Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto Žemė

Man jau atsibodo ta egipto zeme, naudoju jau tris metus, ji dar nesibaige biggrin.gif bet daugiau jos nepirksiu, ieskosiu kazko kito. Nepatinka, kad ji tamseja laikui begant...ir po to nueina plemais..
Atsakyti
Mergaites, ar cia original? ax.gif
EZ
Atsakyti
QUOTE(ekona @ 2011 10 20, 09:13)
Mergaites, ar cia original?  ax.gif
EZ

Va man irgi idomu kaip sita zeme g.gif Labai noreciau, tik nenoriu permoket pirkdama be jokiu nuolaidu ir nusipirkt s....
Atsakyti
kaip aiškino, kai skambinau, tai tipo originali, tik kito gamintojo...
o tiksliau galėtų pasakyti tik tas, kas naudojo blush2.gif
aš ryžausi pirkti Bikorą
Atsakyti
QUOTE(Anzelikangell @ 2011 10 19, 13:32)
Man jau atsibodo ta egipto zeme, naudoju jau tris metus, ji dar nesibaige biggrin.gif bet daugiau jos nepirksiu, ieskosiu kazko kito. Nepatinka, kad ji tamseja laikui begant...ir po to nueina plemais..

kai mane istiko ta pati problema, as nustojau ja naudoti visam veidui, naudoju dabar tik konturavimui. pabandykit, gal tokiu atveju ji patiks jum labiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige4 @ 2011 10 20, 10:57)
kaip aiškino, kai skambinau, tai tipo originali, tik kito gamintojo... 
o tiksliau galėtų pasakyti tik tas, kas naudojo blush2.gif
aš ryžausi pirkti Bikorą

tai aisku kito gamintojo "originalas" biggrin.gif
as kazkaip pripazistu tik IKOS ir BIKOR
o cia nei vienas, nei kitas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2011 10 20, 10:53)
Va man irgi idomu kaip sita zeme  g.gif  Labai noreciau, tik nenoriu permoket pirkdama be jokiu nuolaidu ir nusipirkt s....

Aš gundausi šitą pirkti vien dėl sudėties thumbup.gif (na ir kaina su kuponu tikrai labai gera). Kai skambinau sakė, kad šitos žemės rišamoji medžiaga kukurūzų krakmolas ir ji tikrai ekologiška, prekiauja ja ir vaistinės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Špokencija @ 2011 10 20, 13:00)
Aš gundausi šitą pirkti vien dėl sudėties  thumbup.gif (na ir kaina su kuponu tikrai labai gera). Kai skambinau sakė, kad šitos žemės rišamoji medžiaga kukurūzų krakmolas ir ji tikrai ekologiška, prekiauja ja ir vaistinės  g.gif

Sveikos, turiu sia EZ, buvau pirkusi irgi is kuponu, tai man ji nepatinka visiskai doh.gif labai trupanti yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daina_v @ 2011 10 20, 13:05)
Sveikos, turiu sia EZ, buvau pirkusi irgi is kuponu, tai man ji nepatinka visiskai  doh.gif  labai trupanti yra  doh.gif

Tai gal dėl sudėties "sveikumo" taip trupa... g.gif O jūs ją nešiojatės su savimi?
Atsakyti
QUOTE(Špokencija @ 2011 10 20, 12:00)
Aš gundausi šitą pirkti vien dėl sudėties  thumbup.gif (na ir kaina su kuponu tikrai labai gera). Kai skambinau sakė, kad šitos žemės rišamoji medžiaga kukurūzų krakmolas ir ji tikrai ekologiška, prekiauja ja ir vaistinės  g.gif

As ja naudoju jau virs menesio, man labai super thumbup.gif sudetis gera, dengiasi nerealiai gerai ir lygiai, netamseja veliau - iskart matosi atspalvis. tik labai trapi, ja pasaugot reik smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Špokencija @ 2011 10 20, 13:56)
Tai gal dėl sudėties "sveikumo" taip trupa...  g.gif O jūs ją nešiojatės su savimi?

Nesinesiojant ji trupet neturetu. Jei visad stovetu tai tikrai nenutrupes, bet as ja ir i keliones imu, tai pabyra biski, bet kokybe jos nuo to nekencia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Špokencija @ 2011 10 20, 13:00)
prekiauja ja ir vaistinės  g.gif

o kokia kaina kitur? 140?
Atsakyti
Bi-koras 110 lt 4u.gif
Atsakyti