Kreizy, koks sterilus garazas

Galesit operacine atidaryti

Rudenine, romanetes fainos. Man gal spalvos kiek tamsokos, bet gyvai gal kitaip atrodo.
Del virtuvinio patylesiu, nes galiu per daug prirasyti

Mikrobange, tikrai per aukstai, nei paciai bus patogu naudotis, o vaikis, tai isvis nepasieks dar ilgai ilgai. Ir visos tos spinteles aplink mikrobange, kazkoks nesusipratimas. Rankeneles isbandykit kur gyvai, man tokios nepatogios. Kai buvom apsisprendimo stadijoje, teko vienoj Rygos parduotuveje pabuvoti. Ten daug visokiu mandru virtuviniu, tai visokias rankeneles teko isbandyti. Tokio tipo iskarto atkrito. O pasirinkau ta ka turiu

Ir kodel ji visiems ta tamsia plokste siulo

Kam dizainere tokiam reiklaui kvieciat, kai baldininkai ta darba daug puikiau padaro
Papildyta:
QUOTE(rudenine @ 2011 01 25, 11:56)
O kas liecia mikrobanges auksti

tai orkaite turi buti nuleista su lyg apatinem spintelem arba po kaitlente

tada mikrobange bus reikiamam aukstyje
Dar dizainere siule atskira stala darytis/ pirktis, ta prasme ant keturiu koju, ne koki bara. Ka manot
As jau visai minciu nebeturiu, tiek pervertus internetinius psl. esu, tai jau viskas makaluojas
Tai kai vaziuoji pro sali, prasau uzsukti ir gyvai mano virtuvini paciupineti, gal patiks kokia dalis

Paziurek kaip pas mane orkaite. Ten virs jos spintele dabar, bet kai senoji mikrobange suges, pirksim imontuojama i tos spinteles vieta. Ir man toks aukstis patogus, tiek orkaites, tiek mikrobanges. Pabandyk i toki auksti sriubos lekste pakelti

Pamastyk, pirmokas bus pakankamai savarankiskas, o maisto pasisildyti negales, kedes stumdys, mano mazoji dabar tik taip viska pasiekia, piena pati pasisildo
Prasyk Jovos, ji spece virtuviniu projektavime

Gal sudelios ka patinkancio

Mes bendrom jegom maniski sukurpem
Papildyta:
Rudenine, o valgomas stalas bus? Tai as tada rinkciaus baro tipo stala. Man nepatiktu toks variantas, vos ne sviestas sviestuotas. Stalas, dar staliukas. Juk ta bara gali daryti atvira, ant kokiu kojeliu,kad lengviau atrodytu.