QUOTE(Laura81r @ 2011 03 30, 23:19)
tai gal galetut placiau truputi pasidalinti ta naudingaja patirtimi,kaip graziai pasidazyti

manau,cia ne vienai praverstu
Pasistengsiu,gal suprasit
pudros šepetėliu reik lengvai
1 kartą ir švelniai perbraukti per pudrą,ir nuo kakto vidurio,sukamaisiais judesiais su šepetėliu braukti per veidą ( lyg įtrinti), na ir nuo kaktos leistis smilkiniu,daryti veido kontūrą,po to žandą, po to vėl brūkštelti švelniai
1 kartą šepetėliu per pudrą ir taip viską kartoti nuo vidurio kaktos į kitą pusę. Po to vėl 1 kartą perbraukti-kaklui,po to dar 1 krūtinės sričiai. Na,skruostikauliams formuoti 1 kartą vėl švelniai perbraukti,suspausti šepetėlį ryškinti skruostus.Dar vieną kartą švelniai perbraukti šepetėliu ir švelniai patepti vietas po antakiai virš akių,truputį virš antakių.
Esmė yra tokia,kad reik tik po 1 kartą perbraukti šepetėliu prieš kiekvieną dažymą kurios tai veido vietos,nes turi pakakti. Aš asmeniškai,ankščiau perbraukdavau kokius 5 kartus vienam perbraukimui

ir konsultantė sakė,kad to užtektų 5 žmonėms

nežinau kaip tai tamsesnės odos moterims ,merginoms,bet man šviesiaodei tai per akis taip.
Ir, egipto žemę (iš patirties) geriau netepti visai ant sauso veido,būtinai reikia kremo. Gražiausiai man ši pudra atrodo ant krempudros.
QUOTE(EgleG @ 2011 03 31, 18:25)
O kur butu galima nusipirkti tos naujos kartos egipto zemes?
naują Bikor pirkau
ČIA