Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto Žemė

QUOTE(ESLAUDA @ 2011 09 08, 20:31)
Tikrai nepasiseke  doh.gif  Man ji labiau patinka uz bikora del sudeties ir minkstumo, nes ant bikoro, ilgiau panaudojus, man lyg kietumas atsirasdavo ir tokia plevele formuodavos  unsure.gif   Bet si Amerikietiska labai trapi, as ja dabar bijau i rankas imt  lotuliukas.gif  Makiazu temoj as ja pasitepus.

o bet taciau tai tada lengva padaugint g.gif jei minksta.. bet as galvoju kada ji atsirado.. ar tik dabar? nes pries du metus drauge turejo irgi amerikietiska tai tikrai leva.. visa oranzine buvo unsure.gif gal dar kokiu amerikietisku yra g.gif nu bet ten irgi medikatus buvo atrodo g.gif
bet zinai ka, man Bi kor naturaliau gal biski ant veido atrodo g.gif tas kietumas gal ir priduoda naturaluma daugiau, kai maziau pasiema g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 08 rugsėjo 2011 - 19:34
QUOTE(amber123 @ 2011 09 08, 20:32)
o bet taciau tai tada lengva padaugint  g.gif jei minksta.. bet as galvoju kada ji atsirado.. ar tik dabar? nes pries du metus drauge turejo irgi amerikietiska tai tikrai leva.. visa oranzine buvo unsure.gif gal dar kokiu amerikietisku yra g.gif nu bet ten irgi medikatus buvo atrodo g.gif
bet zinai ka, man Bi kor naturaliau gal biski ant veido atrodo  g.gif tas kietumas gal ir priduoda naturaluma daugiau, kai maziau pasiema g.gif

Nepadauginsi, jei daug sepetelio nebraukysi. Ji atsirado tikrai ne pries pora metu, nes tada buvo senesne, tikrai oranzine ir su blizgesiu, maciau ja, bet cia visai kas kita. Sios atspalvis laaaabai panasus i Bikoro, tik ciut sviesesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2011 09 08, 20:31)
Tikrai nepasiseke  doh.gif  Man ji labiau patinka uz bikora del sudeties ir minkstumo, nes ant bikoro, ilgiau panaudojus, man lyg kietumas atsirasdavo ir tokia plevele formuodavos  unsure.gif  Bet si Amerikietiska labai trapi, as ja dabar bijau i rankas imt  lotuliukas.gif  Makiazu temoj as ja pasitepus.

O spalva jos irgi tokia tamsi kaip tų klasikinių Ikos, Bikor? Patamsėja po kurio laiko ant veido, t.y. reik labai stebėt, kad nepadaugint per daug? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2011 09 08, 20:40)
Nepadauginsi, jei daug sepetelio nebraukysi. Ji atsirado tikrai ne pries pora metu, nes tada buvo senesne, tikrai oranzine ir su blizgesiu, maciau ja, bet cia visai kas kita. Sios atspalvis laaaabai panasus i Bikoro, tik ciut sviesesnis  4u.gif

Ai.. jojo, ten tikrai buvo su blizgesiu!! 4u.gif
Eslauda, man kls pasistojo, visus geriausius bronzerius beveik turi, kaip tu Chanel to kreminio dar neturi bronzerio ka? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 08 rugsėjo 2011 - 20:14
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 09 08, 20:46)
O spalva jos irgi tokia tamsi kaip tų klasikinių Ikos, Bikor? Patamsėja po kurio laiko ant veido, t.y. reik labai stebėt, kad nepadaugint per daug?  g.gif

Ji siek tiek sviesesne uz Bikor. Ant veido netamseja. Jos reikia nedaug pakabint, nes kaip minejau, ji minksta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2011 09 08, 20:58)
Ai.. jojo, ten tikrai buvo su blizgesiu!! 4u.gif
Eslauda, man kls pasistojo, visus geriausius bronzerius beveik turi, kaip tu Chanel to kreminio dar neturi bronzerio ka?  biggrin.gif  4u.gif

Siuo metu pas mane vos keli bronzantai. Teikiu pirmenybe naturaliems. Jei patinka koks naturalus, tai Kristianini pirkciau tik labai sugundyta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2011 09 08, 18:40)
Nepadauginsi, jei daug sepetelio nebraukysi. Ji atsirado tikrai ne pries pora metu, nes tada buvo senesne, tikrai oranzine ir su blizgesiu, maciau ja, bet cia visai kas kita. Sios atspalvis laaaabai panasus i Bikoro, tik ciut sviesesnis  4u.gif

tos senesnes buvo 3 atspalviai...tamsiausio man net nesiule,bet tas pirmasis gal kazkiek ir oranzinis kaip sakot,bet vidurinis buvo tikrai normalus..o kad su blizgesiu tai tikrai senoji buvo,bet man tai ir patiko... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2011 09 10, 10:18)
tos senesnes buvo 3 atspalviai...tamsiausio man net nesiule,bet tas pirmasis gal kazkiek ir oranzinis kaip sakot,bet vidurinis buvo tikrai normalus..o kad su blizgesiu tai tikrai senoji buvo,bet man tai ir patiko... ax.gif

As nezinau,gal buvo ir trys, niekada nesidomejau. Kai pirkau dabar savaja, tai parode viena, kokia buvo anksciau, man pasirode oranzine, blizgi ir labai nenaturali, palyginus su mano perkama. Visam veidui man patinka labiau matinis bronzantas. Zandukams grazu, kai buna blizgesiuko.
Atsakyti
Buvau ilgai nesinaudojus EZ bi kor.. ir penktadieni kazkaip issitraukiau skubedama, kad veida pagyvint.. tai eikit sau... nekeisiu as jos i nieka kol kas lotuliukas.gif nu taip graziai veidukas atrode wub.gif naturaliai, grazi spalvyte.. man ji ideali! Aisku, mano veidui, mano odos spalvai.. bet buvau pamirsus kokia ji faina
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 09 11, 16:42)
Buvau ilgai nesinaudojus EZ bi kor.. ir penktadieni kazkaip issitraukiau skubedama, kad veida pagyvint.. tai eikit sau... nekeisiu as jos i nieka kol kas  lotuliukas.gif nu taip graziai veidukas atrode wub.gif naturaliai, grazi spalvyte.. man ji ideali! Aisku, mano veidui, mano odos spalvai.. bet buvau pamirsus kokia ji faina

lotuliukas.gif thumbup.gif
va kaip būna, kaip bronzikų namie kaip parduotuvėj biggrin.gif
kokį tu šepetėlį jai naudoji? noriu nusipirkt kokį didesnį, bet reikia kad ir kietesnis būtų, nes ECOTOOLS tai visai nieko nepakabina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 11 rugsėjo 2011 - 16:03
QUOTE(SaiMita @ 2011 09 11, 17:03)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
va kaip būna, kaip bronzikų namie kaip parduotuvėj  biggrin.gif
kokį tu šepetėlį jai naudoji? noriu nusipirkt kokį didesnį, bet reikia kad ir kietesnis būtų, nes  ECOTOOLS tai visai nieko nepakabina  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne, pask metu buvo man pabodus ji ir tiek.. ax.gif as tai Erdesos sepetuka naudoju, man jis bi korui pats geriausias
Atsakyti
ar gali taip būti?
panaudojus Ikos pudrą, kilo įtarimas, kad esu jai alergiška. ėmė kažkiek ašaroti akys, niežtėti vokus, lyg norisi ir veidą pasikasyti........pudra nauja g.gif
reikės stebėti toliau.
Atsakyti
QUOTE(pinciuke @ 2011 09 17, 21:39)
ar gali taip būti?
panaudojus  Ikos pudrą, kilo įtarimas, kad esu jai alergiška. ėmė kažkiek ašaroti akys, niežtėti vokus, lyg norisi ir veidą pasikasyti........pudra nauja  g.gif
reikės stebėti toliau.

Aisku gali..
Galbut esate alergiska kazkokiai sudetiniai daliai.
Pirmiausia issiaiskinkite ar tai nebus su maistu susijusi alergija..
Atsakyti