Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto Žemė

QUOTE(Gabriell'e @ 2012 01 25, 15:57)
as irgi  esu labai sviesios odos, turiu nusipipirkus ta nauja BIKOR tai man ji kaip tik, nera tamsi, visos raso kad nereik padaugint, bet as kad ir kiek deciau neiseina man padaugint, naturaliai ideges gaunasi veidas , nei kiek nesigailiu kad pirkau smile.gif

QUOTE(Ilgakoja @ 2012 01 25, 16:06)
Man tas pats grynai biggrin.gif  Cia pasiskaiciiusi tai taip atsargiai tepiau, kad neatrodyciau kaip su kauke, bet kuo toliau tuo daugiau as jos tepu ir labai naturaliai atrodau idegusi thumbup.gif

kazkaip neitiketina, nebent jusu oda tamsi..
Atsakyti
QUOTE(Anglis @ 2012 01 25, 16:37)
kazkaip neitiketina, nebent jusu oda tamsi..

Nesu labai labai balta, bet tikrai ne tamsaus gymio biggrin.gif
Atsakyti
Klausiau šepetėlių temoje, bet niekas nepasisako.
Merginos, parodykite, kokuis šepetėlius naudojate EŽ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 01 26, 16:02)
Klausiau šepetėlių temoje, bet niekas nepasisako.
Merginos, parodykite, kokuis šepetėlius naudojate EŽ  ax.gif

as turiu naturaliu seriu platu sepetuka
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 01 26, 15:02)
Merginos, parodykite, kokuis šepetėlius naudojate EŽ  ax.gif

Va tokį
http://www.erdesa.lt...es/2101_med.jpg
man patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 26 sausio 2012 - 21:52
QUOTE(Sense @ 2012 01 26, 22:51)

jusu nuoroda neatsidaro, ar sitas sepetelis ERDESA Kosmetiniai teptukas
Atsakyti
edipto zemei superr sepetelis is TBS'o,toks storas,mazas,labai patogus. O tas ir Erdesos man biski per siurkstus,ir puse sereliu issilakste sad.gif
Atsakyti
As naudoju pati Erdesos sepetuka uz 17lt.. man jis geriausias.. jau nzn kiek metu ji turiu smile.gif
Dabar isbandziau amerikietiskos EZ likuti, tai buvau maloniai nustebinta sakyciau.. kadangi turiu Bikor tai galiu palygint. Konsistencija skirias totaliai, amerikietiskoji daug minkstesne.. kas idomiausia, kad paemus ant pirsto abi salia viena kitos, tai amerikietiska, lyginant su Bikor ryzut ryzutele mano akiai.. Bikor tokia tamsi, matine, ruda.. turiu senaja. Bet ant veido to ryzumo neliko bigsmile.gif labai grazi spalvyte.. sunku nepadaugint, nes ji minksta, bet as jau ipratus su Bikor tai man nebuvo sunku.. ir finale, labai patiko sakyciau.. bet vis gi i Bikor nekeisciau.. man pastaroji per 1% naturaliau atrodo, ir atspalvis mano veido spalva tinka labiau. Bet seip amerikietiskos tikrai neisbrokuoju, kaip kad buvau skeptiskai nusiteikus biggrin.gif 4u.gif p.s ant veiduko tepiau BB cream, siek tiek clinique sausos pudros ir tada ez amerikietiska, tai galutinis rezultatas labai patiko bigsmile.gif tiesa, daugiausia su zeme konturavau, svelniai perbraukdama per visa veida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 28 sausio 2012 - 16:48
QUOTE(lyneea @ 2012 01 26, 22:51)
jusu nuoroda neatsidaro, ar sitas sepetelis ERDESA Kosmetiniai teptukas

ax.gif tikra neatsidaro. Taip, tokį turiu.
Atsakyti
Sveikos rolleyes.gif
šiandien užmačiau EŽ akciją, aš kai nė karto neturėjus (o norėčiau įsigyti) nelabai gaudausi čia originalas ar padielka? http://kartu.lt/viln...gipto-zeme-jums
Lauksiu atsakymų ax.gif
Atsakyti
Tikrai, pasisakykita ar naudojat tokią ax.gif , nes jau antrą kartą tokią akciją matau, vis gundausi ir atkalbinėju save doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuž @ 2012 01 30, 08:18)
Sveikos  rolleyes.gif
šiandien užmačiau EŽ akciją, aš kai nė karto neturėjus (o norėčiau įsigyti) nelabai gaudausi čia originalas ar padielka? http://kartu.lt/viln...gipto-zeme-jums
Lauksiu atsakymų  ax.gif

QUOTE(mamusiuka @ 2012 01 30, 18:39)
Tikrai, pasisakykita ar naudojat tokią ax.gif , nes jau antrą kartą tokią akciją matau, vis gundausi ir atkalbinėju save doh.gif

Ir man įdomu g.gif, ir aš niekaip neapsisprendžiu. doh.gif
Atsakyti