Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto Žemė

QUOTE(mencike @ 2012 02 09, 13:57)
O man dr. hauschka bronzatas nepatiko!Panaudojau ir palikau as ji ramybej.As megastu, kad blizgetu siek tiek, o sis bronzatas veida padaro matini.

O tai kam pirkot jį? Pilna komentarų, kad jis matinis-be blizgučių. Dėkit į išparduotuvę-greit nupirks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.mama @ 2012 02 09, 15:20)
O tai kam pirkot jį? Pilna komentarų, kad jis matinis-be blizgučių. Dėkit į išparduotuvę-greit nupirks  mirksiukas.gif

Norejau naturalumo...
Kad niekas man jos nenupirko:)
Atsakyti
QUOTE(mencike @ 2012 02 09, 13:57)
O man dr. hauschka bronzatas nepatiko!Panaudojau ir palikau as ji ramybej.As megastu, kad blizgetu siek tiek, o sis bronzatas veida padaro matini.
Norejau naturalumo...

Zinokit jeigu matinis tai jis labai turetu tikti veido konturavimui. Aisku as jo nemaciau realiai, bet jeigu be blizguciu ir ne per siltas atspalvis, tai konturavimui turetu buti idealus, nes idubimams ryskinti tinka butent matines priemones, o iskilumams - kaip kad naturaliai saules paliestos vietos - kakta, skruostikauliai, nosis - tinka su blizguciais. Pabandykit. 4u.gif O blizgesi juk visada galesit isgauti su shimeriu ar skaistalais. mirksiukas.gif

(As vat nerandu gero varianto sau konturavimui... Make Up Forever specialia priemone skirta konturavimui turedavo tik vienintele parduotuve Vilniuje ir to kazkodel nebeatsiveza, o mano turima Ikos turi blizguciu ir atspalvis ne toks kad iduboms ryskinti tiktu. O Bikor atspalvis man pasirode purvinokas, kazkaip nesiziuri ant mano odos, be to irgi turi blizguciu.) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 09 vasario 2012 - 15:12
QUOTE(popelka @ 2012 02 09, 16:11)
Zinokit jeigu matinis tai jis labai turetu tikti veido konturavimui. Aisku as jo nemaciau realiai, bet jeigu be blizguciu ir ne per siltas atspalvis, tai konturavimui turetu buti idealus, nes idubimams ryskinti tinka butent matines priemones, o iskilumams - kaip kad naturaliai saules paliestos vietos - kakta, skruostikauliai, nosis - tinka su blizguciais. Pabandykit. 4u.gif O blizgesi juk visada galesit isgauti su shimeriu ar skaistalais. mirksiukas.gif

(As vat nerandu gero varianto sau konturavimui... Make Up Forever specialia priemone skirta konturavimui turedavo tik vienintele parduotuve Vilniuje ir to kazkodel nebeatsiveza, o mano turima Ikos turi blizguciu ir atspalvis ne toks kad iduboms ryskinti tiktu. O Bikor atspalvis man pasirode purvinokas, kazkaip nesiziuri ant mano odos, be to irgi turi blizguciu.) g.gif

Ui, aciu uz tokius gerus patarimus:)tik kazin kaip man cia viskas pavyks:)
Atsakyti
Na va pagaliau ir as isigyjau EZ IKEA svieseni atspalvvi, tai kol kas esu labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2012 02 03, 09:59)
Isigijau ir aš tą amerikietišką smile.gif
žiūrėsim kaip bus. smile.gif Esu turėjus Ikos ir Bikor. Ikos nepatiko spalva, nuo Bikor senosios visos poros uzsikimsusios budavo,dirgindavo kazkaip...bet atspalvis l.geras.  smile.gif  laukiu sitos, kada pasiimsiu,ir parasysiu atsiliepimą smile.gif reik tik paziureti,kad sutrupejus nebutu, jeigu labai jau trapi,kaip sako merginos smile.gif Pirkau irgi per akciją. 

o kas rašė,kad trapi? man normali pudra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2012 02 09, 20:19)

Labai trapi. Man ji net neiškrito, bet, matyt, susikratė kelionėj. Šiaip super pudra, bet trapi tai tikrai. Labai saugot reikia ir geriau nesivežiot... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2012 02 09, 20:19)

Anstesnese zinutese kažkur skaičiau, kad rašė merginos, jog trapi. smile.gif
QUOTE(erborista @ 2012 02 09, 20:23)
Labai trapi. Man ji net neiškrito, bet, matyt, susikratė kelionėj. Šiaip super pudra, bet trapi tai tikrai. Labai saugot reikia ir geriau nesivežiot...  ax.gif

As pasiemiau vakar, tai iškart apžiūrėjau, bet viskas ok buvo smile.gif
Siaip patinka visai..tik galėtų blizgesio visiškai nebūti, kaip kad Bikor smile.gif O šiaip liuks smile.gif dabar nusibos naudoti, kol pasibaigs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Lelyte...: 10 vasario 2012 - 14:16
QUOTE(...Lelyte... @ 2012 02 10, 16:15)
Anstesnese zinutese kažkur skaičiau, kad rašė merginos, jog trapi. smile.gif

As pasiemiau vakar, tai iškart apžiūrėjau, bet viskas ok buvo smile.gif
Siaip patinka visai..tik galėtų blizgesio visiškai nebūti, kaip kad Bikor smile.gif O šiaip liuks smile.gif dabar nusibos naudoti, kol pasibaigs biggrin.gif

Ir as pasiemiau ax.gif kolkas patinka, eile buvo prie betos ir dauguma pudras eme biggrin.gif
Atsakyti
man tos iš medikatus pudros šepetėlis nepatiko, aštrus , oda parausdavo, susierzindavo po pasipudravimo.Pirkau Kabuki - tai dabar malonu pudruotis thumbup.gif
Atsakyti
Laba vakareli,

Skaitau skaitau ir vistiek nesuprantu kuom ta ikos nuo bikor skirasi blush2.gif
Prisiklausiau ir prisiskaiciau daug atsiliepimu ir susigundziau nusipirkti, nors esu labai labai sviesiaode, bet nesuprantu kuom jos skiriasi ir nezinau tai kuria cia issirinkti verysad.gif
Ir ar tikrai yra kazkokia naujesne ez, be tu visokius sh prikistu? nes skaiciau jos sudeti, tai tikrai nekokia schmoll.gif , o visos giria, kad ir alergiskiem veidam tinka.
Atsakyti
QUOTE(Versace;* @ 2012 02 12, 19:29)
Laba vakareli,

Skaitau skaitau ir vistiek nesuprantu kuom ta ikos nuo bikor skirasi  blush2.gif 
Prisiklausiau ir prisiskaiciau daug atsiliepimu ir susigundziau nusipirkti, nors esu labai labai sviesiaode, bet nesuprantu kuom jos skiriasi ir nezinau tai kuria cia issirinkti  verysad.gif
Ir ar tikrai yra kazkokia naujesne ez, be tu visokius sh prikistu? nes skaiciau jos sudeti, tai tikrai nekokia  schmoll.gif , o visos giria, kad ir alergiskiem veidam tinka.

negaliu pasakyti kuo juos skiriasi, turiu bikor (ta nauja tipo be visu sh:D ), kitu nesu bandziusi , kaip jau anksciau esu minejus esu labai sviesios odos ir alergiska visokiom pudrom, bet sita toko idealiai. Gailiuosi tik del vieno, kad ankciau neisbandziau ir nenusipirkau, dabar naudoju kiekviena diena ir negaliu atsidziaugti thumbup.gif
Atsakyti