vitaminu. tj galvoju, reik nusipirkti ir taip imuniteta stiprinti. ka manote apie tai jus?gal kas pakonsultuoti galetu? g.gif

as geriu centrum prenatal tikrai neblogi vitaminai
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 05 12, 08:49)
as geriu centrum prenatal tikrai neblogi vitaminai

o ar tu nestuke.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 12 gegužės 2007 - 09:51
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 05 12, 10:51)
o ar tu  nestuke.gif ?

ne bet planuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 05 11, 20:41)

Kiek žinau, nėštumo metu labai padidėja poreikis kai kurių vitaminų ir mineralų (ne visų), todėl specialiuose vitaminuose, skirtuose nėščiosioms ir maitinančioms, tų vit. ir miner. yra daugiau, kartais net kelis kartus viršija dienos normą. Dar reikia nepamiršti, kad vienų vitaminų tam tikros dozės trukdo pasisavinti organizmui kitus ir pan. Perdozuoti maisto papildus kartais labiau rizikinga, negu gauti jų per mažai, todėl nerizikuočiau.
Atsakyti
o gal kuri geriate ar gerete siuos maisto papildus supra dermal ? rolleyes.gif rolleyes.gif unsure.gif unsure.gif

labai idomi nuomone apie tos hialurono rugsties poveiki (jei toks atsiranda nuo siu vitaminu mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 05 13, 12:40)
o gal kuri geriate ar gerete siuos maisto papildus supra dermal rolleyes.gif  rolleyes.gif  unsure.gif  unsure.gif

labai idomi nuomone apie tos hialurono rugsties poveiki (jei toks atsiranda nuo siu vitaminu mirksiukas.gif )

kažkurioj temelėj apie groži viena forumietė užsiminė apie juos ir pasidžiaugė jog jai l. tiko iri poveikis odai ją sužavėjo.
Atsakyti