Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto Žemė

QUOTE(Laura81r @ 2011 04 19, 12:44)
klausykit,mergaites,kurios naudoja Bikor"a po kiek laiko naudojimo,pastebejau,kad pavirsius uzsidengia tokiais,na nemoku paaiskinti"sukietejimais"ar kaip pasakyti  blush2.gif  ka jus darote?ar tiesiog nuvalote?tai kaip tada?

Reikia dažniau plauti šepetėlį ir nebus tokių bėdų. O dabar siūlau pasiimti peiliuką aštru ir pabraukyti per pudra, kad tas sluoksnis nusidrožtu.
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 04 19, 11:44)
klausykit,mergaites,kurios naudoja Bikor"a po kiek laiko naudojimo,pastebejau,kad pavirsius uzsidengia tokiais,na nemoku paaiskinti"sukietejimais"ar kaip pasakyti  blush2.gif  ka jus darote?ar tiesiog nuvalote?tai kaip tada?

dazniau sepeteli plaukit ax.gif
uzsidejo riebalu sluoksnis, kuri perkeliat sepeteliu nuo veido 4u.gif
pabandykit dregna servetele ta pavirsiu nuvalyt rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Rethimna @ 2011 04 19, 17:07)
Reikia dažniau plauti šepetėlį ir nebus tokių bėdų. O dabar siūlau pasiimti peiliuką aštru ir pabraukyti per pudra, kad tas sluoksnis nusidrožtu.

kartu parasem biggrin.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 04 17, 17:37)
Nu siaip cia tikras BIKOR'as , bet su tuo kuponu tai aisku kazkur bus suo pakastas - pries perkant pasidomekit, kad neapgautu  4u.gif

Maloniai nustebinta likau, nes tikrai su kuponais iš šio puslapio gavau originalią EŽ už 60 Lt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2011 04 19, 16:07)

Nu nebutinai su peiliu, uzteks ir sausos vatos gumulelio - stipriai stipriai perpbraukite, kad tas sluoksnis nusvalytu ir kad taip neatsitiktu daugiau - reikia ne tik sepeteli plauti, bet kai imate pacia pudra sepeteli i ja reikia baksnoti, o ne sukti 4u.gif tada neuzsines 4u.gif
Atsakyti
Naudoju jau ketvirta egipto zeme. Pirmiausia turejau Bikor, labai patenkinta buvau, bet jai pasibaigus norejau isbandyti IKOS. Gan ilgai laike, nors ta spalva i "ryzuma" mane erzino, be to baiges visu pusmeciu grizau, taigi grizau vel prie bikor. Vakar siai galutiniai pasibaigus nutariau vel bikora imt nors ir zinojau, kad naujoji sviesesne. Nu ir nusivyliau negaliu. Man ryte taupanciai sekundes tai egipto zeme ir buvo palaima, kad viens du ir turi gera spalva, o dabar siandien ryte tryniau tryniau, tryniau, tryniau, kol isgavau spalva ir tai dar ne visai norima. Tai per tiek laiko as ir su elementaria eiline pudra ir skaistalais buciau ta pati padarius. Labai minksta, tai faktas, kad pasibaigs greiciau, plius spalvos nebuvimas irgi greitins si procesa. Tai tegul netrina "lazankiu" , kad be parabenu, kad cia taip geriau. Paprasciausiai JIEM ekonomiskai bus geriau, nes Egipto zeme mum nebetarnaus tiek...
Atsakyti
QUOTE(Panele+ @ 2011 04 27, 15:22)
Naudoju jau ketvirta egipto zeme. Pirmiausia turejau Bikor, labai patenkinta buvau, bet jai pasibaigus norejau isbandyti IKOS. Gan ilgai laike, nors ta spalva i "ryzuma" mane erzino, be to baiges visu pusmeciu grizau, taigi grizau vel prie bikor. Vakar siai  galutiniai pasibaigus nutariau vel bikora imt nors ir zinojau, kad naujoji sviesesne. Nu ir nusivyliau negaliu. Man ryte taupanciai sekundes tai egipto zeme ir buvo palaima, kad viens du ir turi gera spalva, o dabar siandien ryte tryniau tryniau, tryniau, tryniau, kol isgavau spalva ir tai dar ne visai norima. Tai per tiek laiko as ir su elementaria eiline pudra ir skaistalais buciau ta pati padarius. Labai minksta, tai faktas, kad pasibaigs greiciau, plius spalvos nebuvimas irgi greitins si procesa. Tai tegul netrina "lazankiu" , kad be parabenu, kad cia taip geriau. Paprasciausiai JIEM ekonomiskai bus geriau, nes Egipto zeme mum nebetarnaus tiek...

as nelabai isivaizduoju kokia ta spalva isgaut norit, jei trint tiek reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele+ @ 2011 04 27, 15:22)
Naudoju jau ketvirta egipto zeme. Pirmiausia turejau Bikor, labai patenkinta buvau, bet jai pasibaigus norejau isbandyti IKOS. Gan ilgai laike, nors ta spalva i "ryzuma" mane erzino, be to baiges visu pusmeciu grizau, taigi grizau vel prie bikor. Vakar siai  galutiniai pasibaigus nutariau vel bikora imt nors ir zinojau, kad naujoji sviesesne. Nu ir nusivyliau negaliu. Man ryte taupanciai sekundes tai egipto zeme ir buvo palaima, kad viens du ir turi gera spalva, o dabar siandien ryte tryniau tryniau, tryniau, tryniau, kol isgavau spalva ir tai dar ne visai norima. Tai per tiek laiko as ir su elementaria eiline pudra ir skaistalais buciau ta pati padarius. Labai minksta, tai faktas, kad pasibaigs greiciau, plius spalvos nebuvimas irgi greitins si procesa. Tai tegul netrina "lazankiu" , kad be parabenu, kad cia taip geriau. Paprasciausiai JIEM ekonomiskai bus geriau, nes Egipto zeme mum nebetarnaus tiek...

nezinau kokia ten pirkai,nes as turiu nauja Bikor,tai nerealiai greitai uzruduoja veidas ir man net per daug g.gif
Tepu labai atsargiai ir labai mazai,ji visai ne minksta schmoll.gif
Jei vos padauginu,turiu valyt,nes per daug uztamseja per pora minuciu g.gif smile.gif
O Ikos man asmeniskai visai nebuvo jokia ryza. Tik jos daugiau reikia tepti ir greiciau baigiasi,bet nebudavo problemos,kad per daug uzsiteptu ir atrodydavo labai graziai ir naturaliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 27 balandžio 2011 - 17:18
Sveikos merginos smile.gif Gal galit parekomenduoti sepeteli egipto zemei? Kokius jus pacios naudojate?
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2011 04 27, 19:17)
nezinau kokia ten pirkai,nes as turiu nauja Bikor,tai nerealiai greitai uzruduoja veidas ir man net per daug g.gif
Tepu labai atsargiai ir labai mazai,ji visai ne minksta schmoll.gif
Jei vos padauginu,turiu valyt,nes per daug uztamseja per pora minuciu g.gif  smile.gif
O Ikos man asmeniskai visai nebuvo jokia ryza. Tik jos daugiau reikia tepti ir greiciau baigiasi,bet nebudavo problemos,kad per daug uzsiteptu ir atrodydavo labai graziai ir naturaliai 4u.gif

Originalia erdesos bikor. Ji tikrai LABAI minksta, net pati pardaveja sake, kad bus visai kitaip nei senoji. wink.gif Nezinau, AS turiu tepti jos daug, kad butu pasiektas efektas. Pati nesu labai sviesi, gal Jusu labai blyski kad vos uztenka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 03 16, 21:59)
Na kaip, originali, tik IKOS, o jau kaip minejau ir kaip kitos paneles zino, kad tikrasisi pirmasis originalas yrta BIKOR, nuo kurio paejo visi plagiatai  4u.gif  Originalas yra tik BIKOR, Ikos ir visa kita, originalus plagiatai  blush2.gif , bet jeigu jums tinka - tai naudokit i sveikata  4u.gif

CIA LABAI AISKIAI PARASYTA KAS, KUR IR KADA SUSIKURE-
IKOS-Vokietijoje 1986m
http://www.ikos-gmbh...index.php?id=25
BIKOR-Lenkijoje 1992m
http://blog.bikor.pl...x.php/o-firmie/
Tik i Lietuva anksciau atkeliavo lenkiski BIKOR produktai, nei IKOS .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašara: 01 gegužės 2011 - 21:43
QUOTE(Ašara @ 2011 05 01, 22:38)
CIA LABAI AISKIAI PARASYTA KAS, KUR IR KADA SUSIKURE-
IKOS-Vokietijoje 1986m
http://www.ikos-gmbh...index.php?id=25
BIKOR-Lenkijoje 1992m
http://blog.bikor.pl...x.php/o-firmie/
Tik i Lietuva anksciau atkeliavo lenkiski  BIKOR produktai, nei IKOS .

Nu kurgi ne biggrin.gif doh.gif bikor'o isvis lenkai negamina, ji - sveicaru gamybos. O ir pradeta gaminti ji dar 1979m cool.gif Kita karta atidziau pasisiskaitinekit mirksiukas.gif http://www.erdesa.lt...odule=1&mark=45
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 01 gegužės 2011 - 22:12
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 01, 22:10)
Nu kurgi ne biggrin.gif  doh.gif bikor'o isvis lenkai negamina, ji - sveicaru gamybos. O ir pradeta gaminti ji dar 1979m  cool.gif Kita karta atidziau pasisiskaitinekit mirksiukas.gif http://www.erdesa.lt...odule=1&mark=45

Butent, Bikor gamina Sveicarai nuo 1978-79 metu, lenkai tiesiog ju distributoriai 4u.gif
Atsakyti