QUOTE(janna @ 2011 01 27, 17:08)
jei jau taip: tai suformuoja sklypus, iformina paskirti, irengia bendras komunikacijas ir tik tada pardavineja sklypus (kaip ir buvo padaryta pas vienus zmones naujai suformuotame kvartale. ten dr papildomai transformatorine buvo irengta ir elektros generatorius visam kvartaliukui, tam atvejui jei dingtu elektra).
mes sklypus pirkom su jam priklausanciom komunikacijom, sutartyje numatyta, kad ateityje pardavejas perduoda komunikacijas tretiesiems asmenims (pvz. ikurtai bendrijai), o pirkejas turi visa tai prisiimti
QUOTE(Dovis @ 2011 01 27, 17:37)
As savam sklype viska pasidariau. Jis joks man savininkas, jis tik kaimynas

Kaip jis mane privers jungtis prie to grezinio. Ir isvis koki jis leidima man turi duoti. Cia jau absurdais kvepia.
O del valymo irenginiu,kur man savo s... deti, jei jis zada baudas deti. Jis ju bendru nedare. Nors perkant buvom labai graziai apgauti. Buvo parasyta buitiniu atlieku kanalizacija,tai mes net nesigilinom, o jie pasirodo turejo omeni lietaus kanalizacija.
Kazkokiu absurdu cia kvepia
cia buvo jo tokie pasakymai, kaip viskas issispres, nezinau, tik sakau, ka mums sake. kazka dar bande sakyti, kad isvis, negalejo nei vienas gyventi, kol neikurta bendrija, cia jau isvis kazkokia nesamone
QUOTE(aulina @ 2011 01 27, 18:09)
nesuprantu apie kokį savininką kalbi, ne tavo ten sklypas?
as turejau omeny, musu kvartalo savininka
Zodziu, kai mes sprendem klausima del savo grezinio, nuejom pas teisininka su sutartim, jis susisieke su kvartalo savininku, tiksliau su jo atstovu, tai pasake, kad bet kokiu atveju, turesim kazkada prisiimti ta grezini, gatviu apsvietima ir pan. Mes galim drasiai darytis savo grezini, investuosim didelius pinigus, bet kazkada bendra grezini turesim prisiimti, galesim naudotis savo greziniu, bet turesim moketi uz bendro grezinio aptarnavima, gatviu apsvietima, nors realiai mums pvz. to gatves apsvietimo net nereikia.