Pritariu Laurai. Aš taip pat esu naudojusi abi Egipto žemes ir nuo nė vienos nebuvo tokio efekto
Na, kartą kai reikėjo atrodyti kaip juodaodei pati savo noru padauginau Bikor tai ga ir buvau panaši į tą kur skelbta foto
Bet šiaip tai - saiko ir viskas bus gerai
)
QUOTE(EgleG @ 2011 03 21, 23:32)
Merginos, sakykit, ar nekemsa poru egipto zeme? Mano oda linkusi i berimus, bijau, kad nekimstu 
cia juk ne pudra,bent man niekad nekemsa
QUOTE(EgleG @ 2011 03 21, 23:32)
Merginos, sakykit, ar nekemsa poru egipto zeme? Mano oda linkusi i berimus, bijau, kad nekimstu 
kai kuriom kemsa.. priklauso nuo odos
Iskilo toks klausimas, kiek laiko ji galioja? Nes bikora turejau labai labai ilgai, kol nusibodo nes beviltiska isnaudoti buvo ir atidaviau draugei
QUOTE(wife @ 2011 03 22, 18:25)
Iskilo toks klausimas, kiek laiko ji galioja? Nes bikora turejau labai labai ilgai, kol nusibodo nes beviltiska isnaudoti buvo ir atidaviau draugei 
18 men nuo atidarymo
QUOTE(Mochera @ 2011 03 22, 20:01)
netikiu, kad kuri nors sunaudoja ja per 18 men
As ta pati galvoju, bikora turejau 4 ar 5 metus
nu neina isnaudoti
reikia kita karta 7 g pirkti gal
reikia kita karta 7 g pirkti gal
QUOTE(SaiMita @ 2011 03 22, 22:09)
turiu ja jau kokie 3-4metai ir jos dar yra
O gal kuri jau sia naujaja be parabenu isbandet, kokia nuomone?

http://www.medikatus...-pudra-14-gr--0

http://www.medikatus...-pudra-14-gr--0
as naudoju naujaja be parabenu,bet Bikor
Man gera,bet skirtumo nejauciu ar buvo su parabenais ar be ju
. Truputi vis tik man ji per ryski,labai atsargiai reikia,nes vis per daug uztamseja
Ir man asmeniskai buvo net graziau,kai senesne turejo siek tiek blizgesiuko,sita visiskai be jo
Ir man asmeniskai buvo net graziau,kai senesne turejo siek tiek blizgesiuko,sita visiskai be jo
QUOTE(Realybe @ 2011 03 29, 14:31)
as naudoju naujaja be parabenu,bet Bikor
. Truputi vis tik man ji per ryski,labai atsargiai reikia,nes vis per daug uztamseja
ši naujoji Bikor ir šviesenė. Ir pagaliau, aš išmokau ją teptis ant veido