Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(jova @ 2011 01 21, 14:07)
Dar norejau del laiptininku pasikonsultuot - kas galit ka rekomenduot (man reikia kad butu su metalo konstrukcija)... sakiau irgi kokius 4 reiks kviestis ir ziuret, laiko turim tai sikart viska apmastysim... nors aisku iskart, kad s... gausis, nes per maza anga palikta ir laiptai bus 'kopeciu patogumo'  doh.gif
Dovis, kaip taviskiai?

Remigijus 67750066. Jis uzsiima ir kalvyste. Dare pas mus sode tai patiko ir labai gerai sumaste musu ankstoje skyleje laiptus ikomponuot. Ir kaina tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2011 01 20, 18:09)

Giedre, aciu uz gera zodi apie mano namucius ax.gif Virtuve, tikiuosi, iseis garzi ir man g.gif  Tiesa, buvo vienas pakeitimas - pasirodo, negamina man reikiamo ilgio stalvirsio, tai teko gale primontuoti indauja. Bet.... Nera to blogo, kur i gera neiseitu - bus kur taures susideti, MB - butelius ax.gif  Durys isejo geros - jau sumontuotos. Kaina su viskuo irgi isejo puiki - padare per gimines laaaaaaaabei gera - net nedrasu sakyti. Visgi azuolo masyvas, alyvuotos. Parasysiu i AZ. Laiptai paprasti - metaline konstrukcija uzbetonuota ir nudazyta - desis stikliniai tureklai.

negaila wink.gif
tai nesvarbu tada duru kaina smile.gif
Atsakyti
http://www.skelbimai...d78ed2d17e5.jpg
Noriu butent tokio zidinuko.

Cia radau pigiausi zidiniai, gal... g.gif biggrin.gif

http://zidiniai.pigi...lt/pradzia.html Gaila kad neraso kainu reikia skambintis, gal kam pravers. jei suzinosit kainas praneskit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masajugi: 21 sausio 2011 - 20:42
QUOTE(masajugi @ 2011 01 21, 20:34)

grazios man kampines kapsules, bet biski didesnes...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

litunai - tikrai imanoma alyvuoti. Man nualyvavo azuolines palages baltai mirksiukas.gif Jojios problemos - nutepa ir tiek mirksiukas.gif Dar pertekliu nuvalo skudureliu. Ant virsaus alyvuojasi skaidria alyva.

Jova, skoni turi mirksiukas.gif thumbup.gif Tavo laiptai isirinkti pagal konstrukcija yra patys brangiausi - jie vadinasi savarziniai. Turi buti specialiai paruosta siena - i ja imurytos konstrukcijos metalines ant kurios tvirtina kiekviena pakopa atskirai.
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2011 01 21, 21:56)
Sveiki 4u.gif

litunai - tikrai imanoma alyvuoti. Man nualyvavo azuolines palages baltai mirksiukas.gif  Jojios problemos - nutepa ir tiek mirksiukas.gif Dar pertekliu nuvalo skudureliu. Ant virsaus alyvuojasi skaidria alyva.

Jova, skoni turi mirksiukas.gif  thumbup.gif  Tavo laiptai isirinkti pagal konstrukcija yra patys brangiausi - jie vadinasi savarziniai. Turi buti specialiai paruosta siena - i ja imurytos konstrukcijos metalines ant kurios tvirtina kiekviena pakopa atskirai.

gal pamenate kokia alyva naudojo , nes ju pasirinkimas..............
Atsakyti
[quote=jova,2011 01 21, 04:07]
Pas mus vakar jau normaliai atrodo grindys buvo isilusios, rode pirmam aukste 19, antram 21. Gal vis delto ner ten dideles problemos g.gif gal dar reikia ieskot ko... Dabar jau prisukom temperatura nes nieko nebedarysim.
Kalbejau dar su geotermininku, tai pasitikslinau kiek jis moka - pasirodo gruodis 660Lt cia vien sildymas ir karstas vanduo (200 sildomo ploto). Siaip nemaza suma, bet palyginus, kad gavom 400Lt saskaita uz 54kv buto sildyma ir vandeni tai skirtumas yra...

.....
......... .... Labai thumbup.gif , kad susitvarke jusu sildymas.

........... Janna, tai pas jus metaline, o ne medine laiptu konstrukcija g.gif g.gif as visa laika galvojau, kad tik medis. Tai tas laiptu meistras daro ir metalines ar kaip cia blink.gif nelabai suprantu.

Papildyta:
[quote=jova,2011 01 21, 11:42]grazios man kampines kapsules, bet biski didesnes...

............Man irgi graziau didesnes, bet musu erdvei toks butu kaip tik. Cia aisku dar nuotrauka sumazinta, bet esme tai ta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masajugi: 21 sausio 2011 - 21:28
QUOTE(Beržė @ 2011 01 21, 20:56)
Sveiki 4u.gif

litunai - tikrai imanoma alyvuoti. Man nualyvavo azuolines palages baltai mirksiukas.gif  Jojios problemos - nutepa ir tiek mirksiukas.gif Dar pertekliu nuvalo skudureliu. Ant virsaus alyvuojasi skaidria alyva.

Jova, skoni turi mirksiukas.gif  thumbup.gif  Tavo laiptai isirinkti pagal konstrukcija yra patys brangiausi - jie vadinasi savarziniai. Turi buti specialiai paruosta siena - i ja imurytos konstrukcijos metalines ant kurios tvirtina kiekviena pakopa atskirai.

Del brangumo nzn kaip ten yra g.gif kai kvietemes laiptininka tai sake i 10 000 uz azuolinius turetume tilpt. Siena pas mus paprasta plytine 40-50cm storio - pilnavidure, tai sake problemu nera su tuo. Na aisku kai kviesimes konkreciai,tada gal islys daugiau detaliu.
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 01 21, 22:26)
Del brangumo nzn kaip ten yra g.gif  kai kvietemes laiptininka tai sake i 10 000 uz azuolinius turetume tilpt. Siena pas mus paprasta plytine 40-50cm storio - pilnavidure, tai sake problemu nera su tuo. Na aisku kai kviesimes konkreciai,tada gal islys daugiau detaliu.

Jus kalbejot su laiptininkais apie pirmam paveiksliuke laiptus ar antram? Nes yra skirtumas. Pirmam paveiksliuke savarziniai,o antram kiek pamenu vadina erdviniais laiptais... Su erdviniais problematiskiau ir tiesa pasakius neisivaizduoju kaip jie pakabina pakopa kad ji tvirtai stovetu. Bet viskas padaroma kaip matome.
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 01 21, 13:07)
Kalbejau dar su geotermininku, tai pasitikslinau kiek jis moka - pasirodo gruodis 660Lt cia vien sildymas ir karstas vanduo (200 sildomo ploto).

Nemazai g.gif Beveik tiek pat mes sumokejom uz dujas plius boileri g.gif

QUOTE(masajugi @ 2011 01 21, 21:24)
........... Janna, tai pas jus metaline, o ne medine laiptu konstrukcija g.gif  g.gif as visa laika galvojau, kad tik medis. Tai tas laiptu meistras daro ir metalines ar kaip cia  blink.gif nelabai suprantu.

Pati konstrukcija ant kurios laikosi laiptai yra metaline. Nes ore gi medis negali kaneti. Ir ta kosnstrukcija ibetonuota. JI paslepta mediniame reme. Pasiziurejus i nuotrauka atidziau pamatysi po pakopomis edine dezute per visa laiptu ilgi. O pakopos ir tureklau tik mediniai. Ju viduje jokio metalo nera.

65 nuotr. pazymejau raudonai kurioje vietoje paslepta metaline konstrukcija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 22 sausio 2011 - 11:38
QUOTE(biesas66 @ 2011 01 22, 00:21)
Jus kalbejot su laiptininkais  apie pirmam paveiksliuke laiptus ar antram? Nes yra skirtumas. Pirmam paveiksliuke savarziniai,o antram kiek pamenu vadina erdviniais laiptais... Su erdviniais problematiskiau  ir tiesa pasakius neisivaizduoju kaip jie pakabina pakopa kad ji tvirtai stovetu. Bet viskas padaroma kaip matome.

net nezinojau kad cia jie skirtingi blush2.gif siaip neuzsifiksavo pavadinimai, tik paaiskinom laiptininkui ko norim... seniai labai mes konsultavomes, dabar dar nieko nesikvietem rimtam pokalbiui. dabar idomu kaip ten yr ir kuo jie skiriasi g.gif kurie geriau ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 01 22, 14:01)
net nezinojau kad cia jie skirtingi blush2.gif  siaip neuzsifiksavo pavadinimai, tik paaiskinom laiptininkui ko norim... seniai labai mes konsultavomes, dabar dar nieko nesikvietem rimtam pokalbiui. dabar idomu kaip ten yr ir kuo jie skiriasi g.gif kurie geriau ir t.t.

savarziniu laiptu pakopos po tureklu jungiasi viena su kitu,nors kabo ore
http://laiptvija.lt/...aus-laiptai.jpg
O erdviniai (negarantuoju del tikslaus pavadinimo) ju viena puse visiskai kabo ore http://www.atvara.lt.....ramke (1).jpg

Atkreipkite demesi i jusu pateiktus pavyzdzius,tiksliau antra paveiksliuka. Tik kas ketvirta pakopa jungiasi su tureklais,o dvi tarp statramsciu kabo ore tik susiliesdamos su siena (ten ir tvirtinas) kazkada knisaus po laiptu foruma vienas zmogus minejo kad jam erdviniai laiptai atsejo 25 t lituku.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 22 sausio 2011 - 13:19