Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto Žemė

Pasibaigė prieš porą metų Universiteto vaistinėje pirkta Ikos egipto žemė, tad šiandien vėl ten nuvažiavau pirkti naujos. Kadangi pirkau dar porą dalykų, tai pardavėja tiesiog įdėjo dėžutę į maišelį ir tik dabar gįžusi namo pastebėjau, kad tai amerikietiška egipto žemė doh.gif doh.gif susinervinau verysad.gif atsimenu, kad kažkada skaičiau blogų atsiliepimų apie ją, gal galit bandžiusios pasakyti, ar tikrai ji tokia jau bloga?... unsure.gif pati pabandyti nedrįstu, nes gal dar vežčiau atgal ir pavyktų grąžinti. O jei panaudosiu, gali jau ir nebepriimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2011 03 30, 13:37)
Pasibaigė prieš porą metų Universiteto vaistinėje pirkta Ikos egipto žemė, tad šiandien vėl ten nuvažiavau pirkti naujos. Kadangi pirkau dar porą dalykų, tai pardavėja tiesiog įdėjo dėžutę į maišelį ir tik dabar gįžusi namo pastebėjau, kad tai amerikietiška egipto žemė  doh.gif  doh.gif susinervinau  verysad.gif atsimenu, kad kažkada skaičiau blogų atsiliepimų apie ją, gal galit bandžiusios pasakyti, ar tikrai ji tokia jau bloga?...  unsure.gif pati pabandyti nedrįstu, nes gal dar vežčiau atgal ir pavyktų grąžinti. O jei panaudosiu, gali jau ir nebepriimti  g.gif

Aš tokią irgi turiu iš Universiteto vaistinės.Man labiau patiko Ikos,o šitą daugiausia naudoju kaip skaistalus.Man jos spalva per tamsi ir tas blizgezys...Jaučiu,reiks vasarai ieškotis Ikos
Atsakyti
Sveikos, merginos.
Visai neseniai nusipirkau IKOS egipto žemę, ir man nepatiko. doh.gif Tad galėčiau pigiau perparduoti kam nors, dažyta vos du kartus. Nebežinau, kur dėti, o pinigėlių tai gaila. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2011 03 29, 14:51)
ši naujoji Bikor ir šviesenė. Ir pagaliau, aš išmokau ją teptis ant veido blush2.gif  Iš tikrųjų,tai man parodė parduotuvės konsultantė kaip dažytis,dabar aš ją tepu labai švelniai,ir sukamaisiais judesiais vienu sluoksneliu. Nesimato,kad pudruota,atrodo natūraliai. Jei kurios nemokat,nueikit,kad jus padažytų gerai tai  išmanatis žmogus! Iš tikrųjų,tai aš po 4 metų turėjimo Bikor'ą,tik dabar išmokau ja naudotis ant veido,kuomet nesitepu krempudra (su krempudra aš ją naudoju kitaip).

tai gal galetut placiau truputi pasidalinti ta naudingaja patirtimi,kaip graziai pasidazyti 4u.gif manau,cia ne vienai praverstu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 03 31, 00:19)
tai gal galetut placiau truputi pasidalinti ta naudingaja patirtimi,kaip graziai pasidazyti  4u.gif manau,cia ne vienai praverstu  mirksiukas.gif

sveikos.as jau egipto zeme naudoju daugaiu nei 3 metai smile.gif naudoju kokia 3 pakuote,ir esu laaaabai patenkinta,neisivaizduoju geresnes pudros. naturaliai pasidengia,koki nori toki ryskuma pasidarai,vasara isvis liux,kai veidas siek tiek ideges,vos vos ja uztepu,labai naturaliai atrodo,o ja reikia tepti sukamais judesiais,palaukiant po keletos sekundziu ji paryskeja,jei reikia vel tepi smile.gif is pradziu nereikia padauginti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Shelly @ 2011 03 17, 20:04)
Šiandien buvau Erdesoj ir paprašiau kad mane padažytų norėjau pažiūrėt kaip ant manęs atrodo Bikor'as  biggrin.gif Tai siaubas neišpasakytas,negalėjau sulaukt kada namie galėsiu nusivalyt,mama išsigando kai atėjau  biggrin.gif  biggrin.gif  žo tikrai nepirksiu man,gal kažkam tinka EŽ bet man tai tikrai ji klaikiai atrodo  biggrin.gif pirkinys nebus perkamas kaip tikėjaus  biggrin.gif

o gal tau ja uztepe blogai rolleyes.gif ja galima tikrai graziai naturaliai uztepti,as nenaudoju jokiu krem pudru,tik kremuko truputiir EZ smile.gif VAIZDAS thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(SaiMita @ 2011 03 22, 21:09)
netikiu, kad kuri nors sunaudoja ja per 18 men  doh.gif

NA AS VIENA KART isnaudojau ja per 12 men biggrin.gif kai kasdien eidavau tai ten tai ten smile.gif bet jau kai daugiaus namuose,tada ir ilgiau jos uztenka smile.gif
Atsakyti
O kur butu galima nusipirkti tos naujos kartos egipto zemes? Ir sakykit, kokios cia firmos ta naujoji yra? Bi kor ar Ikos? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgleG: 31 kovo 2011 - 18:26
QUOTE(EgleG @ 2011 03 31, 19:25)
O kur butu galima nusipirkti tos naujos kartos egipto zemes? Ir sakykit, kokios cia firmos ta naujoji yra? Bi kor ar Ikos?  blush2.gif

Bikor naujoji,pirkau per sm nare 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 03 30, 23:19)
tai gal galetut placiau truputi pasidalinti ta naudingaja patirtimi,kaip graziai pasidazyti  4u.gif manau,cia ne vienai praverstu  mirksiukas.gif

Pasistengsiu,gal suprasit ax.gif
pudros šepetėliu reik lengvai 1 kartą ir švelniai perbraukti per pudrą,ir nuo kakto vidurio,sukamaisiais judesiais su šepetėliu braukti per veidą ( lyg įtrinti), na ir nuo kaktos leistis smilkiniu,daryti veido kontūrą,po to žandą, po to vėl brūkštelti švelniai 1 kartą šepetėliu per pudrą ir taip viską kartoti nuo vidurio kaktos į kitą pusę. Po to vėl 1 kartą perbraukti-kaklui,po to dar 1 krūtinės sričiai. Na,skruostikauliams formuoti 1 kartą vėl švelniai perbraukti,suspausti šepetėlį ryškinti skruostus.Dar vieną kartą švelniai perbraukti šepetėliu ir švelniai patepti vietas po antakiai virš akių,truputį virš antakių. 4u.gif
Esmė yra tokia,kad reik tik po 1 kartą perbraukti šepetėliu prieš kiekvieną dažymą kurios tai veido vietos,nes turi pakakti. Aš asmeniškai,ankščiau perbraukdavau kokius 5 kartus vienam perbraukimui doh.gif ir konsultantė sakė,kad to užtektų 5 žmonėms biggrin.gif nežinau kaip tai tamsesnės odos moterims ,merginoms,bet man šviesiaodei tai per akis taip.
Ir, egipto žemę (iš patirties) geriau netepti visai ant sauso veido,būtinai reikia kremo. Gražiausiai man ši pudra atrodo ant krempudros.

QUOTE(EgleG @ 2011 03 31, 18:25)
O kur butu galima nusipirkti tos naujos kartos egipto zemes?

naują Bikor pirkau ČIA
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 03 31, 01:19)

Pasiziurekit youtube yra geru makiazo pamokeliu, kaip tepti EZ smile.gif
Atsakyti
Gal kas nuorodele imestu is youtobe ax.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=YPcsPZMCd3A
Atsakyti
QUOTE(margaritka25 @ 2011 04 01, 16:19)

aš panašiai ir bandžiau aprašyti. Svarbiausia jos nepadaugint.
Atsakyti