Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(Osera @ 2011 01 31, 22:02)
PAS MUS TIKURILA  smile.gif valosi labai labai puikiai

tikurila harmony? nu viskas, jau ar taip ar taip, nupirkti dazai, dabar tik spalvas bando doh.gif savo akim ryt pamatysiu, bet vyras tai telefonu sake ''biski geltona'' cool.gif doh.gif taip reikia suprast, kad jau normaliai geltona lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2011 01 31, 18:25)
Pas mus su Tikurila harmony. Nu geri, plaunasi gerai. Turbyt dazyciau dar karta ax.gif Tik kai nudazai, reikia lesiti jiem "subresti'ir neskubeti plauti. Bute as tupj puoliau valyti, tai lopais blizget pradejo doh.gif  Gal kt firmos, bet irgi matiniai buvo.

ta tai girdejau, kad iskart valyti nereikia... o kaip su spalvom? atitiko palete? man tai panika, kad per daug ryskia issirinkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2011 02 01, 17:37)
tikurila harmony? nu viskas, jau ar taip ar taip, nupirkti dazai, dabar tik spalvas bando  doh.gif  savo akim ryt pamatysiu, bet vyras tai telefonu sake ''biski geltona''  cool.gif  doh.gif taip reikia suprast, kad jau normaliai geltona  lotuliukas.gif
Papildyta:

ta tai girdejau, kad iskart valyti nereikia... o kaip su spalvom? atitiko palete? man tai panika, kad per daug ryskia issirinkau  doh.gif

na man liepe 1 tono neimti ,tai rinkausi 2 ir 3 tonus ,tai atitiko grinai kaip ant lapelio
Atsakyti
Osera, pas mus dabar bute yra dazyta siena. nzn ar ji kazkuom padengta specialiu, valau kaip iprasta. mes cia nuomojames virs metu, nenusidevejo, gaminu daug. bet jei jau aptaskysi su kokiu raudonu vynu, tai nenuvalysi veliau. nebent perdazyt ir viskas vel kaip nauja. bet as pas save taip nedaryciau. deciau stikla arba mozaikinem plytelem. arba dar buna tokios metalines plyteles, tai irgi gerai atrodo mirksiukas.gif

labai laukiu Berzes virtuves foto smile.gif sveik greiciau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 02 01, 16:21)
Tiesa jyske mciau visai neblogas ir kaina nesikandziojancias viengules medines lovas.

Janna, kokia spalvyte lovu? Tik naturali?

Giedre, aciu uz linkejimus, siandien jau visai gyva mirksiukas.gif Jauciu, ryt iki darbo nuslinksiu ax.gif Virtuves siandien dar galutinai nepabaige - iskilo keblumu su viena siena, tai pabaigs penktadieni. Pafotkinsiu, kai viskas bus galutinai sumontuota mirksiukas.gif
Atsakyti
na as kadangi neturiu ka apie statybas savo pasakyt, tai nrs vaizdu is kalnu Norvegijoj ikelsiu biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
atsiprasau, kad taip istampiau psl doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 02 01, 12:30)
nu kiek paziurejau tai gana sena firma, manau jei butu prasti tiek ilgai negyvuotu... nu zodziu nzn dar kaip ten su jais - reiks pasitikslinti del tos medienos ir t.t. tokius laiptus, kaip mum reikia, jie jau yra dare - nieko ten ypatingo. puslapy esantys laiptai neblogai atrodo...  www.laiptvija.lt

laiptvija nepadaro kokybes.sakau atsakingai,esu mates ju laiptus.nzn kiek meistru ten dirba pas juos.truksta isbaigtumo,kruopstumo.
Atsakyti
QUOTE(tiutis @ 2011 02 01, 19:42)
laiptvija nepadaro kokybes.sakau atsakingai,esu mates ju laiptus.nzn kiek meistru ten dirba pas juos.truksta isbaigtumo,kruopstumo.

Labai aciu uz pasisakyma - butent to ir norejau, kad kas nors pakomentuotu kas yra mates 4u.gif
Atsakyti
buvome irise plyteliu paziureti virtuves tai sienikei ,tai yra neblogu po 200 lt uz kvadrata unsure.gif tai iki savaitgalio lieku giliam svarstyme del tos siienos
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 02 01, 20:37)
buvome irise plyteliu paziureti virtuves tai sienikei ,tai yra neblogu po 200 lt uz kvadrata  unsure.gif tai iki savaitgalio lieku giliam svarstyme del tos siienos

bet turbut ten nedaug ir susidaro tam tarpeliui... mirksiukas.gif tai nebus ta kaina tokia baisuline biggrin.gif
Atsakyti
tai taip apie 2,5 metro ilgio tos sienos belieka ...
bet kaip nezinau ko benoriu doh.gif kaip bijau kad bus negrazu doh.gif na esu pasimetusiiiiiiii biggrin.gif

o dar su dizainerriu del virtuvinio kalbejau vel si vakara ,tai pasirodo mano virtuvinis labai aukstai gaunasi apie 94 cm aukscio apatine spintele ( nes noriu su lyg palange kad eitu aukstis),ar nebus man nepatogu ant tokio aukscio darbuotis g.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
QUOTE(Beržė @ 2011 01 31, 18:46)
su paprastu (jei gerai pamenu problema) gali netvirtai sukibti klinkerines plytos - jos mazai poretos, mazai vandens igeria, todel ant paprasto misinio muras gali issikraipyti, t. y. plyta ciuoja ant paprasto misinio. Na, tikiuosi, supratot, ka cia suveliau ax.gif

Pas mus yra murytas klinkeris su paprastu misiniu, labai gerai viskas sukibo, o sutaupem laaabai daug pinigu nepirkdami to spec misinio cool.gif

QUOTE(Beržė @ 2011 02 01, 10:55)
Nebaisu, kurorte nieko dar nesijaute, isskridom sestadieni,

Jeeetus kaip faina, pries du menesiukus ir mes ten buvom, buvo super atostogos, noreciau grizti vel ten, na tik ne dabar doh.gif
Ne i tema, kokiam v/b buvot bigsmile.gif

Giedre.v - vaizdai super, noriu slidinet wub.gif tik siemet trb nepavyks doh.gif
Atsakyti
http://www.1000plyte...rtuves_plyteles

cia galima pasiziureti pavyzdziu. man tik kainos didokos atrodo?, bet seip grazu.
Atsakyti