aš ankščiau turėjau BIKOR bet nuo jos man labai kimšosi veido poros...siaubingai...dabar nusipirkau šita medikatus ji man žymiai geresnė, nes nekemša porų, nors atrodo, BIKOR vis delto gražesnis atspalvis gaudavos..nors gal ir klystu....
naudoju BIKOR'o, tai vienareikšmiškai - mylimiausia dekoratyvinės kosmetikos priemonė. Kažkas rašė, kad jau ketvirtą naudoja, o aš pirmos užbaigt negaliu jau kokius pustrečių metų ir pabaigos nesimato. bijau galvot apie galiojimo laiką..
As turiu Ikos egipto zeme ir
nesiskundziu, nes kitos firmos nebandziau
O naudoju nzn jau turbut 1,5m viena indeli

Ta Egipto zeme Naujos kartos Medikatus tikrai puiki. Atspalvis labai patiko ir aisku, kad be naftos ir visokiu kitokiu negerumu- didelis privalumas. Aplinkui tiek chemijos, tai vadovaujuosi tokiu principu- jei imanoma jos kiek riboti tai ir reikia tuo naudotis. Zodziu pasidazius atrodo labai naturaliai, neblizga oda net pries saule. Ko daugiau reikia...
Kažkas klausė apie šepetėlius. Tai iš pradžių naudojau MAC 150, bet žymiai geriau pasidengia su didesniu 'Kabuki' šepetėliu. MAC gana brangi kosmetika, tai kaip alternatyva tiktų The Body Shop šepetėliai ara Iglot (Oze), tikrai visai gera kokybė.
Sveikos paneles:)
O su kuo jus plaunate šepetėlius ir kas kiek laiko?
O su kuo jus plaunate šepetėlius ir kas kiek laiko?

QUOTE(Stichija @ 2011 04 21, 11:20)
Nu nebutinai su peiliu, uzteks ir sausos vatos gumulelio - stipriai stipriai perpbraukite, kad tas sluoksnis nusvalytu ir kad taip neatsitiktu daugiau - reikia ne tik sepeteli plauti, bet kai imate pacia pudra sepeteli i ja reikia baksnoti, o ne sukti
tada neuzsines 

va cia turbut geriausias patarimas!nes plaudavau sepeteli gan daznokai,karta buvo,kad tik nauju,tika isplautu brukst,ir iskart uzsidejo ta plutele,na,toki taskeliai

sepeteli bent jau as plaunu su sampunu

Aha ir man idomu pasidare su kuo plauti sepeteli
as Bikor (pirkta Erdesa) naudoju jau pusantru metu ir man galo tikrai nesimato
nors tepu tikrai daznai, na ne kiekviena diena, bet
o sepetelio niekada nesu plovusi

Galima plaut su bet kokiu švelniu šampūnu vaikams (pvz. Johnson&Johnson). Nors aš jau labai ilgą laiką plaunu ne su specialiais valikliais, bet su Body Shop šampūnu ir man puikiai jie išsiplauna.

QUOTE(Thalia_ @ 2011 05 10, 17:06)
Galima plaut su bet kokiu švelniu šampūnu vaikams (pvz. Johnson&Johnson). Nors aš jau labai ilgą laiką plaunu ne su specialiais valikliais, bet su Body Shop šampūnu ir man puikiai jie išsiplauna. 

o paprastas sampunas,kuriuo pati trenki galva netinka?

O kokius jus sepetelius turi? as turiu gana paprasta, bijau kad nuo plovimo is jo nieko neliks

Teptukus patartina plauti kai jie smarkokai pasipute. Tada juose prisikaupe ir pudros, ir odos daleliu, ir dulkiu
. Geriausia plauti sampunu, gerai nukratyti ir palikti naturaliai dziuti. Po pirmo plovimo pasimato ir teptuko kokybe
Geras teptukas laikys kelis metus plaunamas kas 4-6 menesius. Prastas deformuosis po pirmo plovimo.