QUOTE(Panele+ @ 2011 04 27, 15:22)
Naudoju jau ketvirta egipto zeme. Pirmiausia turejau Bikor, labai patenkinta buvau, bet jai pasibaigus norejau isbandyti IKOS. Gan ilgai laike, nors ta spalva i "ryzuma" mane erzino, be to baiges visu pusmeciu grizau, taigi grizau vel prie bikor. Vakar siai galutiniai pasibaigus nutariau vel bikora imt nors ir zinojau, kad naujoji sviesesne. Nu ir nusivyliau negaliu. Man ryte taupanciai sekundes tai egipto zeme ir buvo palaima, kad viens du ir turi gera spalva, o dabar siandien ryte tryniau tryniau, tryniau, tryniau, kol isgavau spalva ir tai dar ne visai norima. Tai per tiek laiko as ir su elementaria eiline pudra ir skaistalais buciau ta pati padarius. Labai minksta, tai faktas, kad pasibaigs greiciau, plius spalvos nebuvimas irgi greitins si procesa. Tai tegul netrina "lazankiu" , kad be parabenu, kad cia taip geriau. Paprasciausiai JIEM ekonomiskai bus geriau, nes Egipto zeme mum nebetarnaus tiek...
nezinau kokia ten pirkai,nes as turiu nauja Bikor,tai nerealiai greitai uzruduoja veidas ir man net per daug
Tepu labai atsargiai ir labai mazai,ji visai ne minksta
Jei vos padauginu,turiu valyt,nes per daug uztamseja per pora minuciu

O Ikos man asmeniskai visai nebuvo jokia ryza. Tik jos daugiau reikia tepti ir greiciau baigiasi,bet nebudavo problemos,kad per daug uzsiteptu ir atrodydavo labai graziai ir naturaliai