Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

Pas mus vakar jau normaliai atrodo grindys buvo isilusios, rode pirmam aukste 19, antram 21. Gal vis delto ner ten dideles problemos g.gif gal dar reikia ieskot ko... Dabar jau prisukom temperatura nes nieko nebedarysim.
Kalbejau dar su geotermininku, tai pasitikslinau kiek jis moka - pasirodo gruodis 660Lt cia vien sildymas ir karstas vanduo (200 sildomo ploto). Siaip nemaza suma, bet palyginus, kad gavom 400Lt saskaita uz 54kv buto sildyma ir vandeni tai skirtumas yra...

Dar norejau del laiptininku pasikonsultuot - kas galit ka rekomenduot (man reikia kad butu su metalo konstrukcija)... sakiau irgi kokius 4 reiks kviestis ir ziuret, laiko turim tai sikart viska apmastysim... nors aisku iskart, kad s... gausis, nes per maza anga palikta ir laiptai bus 'kopeciu patogumo' doh.gif
Dovis, kaip taviskiai?
Atsakyti
QUOTE(litunas @ 2011 01 21, 13:02)
noreciau pusines palanges baltai alyvuot, kazin imanoma ?

Mačiau, kad yra baltos alyvos, bet kaip tai atrodo praktikoje neturiu supratimo.
Atsakyti
Bet ar patogu bus kai popieriai stalciuje? Ar nereiks juos dar ir rusiuosti paciame stalciuje? (cia as pagal save). Pas mane popieriai surusiuoti ir sudeti i papkes (dezutes). Kiekviena dezute su pavadinimu. Man taip yra paprasciau ir patogiau. Nereikia versti visos kruvos.
O dezutes stovi lentynuose.
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 01 21, 14:07)
Pas mus vakar jau normaliai atrodo grindys buvo isilusios, rode pirmam aukste 19, antram 21.

savaime susitvarkė?
Atsakyti
Aulina dar galima daryti dureles ant begeliu, stumdomas.

Kaip siame pav. :

user posted image

Jova, pas mane metaline laiptu konstrukcija "apvilkta" mediniu karkasu. Tu tai turejai omenyje ar kazka kitko g.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 01 21, 14:10)
O dezutes stovi lentynuose.

reikės pagalvoti, gera mintis 4u.gif Turiu katalogų ir popierių nestandartinių matmenų, nedaug, bet turiu, 1-2 stalčių reikėtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 01 21, 13:22)

Jova, pas mane metaline laiptu konstrukcija "apvilkta" mediniu karkasu. Tu tai turejai omenyje ar kazka kitko  g.gif

jo, ta pati. pas mus buz ale kabantys laiptai: metalas svirtinsis prie sienos ir medis apsivilks. einu i albuma paziuret tavo laiptus - negi praleidus busiu.

Aulina, nieko mes tom grindim nedarem. matyt prisilo kad lauke tempa nukrito g.gif net nzn g.gif siaip atradom dar kelias vietas per kur saltis eina - dar nesutvarkyta.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 01 21, 14:22)
galima daryti dureles ant begeliu, stumdomas.

puiku thumbup.gif Ypač šauniai atrodytų atidarius, patogu, tvarka kaip vaistinėje thumbup.gif
Papildyta:
reikės pasidomėti to mechanizmo kainą.
Atsakyti
Janna, va tokiu mum reik mirksiukas.gif
Papildyta:
MB nori tokiu 'tureklu', as nelabai turbut... nors visai nieko

user posted image
Atsakyti
Kokie idomus bigsmile.gif

Pas mane kitaip g.gif
Atsakyti
Jana, "draugauji" su dokumentų dėžėmis, gal žinai maždaug matmenis? Ar jie standartiniai? Noriu padaryti lentynas, kad tilptų dėžės ir neliktų per daug laisvos vietos.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 01 21, 15:31)
Jana, "draugauji" su dokumentų dėžėmis, gal žinai maždaug matmenis? Ar jie standartiniai? Noriu padaryti lentynas, kad tilptų dėžės ir neliktų per daug laisvos vietos.

Jos labai ivairios, bet paprastai vos buna didesnes uz lapo standarta. Tai tiesiog pasimatuok lapa ir pridek po kokius 5 mm is visu pusiu.
Dezutes ir tokias papkutes - dezutes formos pirkau Thomas Fillipse.
Nors ir yra ir kanc. prekese Limpopo parduotuves patalpose.

Jei atmintis neslubuoja A4 (standartinis lapas) - 210×297 mm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 21 sausio 2011 - 16:37