Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai ir kt.

QUOTE(kucci_kucci @ 2007 05 11, 21:41)
merginos, isgirdau toki ganda, jog labai sveika gerti nestukiu vitaminus ar papildus, nesant nesciai, nes ten yra visu reikalingu vitaminu. tj galvoju, reik nusipirkti ir taip imuniteta stiprinti. ka manote apie tai jus?gal kas pakonsultuoti galetu? g.gif

Buvau gavusi tokį patarimą, panaudoti vitaminus nėščiosioms, bet tik vieną kursą metuose. Gėriau Materną tris mėnesius. Nežinau, ar koks stebuklingas efektas buvo, bet praėjo mėšlungiai, kurie periodiškai kankina. Šiaip sustiprėjau, nes buvo ligos užpuolę.
Atsakyti
Na perskaičiau visą temukę, tik gal nelabai atidžiai blush2.gif tad iškilo klausimas ar yra kokių kitų vitaminų ar maisto papildų darbingumui padidinti, energijai sugrąžinti be VITAMAX'o? Nes kažkaip paskaičius, panašu, kad daug kam "apetitas žvriškas" nuo jo atsiranda, o man tai labai baisu, nes kaip tik "ant kalorijų skaičiavimo" sėdžiu biggrin.gif O gal jų visų toks poveikis? unsure.gif
Šiaip kažko galveliai reikia, nes egzaminai artėja, namie problemų doh.gif tai stresų turiu.... O rankos sunkiai kyla kažką daryt, miegot galiu po 12val ir vis tiek jaučiuos nepailsėjus, pavargus, vaikštau pikta.... Nei mokytis nei dirbt verysad.gif

Labai lauksiu patarimų ir atsiliepimų 4u.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
Truputį atidžiau paskaičiau ir radau nemažai be VITAMAX'o variantų.... na reikės bandyt rinktis iš čia paminėtų jau ax.gif Tik klausimas: po kiek maždaug laiko pradeda veikti VITAMAXAS? Man reiktų kad per sav. atsigaučiau rolleyes.gif nežinau ar įmanoma.... O Kas vartojot vitaminus su Q10, kada jie pradeda veikti?
Na tiesiog įdomu, iš kurio preparato greičiausiai sulaukčiau poveikio rolleyes.gif

Dynamisan, mano mama geria, sakė poveikio nejaučia, nors aišku, dar tik savaitė kaip vartoja... Man reikėtų greitesnio poveikio ir kuo mažiau pašalinių "reiškinių"(ypatingai apetito padidėjimo) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelytė: 14 gegužės 2007 - 15:39
vitamaxa prieš egzaminus kažkada ir aš gėriau biggrin.gif kai hebra prieš pat egza su raminančiais ir vidurių lašiukais lakstė aš ramiausiai gurkšnojau mineralkę ir ir svajojau ką rašyčiau jei būtų tokia ar anokia tema. blush2.gif man padėjo, bet gert pradėjau mėnesį prieš egzaminus, nes buvo tokia psihozė užėjusi, be priežasties bliaudavau, nes kai visi rinkosi mokyklinius egzaminus, aš pasirinkau visus valstybinius, o tada tokio lygio egzaminai kaip ir naujiena dar buvo doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, ir busimos mamytes.
as noriu pasikalbeti apie seimos sveikata ir kaip Jus ja rupinates, domites ir t.t.

ar vartojate maisto papildus ir vitaminus amway (nutrilaito), man siulo, as labai gundausi nes jie is zoleliu pagrindo zodz. naturalus ir koncentratai, isgyde net elergija, drauge teigia, ar Jums padejo jei vartojot ir jei jautet tai poveikis kaip greit pasireiskia?

su pagarba jauna mama nestuke.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2007 05 13, 17:14)
Buvau gavusi tokį patarimą, panaudoti vitaminus nėščiosioms, bet tik vieną kursą metuose. Gėriau Materną tris mėnesius. Nežinau, ar koks stebuklingas efektas buvo, bet praėjo mėšlungiai, kurie periodiškai kankina. Šiaip sustiprėjau, nes buvo ligos užpuolę.

turiu tau gera pasiulyma, pasidaryk piram folio metoda t.y. tyrims kuris nustato ko truksta organizmui ir iskart pritaiko vitamina kuris tau reikalingas ir pades pakeisti esama padeti nes del liekninimo. zodz. siaip jis kainuoja 260 lt as galiu parekomenduoti kita prof.kuris daro daug pigiau. as pati taip pasveikua, jegu daug, kavos negeriu, saldumynu nenoriu, tik vitminukas kurie yra naturalus ir apetito todel nesukelia. bei nekenkia inkstams, kepenims, kasai skrandziui ir veikia daug geriau. bei reikai maziau.
Papildyta:
QUOTE(saulelytė @ 2007 05 14, 16:25)
Na perskaičiau visą temukę, tik gal nelabai atidžiai  blush2.gif  tad iškilo klausimas ar yra kokių kitų vitaminų ar maisto papildų darbingumui padidinti, energijai sugrąžinti  be VITAMAX'o? Nes kažkaip paskaičius, panašu, kad daug kam "apetitas žvriškas" nuo jo atsiranda, o man tai labai baisu, nes kaip tik "ant kalorijų skaičiavimo" sėdžiu  biggrin.gif O gal jų visų toks poveikis?  unsure.gif
Šiaip kažko galveliai reikia, nes egzaminai artėja, namie problemų  doh.gif  tai stresų turiu.... O rankos sunkiai kyla kažką daryt, miegot galiu po 12val ir vis tiek jaučiuos nepailsėjus, pavargus, vaikštau pikta.... Nei mokytis nei dirbt  verysad.gif

Labai lauksiu patarimų ir atsiliepimų  4u.gif  Ačiū  smile.gif

galiu patarti pirma pasidaryk folio tyrimus, kur butinai pritaiko naturalius vaistus. tyrimas trunka apie 30min. viso organizmo skanavimas tasku pagalba (nemoku paaiskinti) ir pritaikomi natralus papildai, vitaminai kurie nekenkia. nei organams, nei figurai. o su lieknejimu zinau puiku vaistuka kuris kainuoja virs 200 lt bet jau su papildais ir naturaliai nukrenta ir nepakyla, dar masito batoneliai, kurie sotumo pojuti sukelia pilna vitaminu, tinka kai neturi laiko pavalgyti ir tinka kai kudiniesi, mazai kaloriju bet nealina organizmo. rasykit i el.pasta daugiau patarsiu mirumilona@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 05 14, 22:21)
vitamaxa prieš egzaminus kažkada ir aš gėriau biggrin.gif kai hebra prieš pat egza su raminančiais ir vidurių lašiukais lakstė aš ramiausiai gurkšnojau mineralkę ir ir svajojau ką rašyčiau jei būtų tokia ar anokia tema.  blush2.gif man padėjo, bet gert pradėjau mėnesį prieš egzaminus, nes buvo tokia psihozė užėjusi, be priežasties bliaudavau, nes kai visi rinkosi mokyklinius egzaminus, aš pasirinkau visus valstybinius, o tada tokio lygio egzaminai kaip ir naujiena dar buvo doh.gif

Ačiū 4u.gif Šiandien vis tik pirksiu vitamax'ą, na nebent vaistinėj ką geriau pasiūlys, nes vakar skambinau broliui, tai sakė, jam po poros dienų suveikė bigsmile.gif Jis per sesiją pradėjo gert, tai nors šiaip kartais pritingi mokytis, bet sakė pradėjus gert, net tinginystė dingo biggrin.gif Tik kai apie apetitą paklausiau, tai nieko geron nepasakė, nes ir taip valgo jis labai daug biggrin.gif

QUOTE(Mirum @ 2007 05 15, 00:39)
galiu patarti pirma pasidaryk folio tyrimus, kur butinai pritaiko naturalius vaistus. tyrimas trunka apie 30min. viso organizmo skanavimas tasku pagalba (nemoku paaiskinti) ir pritaikomi natralus papildai, vitaminai kurie nekenkia. nei organams, nei figurai. o su lieknejimu zinau puiku vaistuka kuris kainuoja virs 200 lt bet jau su papildais ir naturaliai nukrenta ir nepakyla, dar masito batoneliai, kurie sotumo pojuti sukelia pilna vitaminu, tinka kai neturi laiko pavalgyti ir tinka kai kudiniesi, mazai kaloriju bet nealina organizmo. rasykit i el.pasta daugiau patarsiu mirumilona@yahoo.com

Na kad ačiū, kažkaip stebuklais netikiu rolleyes.gif Jei jau 15kg numečiau vien savo jėgom, tai gal ir likusius įveiksiu tongue.gif
Beje, kiek žinau forume reklama draudžiama ax.gif O čia man labai panašu į atvirą neaiškių produktų reklamavimą cool.gif
Atsakyti
Izraelio mokslininkai mėgina sukurti vaistus hormonų pagrindu, kurie suteikia sotumo jausmą ir padeda efektyviai sumažinti svorį, tuo pačiu nesikankinant dėl alkio jausmo.
Tyrėjai sukūrė preparatą, kuris yra panašios sudėties kaip ir hormonas aMSH, išsiskiriantis valgant. Jis susijęs su smegenų receptoriumi MC4R, siunčiančiu signalą apie pasisotinimą.
12 dienų trukusio eksperimento metu pelės suliesėjo 40 proc. Tokiu būdu, jeigu ateityje būtų sukurtas preparatas šių komponentų pagrindu, žmonės, kenčiantys nuo nutukimo ar per didelio svorio, galėtų be didelio vargo pažaboti savo apetitą ir apriboti kenksmingo maisto žmogaus sveikatai vartojimą.

Įdomu...
Atsakyti
nuėjau į vaistinę nusipirkt vitaminų ir maisto papildų spaudimui didinti (et, nėr vaistų keliančių spaudimą), didinančių darbingumą, tonizuojančių organizmą.. tai žodž, ką tik perskaičiau vieno iš papildų anotaciją biggrin.gif kaip ir sakė, vartojamas geresnei energijos apykaitai ir bla bla, bet toliau: greitina riebalų metabolizmą, padeda vystytis raumenims, mažina alkio jausmą lotuliukas.gif nesupratau bajerio: ar ji pagalvojo, kad aš 'ant dietų sėdžiu' ir todėl man silpna darosi, ar čia namiokas, kad jau kūdintis reik biggrin.gif
pievos kažkokios, jei man dar kas sumažins apetitą aš apskritai nustosiu valgyt dry.gif
Atsakyti
Siaip jau seniai zinoma,kad sveikam suaugusiam zmogui tie maisto papildai beveik nereikalingi,nes reikalingu medziagu is ju organizmas nepasisavina,ir papildai gali buti net nuodingi,jei netinkamai pasirinksit kieki arba gersit nereikalingus. (Cia netaikau nesciom ir tom,kuriom gydytojai israso).
Geriausi papildai yra sviezi vaisiai ir darzoves,nes reikalingu medziagu turi daug ir subalansuotai ,todel organizmas pats atsimautoja,kiek ko reikia is ju pasiimt.Galima pasiskaitnet,kokiu jums reikalingu medziagu kurie vaisiai turi. Ypac vasara tikrai nereikia galvot apie papildus,geriau obuoliu koki kila surupsnot salota uzsikandant biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selija: 30 rugpjūčio 2007 - 10:28
QUOTE(Selija @ 2007 08 30, 10:26)
Siaip jau seniai zinoma,kad sveikam suaugusiam zmogui tie maisto papildai beveik nereikalingi,nes reikalingu medziagu is ju organizmas  nepasisavina,ir  papildai gali buti net nuodingi,jei netinkamai pasirinksit kieki arba gersit nereikalingus. (Cia netaikau nesciom ir tom,kuriom gydytojai israso).
Geriausi papildai yra sviezi vaisiai ir darzoves,nes reikalingu medziagu turi daug ir subalansuotai ,todel  organizmas pats atsimautoja,kiek ko reikia is ju pasiimt.Galima pasiskaitnet,kokiu jums reikalingu medziagu kurie vaisiai turi. Ypac vasara tikrai nereikia galvot apie papildus,geriau  obuoliu koki kila surupsnot salota uzsikandant  biggrin.gif

Dabar baisu ir vaisius bei daržoves valgyt, nes ten daugiau nuodų nei reikalingų medžiagų, ypač pirktiniuose prekybos centruose. Štai ką apie tai rašo laikraštyje:
http://www.lrytas.lt...9...;view=4&p=1
Atsakyti
Na taip, vaisai ypac is kitu saliu yra uztersti pesticidais ir nitratais,taciau tame paciame straipsny rasoma,kad visgi pavojus nera toks didelis tinkamai juos apdorojus:nuplovus,nulupus luobele ir pan. Ir nauda yra tikrai didesne nei galima zala. be to, musiski lietuviski obuoliai kriauses uogos ir pan tikrai nera pavojingi,nes nereikia ju taip toli gabenti bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras!

Skubiai reikia pradeti gerti gera vitaminu kompleksa. Linkstu prie Wellwoman. Gal galit parasyt tos, kurios esat siuos vitaminus vartoje, kokie atsiliepimai.
Atsakyti