Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

Pas viena is mano pazystamu yra lietas stalvirsis kartu su kriaukle. Jis pilksvos spalvos su smulkiu akmenuku rasteliu. Ir siena padaryta tokia pati.
Mano, galva, praktiskumo atzvilgiu tai vienas is geresniu variantu. Siena lengvai valoma, nera tarpu kaip plytelese. Minusas - nera jokia naujove.
Pilksvas stalvirsis nera nei tamsus nei sviesus ant kurio matytusi ivairios peilio "zymes" (jei yra seimoje megeju pjaustyti kai seimininke nemato ant stalvirsio).

kai dariausi pas save virtuve, norejau kazko panasaus i tarpa tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu. bet pas mane per ilga siena. plokstes ilgis ribotas. tai mano atveju tektu "jungti". del to ir atsisakiau.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 01 24, 14:21)
kai dariausi pas save virtuve, norejau kazko panasaus i tarpa tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu. bet pas mane per ilga siena. plokstes ilgis ribotas

neatrodo labai ilgas stalviršis g.gif spėju ne daugiau 3,5 g.gif Mano 3,8 apie sujungimus pardavėjai nekalbėjo, išlieja kokį nori g.gif O paprastų stalviršių irgi būna visokių ilgių, mūsų 3,8 tiktų ir paprastas be sujungimų.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 01 24, 13:38)
neatrodo labai ilgas stalviršis  g.gif spėju  ne daugiau 3,5  g.gif Mano 3,8 apie sujungimus pardavėjai nekalbėjo, išlieja kokį nori  g.gif O paprastų stalviršių irgi būna visokių ilgių, mūsų 3,8 tiktų ir paprastas be sujungimų.

aulina, ne stalvirsis, o plokste tarp spinteliu. o stalvirsis pas mane apie 4m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 24 sausio 2011 - 13:42
Pas mano didzke baldai is Egerio. Jis kazkiek brangesnis, nei lenkiskos plokstes.
Praktiskumas priklausys ir nuo spalvos, ir kiek saulyte ta patalpa apsvies smile.gif
Jei virsutines spinteles tamsios, man noretusi sviesaus stalvirsio, na kad kontrastas butu. Bet tas nebutinai. Ant sviesaus maziau dulkes matysis smile.gif
Kainas lygink, pasirinkdama tik tas pacias medziagas. Nebent kitas gamintojas tau pasiulytu daug geresne kaina su brangesnem medziagom smile.gif
Greitai pasakoji, rodai ka issirinkai biggrin.gif

Atsakyti
Tiksliai, Osera, rodyk ka issirinkai bigsmile.gif

Kaip tu kankiniesi su grindimis, taip as su virtuviniu spinteliu grubletu pavirsiumi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 01 24, 13:44)
Pas mano didzke baldai is Egerio. Jis kazkiek brangesnis, nei lenkiskos plokstes.
Praktiskumas priklausys ir nuo spalvos, ir kiek saulyte ta patalpa apsvies smile.gif
Jei virsutines spinteles tamsios, man noretusi sviesaus stalvirsio, na kad kontrastas butu. Bet tas nebutinai. Ant sviesaus maziau dulkes matysis smile.gif
Kainas lygink, pasirinkdama tik tas pacias medziagas. Nebent kitas gamintojas tau pasiulytu daug geresne kaina su brangesnem medziagom smile.gif
Greitai pasakoji, rodai ka issirinkai biggrin.gif

o ka rodyti ... spalvytes?
virsus spalvytes sviesios ,apacia tamsi

http://www.finumedis...ex.php?cid=1395 cia kazkas panasaus tamsioji ir apacioje parodyta 1 sviesi spalva
QUOTE(janna @ 2011 01 24, 13:48)
Tiksliai, Osera, rodyk ka issirinkai  bigsmile.gif

Kaip tu kankiniesi su grindimis, taip as su virtuviniu spinteliu grubletu pavirsiumi  doh.gif

sakai grubletas spinteles negerai..nes as kur isirinkau grubleta ta plokste
tai jei irgi vargas tai gal reikai lygia rinktis ?

o projektukas sakym kaip siu virtuviu (garu surinkejas imontuotas)

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 24 sausio 2011 - 14:25
pas mane labai jau smulkus tas grubletumas, panasus i si: http://www.alnida.lt...viesi-1566.html

atbek pas mane, duosiu i rankas skudureli - pabandysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 01 24, 13:11)
stiklas matinis spalvotas su apšvietimu truputėlį pabodęs reikalas. Jeigu nori kažko originalaus, pažiūrėk šitą reportažą jame šiaulietė dizainerė kalba apie stiklą virtuvėje. Pasiūlė originalią idėją su medžiu, kavos pupelėmis ir nuotraukomis po stiklu tarp spintelių. Netradicinis sprendimas, gal patiks. Kitas būdas plytelės (klasika), dažymas arba stalviršio užlenkimas (brangiausias pasirinkimas). Aš galvoju apie piešimą ir nudažymą valymui atspariais dažais. Laikas parodys  rolleyes.gif

aciu ,reikes daugiau ten paziureti
Atsakyti
As sakyciau ne gruobletume esme,o paciame laminate,kaip po tokioje medziagoje. Pas mane lukstas, jis naturaliai grobletas, bet nevargstu as su jo valymu. Jova, buvai,matei, nu nera ziauriai nuterlintas biggrin.gif Nors valyta seniai.
Ant tamsios spalvos viskas matysis daug labiau, nei ant sviesesniu. O ant lygaus, ne gruobleto,man taip atrodo,kad dar ziauriau matytusi g.gif Dar ir nuo apsvietimo prikaluso. Jei saule apsvies, tai valyk nevales, bus kaip nevalyta.
Dukros dureles, be rankenu, bet nutapnojimu benta as dar nematau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 01 24, 15:34)
Pas mane lukstas

žiūrėjau lukšto kainas, daugiau nei 3 kartus brangiau nei plokštė.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 01 24, 14:34)
Dar ir nuo apsvietimo prikaluso. Jei saule apsvies, tai valyk nevales, bus kaip nevalyta.
Dukros dureles, be rankenu, bet nutapnojimu benta as dar nematau biggrin.gif

aha, ir si faktoriu pamirsau dar pamineti. va pas mane butent taip ir yra. apsvieciama is dvieju pusiu doh.gif o faktura pati imituoja medzio luksta, nors ir yra visai kita medziaga.
Atsakyti
Tai as nesiulau luksto, tiesiog norejau pasakyti,kad pas mane irgi grobletas pavirsius, bet del valymo nesiskundziu. O laminatas, pats is saves problematiskas, nesvarbu grindys ar spintos is jo. O buvau rasius,kad man kitas gamintojas su paprasta plokste paskaiciavo ta pati ka dabar turiu su lukstu.
Uztai ir siulau kviestis kelis gamintojus,kad su tom paciom medziagom paskaiciuotu. Skirtumai yra.
Gal pats lukstas ir gali tiek brangesnis buti, bet virtuvinis tiek kartu nesibrangsta.
Atsakyti