Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(Dovis @ 2011 01 27, 18:25)
O tai kaip medelyne, neturesi lesu projektui, neprisijungsi prie kanalizacijos irenginiu, o kur viska deti? O tai kaip buvo priestai? Duobes, valymo irenginius turejo?

o kaip manai?

pasiklausinekit vietiniu mirksiukas.gif as gi nesu vietine....

medelynui berots 20 metu bus. o gatves perkastos ir vamzdynai tiesiami vos pries keleta metu...
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 01 27, 20:13)
Kad kazkas cia netaip tai faktas,bet kas netaip tai jau kitas klausimas..

Kas tau dar neaisku g.gif biggrin.gif schmoll.gif
Papildyta:
Janna, as juolabiau ne vietine biggrin.gif Ir nelabai zinau kaip ten kas biggrin.gif
Atsakyti
Ech kaip patinka man tokie balkiai..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 01 27, 16:13)
Betonuojant dideli plota(didesni nei 6x6) sudedi perskyrimus. pvz is 2-3 mm pulistirolo juostu,arba Tokia minksta plastinine medziaga kaip po laminatu dedas tik stioresne. Na ir virs tos siules dangoje kaip ir reiketu tokiapat siule daryti..  Nes pvz plyteles gali itrukti.. Tik klausimas kas jas darosi  lotuliukas.gif

Dauguma, kas nori bedu su apdaila daro. o poto turi bedu, po musu visaziniu betonuotoju isbetonavimo. po ko ju reikalai tame objekte ir baigiasi, o taciau bedos dazniausiai tik prasideda seiminikui.
Atsakyti
Kaip Jums šitoks moderno stiliaus kubikas rubikas? Ar vis tik geriau apsistoti prie ankstesnių eskizų?

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 01 27, 17:08)
jei jau taip: tai suformuoja sklypus, iformina paskirti, irengia bendras komunikacijas ir tik tada pardavineja sklypus (kaip ir buvo padaryta pas vienus zmones naujai suformuotame kvartale. ten dr papildomai transformatorine buvo irengta ir elektros generatorius visam kvartaliukui, tam atvejui jei dingtu elektra). 

mes sklypus pirkom su jam priklausanciom komunikacijom, sutartyje numatyta, kad ateityje pardavejas perduoda komunikacijas tretiesiems asmenims (pvz. ikurtai bendrijai), o pirkejas turi visa tai prisiimti

QUOTE(Dovis @ 2011 01 27, 17:37)
As savam sklype viska pasidariau. Jis joks man savininkas, jis tik kaimynas doh.gif Kaip jis mane privers jungtis prie to grezinio. Ir isvis koki jis leidima man turi duoti. Cia jau absurdais kvepia.
O del valymo irenginiu,kur man savo s... deti, jei jis zada baudas deti. Jis ju bendru nedare. Nors perkant buvom labai graziai apgauti. Buvo parasyta buitiniu atlieku kanalizacija,tai mes net nesigilinom, o jie pasirodo turejo omeni lietaus kanalizacija.
Kazkokiu absurdu cia kvepia doh.gif

cia buvo jo tokie pasakymai, kaip viskas issispres, nezinau, tik sakau, ka mums sake. kazka dar bande sakyti, kad isvis, negalejo nei vienas gyventi, kol neikurta bendrija, cia jau isvis kazkokia nesamone

QUOTE(aulina @ 2011 01 27, 18:09)
nesuprantu apie kokį savininką kalbi, ne tavo ten sklypas?

as turejau omeny, musu kvartalo savininka blush2.gif

Zodziu, kai mes sprendem klausima del savo grezinio, nuejom pas teisininka su sutartim, jis susisieke su kvartalo savininku, tiksliau su jo atstovu, tai pasake, kad bet kokiu atveju, turesim kazkada prisiimti ta grezini, gatviu apsvietima ir pan. Mes galim drasiai darytis savo grezini, investuosim didelius pinigus, bet kazkada bendra grezini turesim prisiimti, galesim naudotis savo greziniu, bet turesim moketi uz bendro grezinio aptarnavima, gatviu apsvietima, nors realiai mums pvz. to gatves apsvietimo net nereikia.
Atsakyti
QUOTE(rudenine @ 2011 01 28, 09:54)
as turejau omeny, musu kvartalo savininka  blush2.gif

blink.gif turi savo skypą ir dar ant galvos kvartalo savininką (jis juk pardavė savo žemes, koks jis savininkas) arba bendriją, kuri mokesčius nurodo. Panašiai kaip soduose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 01 27, 22:16)

mum tai labai limpa tos 'zaliuzines' durys wub.gif

QUOTE(aulina @ 2011 01 28, 07:52)
Kaip Jums šitoks moderno stiliaus kubikas rubikas? Ar vis tik geriau apsistoti prie ankstesnių eskizų?

man patinka, praktiska - dulkiu valyt nereiks. tik jei knygas det tai graziau atvirose ziurisi - zinoma jei daug turi mirksiukas.gif

Man irgi tas reikalas primine sodu bendrijas, kokie chaosai ten tai baisu doh.gif dalyvavau susirinkime pamenu, tai vos ne mustynes ten doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rudenine @ 2011 01 28, 08:54)
mes sklypus pirkom su jam priklausanciom komunikacijom, sutartyje numatyta, kad ateityje pardavejas perduoda komunikacijas tretiesiems asmenims (pvz. ikurtai bendrijai), o pirkejas turi visa tai prisiimti

na jei taip numatyta sutarty ir visi tokias pasirase, tai nemanau kad ka pasipriesint iseis...
Atsakyti
QUOTE(rudenine @ 2011 01 28, 09:54)
cia buvo jo tokie pasakymai, kaip viskas issispres, nezinau, tik sakau, ka mums sake. kazka dar bande sakyti, kad isvis, negalejo nei vienas gyventi, kol neikurta bendrija, cia jau isvis kazkokia nesamone
as turejau omeny, musu kvartalo savininka  blush2.gif

doh.gif
Nu bus matyti.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 01 28, 11:13)
doh.gif
Nu bus matyti.

sakyciau, nebenarpliojam tos temos, nes gal nelabai moku savo mintis delioti blush2.gif po to ne taip suprasi ax.gif matysim, kaip viskas bus per susirinkima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 01 27, 22:55)
o kaip manai?

pasiklausinekit vietiniu mirksiukas.gif  as gi nesu vietine....

medelynui berots 20 metu bus. o gatves perkastos ir vamzdynai tiesiami vos pries keleta metu...

mano uosviai medelyne gyvena, turi duobe ,sulini.Isivede iki namo vandentieki, kanalizacija, bet nesinaudoja dar. Reiks smulkiau pkalausineti, kas ir kaip smile.gif

Aulina , nors man plokstiniai baldai visai nepatinka, bet tas "rubikas kubikas" siuolaikiskiau ir graziau atrodo, nei pries tai rodytos lentynos... mirksiukas.gif

Na kaip laukiu projekto , nebegaliu, as pries uzmigdama jau baldus deliuojuosi, apsvietima planuoju... biggrin.gif o dar blokeliu kainos pakrite, reikia ziuretis, skaiciuoti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 01 28, 11:49)
Aulina , nors man plokstiniai baldai visai nepatinka

kokie tau patinka, kokie būna be plokštinių?
Atsakyti