Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(biesas66 @ 2011 02 01, 00:20)

Manau is pirmo karto atspeciau kas per dede  lotuliukas.gif

Esate visiskai teisus biggrin.gif
Bet , kad as noriu tu plytu tai faktas. Tik labai isbrangsta, nes ir pamatas gaunas ~65cm.
Dabar ieskau PIR/PUR Lenkijoje.Gal ten bus labiau ikandama ir sienos plotis sumazetu.
Na zodziu, dabar blaskymasis juodas.
Gerai, kad Tamsta dar metelius turit mastymams smile.gif

Janna, gal kad ir klausiau, nepamenu... blush2.gif O kiek jums tas sienu grozis kainavo?

As dar mastau apie latviskas , kazka panasaus i Airises...pritaikius siules,cerpes, langu spalva -gali buti geras rezultatas. Na zodziu, aciu Astaes, kad vel mane i abejones pastumejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 02 01, 14:09)
oho  netgi tokie skirtumai  blink.gif

važiavau vakar pro Parnu, kaip rekomendavai, maždaug po 5 nedegė šviesos, gal nebėra jų ten?
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 02 01, 12:05)
Jova, tikiu,kad ta kaina mazesne vilioja, nu ir susitaupo nemazai. Bet tu juos is kazkur istraukus, be jokiu rekomendaciju, nebijai nusivilti? Tegu gyvai pvz parodo, foto nesimatys jei ir ka blogo butu pridirbe.
Rinkis tuos kurie tikrai yra dare tokia konstrukcija,kaip tau reikia. Kad galetu uztikrinti, konstrukcijos stabiluma,kad tau nepradetu girgzdeti,klibeti. O ne tie kurie imasi bilekokio darbo,kad tik uzdirbti.

nu kiek paziurejau tai gana sena firma, manau jei butu prasti tiek ilgai negyvuotu... nu zodziu nzn dar kaip ten su jais - reiks pasitikslinti del tos medienos ir t.t. tokius laiptus, kaip mum reikia, jie jau yra dare - nieko ten ypatingo. puslapy esantys laiptai neblogai atrodo... www.laiptvija.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jova: 01 vasario 2011 - 13:31
QUOTE(aulina @ 2011 02 01, 13:15)
važiavau vakar pro Parnu, kaip rekomendavai, maždaug po 5 nedegė šviesos, gal nebėra jų ten?

o gamintis nenori lovos?
man sitos firmos patiko matyta lova su odiniu galu baldai interjeras
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 02 01, 14:38)
o gamintis nenori lovos? 
man sitos firmos patiko matyta lova su odiniu galu  baldai interjeras

čiupinėjai? Nuotraukoje neatrodo labai minkštas galvūgalis... Noriu tokio, kad galėčiau atsiremti be pagalvės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 02 01, 14:38)

Gal zinai, kas per firma cia? Ju tinklalapy nei nieno zodzio apie imone ar jos patirti... blink.gif Tik matau, kad isikure Siauliu NIC'e.

Atsakyti
O ar cia nebus tie patys, kur isikure II aukste? Ten ju ekspozicijoje keli virtuviniai medinemis sendintomis ir ne tik, frezuotuomis durelemis?

Ar buvot kas nors baldu salone Pramones g-veje? Truputi toleliau pavaziavus nuo Nic`o link turgaus Pramones gatve po desine (dvieju aukstu pastatas, viename is ju)? kas kart pravaziuoju bet tik pro sali...
Atsakyti
Ermitaze sviestuvam ir tapetam nuolaidos mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesa jyske mciau visai neblogas ir kaina nesikandziojancias viengules medines lovas.
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 02 01, 16:18)

kaip gerai,kad nieko nereikia biggrin.gif
O tu gal kokius uzsakomus tapetus griebsi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 02 01, 16:24)
kaip gerai,kad nieko nereikia biggrin.gif
O tu gal kokius uzsakomus tapetus griebsi bigsmile.gif

nu kad tik 30, praita kart 40 buvo... ne ka daugiau su nuolaida gaunas nei uk... Dar gyvai noriu nulekt paziuret tuos su lapais.
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 02 01, 15:18)

o sviestuvams 30 procentu ?man i tambura ant sienos reikia kristaliukais nukarusiais

berze,ta firma tikrai neblogus gamina baldus ,ir iskirtinius ....man patiko ka maciau gyvai
Atsakyti