Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

Apsistojome ties šiuo darbo kambario lentynų eskizu. Gal turite pastabų ir pasiūlymų?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu pasisakiusioms 4u.gif

Tai va, labai nusivyliau ta dizainere, nes tokius pinigus moketi tikrai neverta schmoll.gif Buvau issikvietus baldininkus, tai tikrai pabraize daug normaliau ir dar erdvini varianta parode. Bet kai mintys del virtuvinio vis keites, pasimeciau ko pati noriu, tai nutarem pas dizainere kreiptis blush2.gif Saldytuvas bus neimotuojamas, man irgi noretus apreminti sonus. O kas liecia mikrobanges auksti g.gif tai orkaite turi buti nuleista su lyg apatinem spintelem arba po kaitlente g.gif tada mikrobange bus reikiamam aukstyje ax.gif

Dar dizainere siule atskira stala darytis/ pirktis, ta prasme ant keturiu koju, ne koki bara. Ka manot g.gif

As jau visai minciu nebeturiu, tiek pervertus internetinius psl. esu, tai jau viskas makaluojas blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
Iškilo klausimėlis blink.gif Mieli šiauliečiai, kurie statėtės valymo įrenginius. Kokias firmas rinkotės? Traidenį ar kokią kitą? Ar turite nusiskundimų? Labai mums svarbu, žadame atšilus orams jau būti apsiprendusiems ko norime, o kol kas niekaip neišsirenkame doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenine @ 2011 01 25, 11:56)
O kas liecia mikrobanges auksti  g.gif  tai orkaite turi buti nuleista su lyg apatinem spintelem arba po kaitlente  g.gif tada mikrobange bus reikiamam aukstyje  ax.gif

Dar dizainere siule atskira stala darytis/ pirktis, ta prasme ant keturiu koju, ne koki bara. Ka manot  g.gif

Orkaitę palikčiau toje pačioje vietoje, aukštis tinkamas, patogu bus valyti.
Turi didelę virtuvę, todėl tilptų stalas su kėdėmis, aš už tai. Baras nebent papildomas galėtų būti.
Atsakyti
Kreizy, koks sterilus garazas biggrin.gif Galesit operacine atidaryti biggrin.gif
Rudenine, romanetes fainos. Man gal spalvos kiek tamsokos, bet gyvai gal kitaip atrodo.
Del virtuvinio patylesiu, nes galiu per daug prirasyti biggrin.gif
Mikrobange, tikrai per aukstai, nei paciai bus patogu naudotis, o vaikis, tai isvis nepasieks dar ilgai ilgai. Ir visos tos spinteles aplink mikrobange, kazkoks nesusipratimas. Rankeneles isbandykit kur gyvai, man tokios nepatogios. Kai buvom apsisprendimo stadijoje, teko vienoj Rygos parduotuveje pabuvoti. Ten daug visokiu mandru virtuviniu, tai visokias rankeneles teko isbandyti. Tokio tipo iskarto atkrito. O pasirinkau ta ka turiu wink.gif Ir kodel ji visiems ta tamsia plokste siulo g.gif doh.gif
Kam dizainere tokiam reiklaui kvieciat, kai baldininkai ta darba daug puikiau padaro g.gif

Papildyta:
QUOTE(rudenine @ 2011 01 25, 11:56)
  O kas liecia mikrobanges auksti  g.gif  tai orkaite turi buti nuleista su lyg apatinem spintelem arba po kaitlente  g.gif tada mikrobange bus reikiamam aukstyje  ax.gif

Dar dizainere siule atskira stala darytis/ pirktis, ta prasme ant keturiu koju, ne koki bara. Ka manot  g.gif

As jau visai minciu nebeturiu, tiek pervertus internetinius psl. esu, tai jau viskas makaluojas  blush2.gif

Tai kai vaziuoji pro sali, prasau uzsukti ir gyvai mano virtuvini paciupineti, gal patiks kokia dalis biggrin.gif
Paziurek kaip pas mane orkaite. Ten virs jos spintele dabar, bet kai senoji mikrobange suges, pirksim imontuojama i tos spinteles vieta. Ir man toks aukstis patogus, tiek orkaites, tiek mikrobanges. Pabandyk i toki auksti sriubos lekste pakelti doh.gif Pamastyk, pirmokas bus pakankamai savarankiskas, o maisto pasisildyti negales, kedes stumdys, mano mazoji dabar tik taip viska pasiekia, piena pati pasisildo biggrin.gif
Prasyk Jovos, ji spece virtuviniu projektavime biggrin.gif Gal sudelios ka patinkancio biggrin.gif Mes bendrom jegom maniski sukurpem biggrin.gif
Papildyta:
Rudenine, o valgomas stalas bus? Tai as tada rinkciaus baro tipo stala. Man nepatiktu toks variantas, vos ne sviestas sviestuotas. Stalas, dar staliukas. Juk ta bara gali daryti atvira, ant kokiu kojeliu,kad lengviau atrodytu.
Atsakyti
QUOTE(rudenine @ 2011 01 25, 10:56)

As jau visai minciu nebeturiu, tiek pervertus internetinius psl. esu, tai jau viskas makaluojas  blush2.gif

as atskira statyciau stala smile.gif o orkaite leisti i apacia bent per puse aukscio jos ir tada mikrobange leisis

na va kaip cia pvz .... ant staigiu radau foto blush2.gif
user posted image

QUOTE(aulina @ 2011 01 25, 10:59)
Orkaitę palikčiau toje pačioje vietoje, aukštis tinkamas, patogu bus valyti.
Turi didelę virtuvę, todėl tilptų stalas su kėdėmis, aš už tai. Baras nebent papildomas galėtų būti.

orkaite tai patogu o mikrobange vaikams ne ...
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2011 01 25, 10:51)
Apsistojome ties šiuo darbo kambario lentynų eskizu. Gal turite pastabų ir pasiūlymų?

na man tinka toks varijantas smile.gif ir atviru ir uzdaru spintteliu
Atsakyti
Dar labiau galva susisuko... Reiks kviestis baldininkus ir su jais kalbeti ax.gif

Virsutiniu spinteliu norejau siauru, tai "ivare" standartines, kitas brezinukas isvis, stalciai, stalciukai, spinteles, tokia betvarke, tai iskart atkrito. Zodziu, mizeris gavos su ta dizainere blink.gif

Atsakyti
QUOTE(rudenine @ 2011 01 25, 12:21)
Dar labiau galva susisuko... Reiks kviestis baldininkus ir su jais kalbeti  ax.gif

Virsutiniu spinteliu norejau siauru, tai "ivare" standartines, kitas brezinukas isvis, stalciai, stalciukai, spinteles, tokia betvarke, tai iskart atkrito. Zodziu, mizeris gavos su ta dizainere  blink.gif

Išdėstymas tavo virtuvės man visai nieko, kliūna dvi spalvos, bet tai tik skonio reikalas. Nėra bloga tavo virtuvė 4u.gif Įdėk kitus projektus, smalsu pamatyti. Kiek sumokėjai už projektukus?
Papildyta:
Dėl dizainerės, kas pradininkas, kas rekomendavo iš mūsų ją? Kad visos kaip magnetas kimba biggrin.gif Juk yra Šiauliuose daug dizainerių be jos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 01 25, 12:10)
Tai kai vaziuoji pro sali, prasau uzsukti ir gyvai mano virtuvini paciupineti, gal patiks kokia dalis biggrin.gif
Paziurek kaip pas mane orkaite. Ten virs jos spintele dabar, bet kai senoji mikrobange suges, pirksim imontuojama i tos spinteles vieta. Ir man toks aukstis patogus, tiek orkaites, tiek mikrobanges. Pabandyk i toki auksti sriubos lekste pakelti doh.gif Pamastyk, pirmokas bus pakankamai savarankiskas, o maisto pasisildyti negales, kedes stumdys, mano mazoji dabar tik taip viska pasiekia, piena pati pasisildo biggrin.gif
Prasyk Jovos, ji spece virtuviniu projektavime biggrin.gif Gal sudelios ka patinkancio biggrin.gif Mes bendrom jegom maniski sukurpem biggrin.gif
Papildyta:
Rudenine, o valgomas stalas bus? Tai as tada rinkciaus baro tipo stala. Man nepatiktu toks variantas, vos ne sviestas sviestuotas. Stalas, dar staliukas. Juk ta bara gali daryti atvira, ant kokiu kojeliu,kad lengviau atrodytu.

del mikrobanges jus visos teisios mirksiukas.gif jo, valgomasis stalas bus, tai ir man keistai atrode, kaip stalas virtuvej, dar stalas valgomajam blink.gif bet taip graziai ji kalbejo, kad toki pati modeli darai ir virtuvej, ir valgomajam, tada bus sarysis...
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 01 25, 11:51)

user posted image

user posted image

Man patinka. Nemazai uzdaros vietos bylom ir keletas atviru,tolygiai isdestytu lentynu. Manau tolimesnis lentynu stumdymas butu betikslis.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 01 25, 12:28)
Kiek sumokėjai už projektukus?
Papildyta:
Dėl dizainerės, kas pradininkas, kas rekomendavo iš mūsų ją? Kad visos kaip magnetas kimba  biggrin.gif Juk yra Šiauliuose daug dizainerių be jos  thumbup.gif

300 Lt ax.gif
darbe neturiu kitu projektu smile.gif
dizainere mes ne is formumo rinkomes, tiksliau vyras tuo pasirupino ax.gif paziurejus jos tinklapi, tai man vaizdas vienas- visur tas pats braizas ax.gif
Papildyta:
Dovis, tai mikrobange virs orkaites g.gif Ir mazoji pasiekia ar cia su kede pasiekia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenine @ 2011 01 25, 12:21)
Dar labiau galva susisuko... Reiks kviestis baldininkus ir su jais kalbeti  ax.gif

Virsutiniu spinteliu norejau siauru, tai "ivare" standartines, kitas brezinukas isvis, stalciai, stalciukai, spinteles, tokia betvarke, tai iskart atkrito. Zodziu, mizeris gavos su ta dizainere  blink.gif

Rudenine,pas mane yra tokios rankeneles kaip pas jus projekte.. apart to kad greitai plokste nusiciupineja (dazyta,blizgi juoda) daugiau trukumu nematau,man jos patogios.
Atsakyti