Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(aulina @ 2011 01 24, 09:54)
Biesai, tavo akvariumas man primena rytietišką namuką, puikiai tiktų rytietiškoje aplinkoje  thumbup.gif Dar žibintų trūksta  biggrin.gif

Aulina,atspejei mano minti visapusiskai.. Ir del stiliaus ir del zibintu.. Buvo mintis pasigaminti ir zibintus,bet sakau gal rasiu nusipirkti parduotuvej smile.gif
Atsakyti
labas

biesai sauniai pasidarbavai thumbup.gif

o pas mane buvo jau vienos firmos atstovas del virtuvinio ....patiko ka siule ,nebloga ir kaina ax.gif
dar atvaziuos vieni ,ziuresiu kokia kaina jie pasiulis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 01 24, 11:05)
labas
biesai sauniai pasidarbavai  thumbup.gif 
o pas mane buvo jau vienos firmos atstovas del virtuvinio ....patiko  ka siule ,nebloga ir kaina  ax.gif
dar atvaziuos vieni  ,ziuresiu kokia kaina jie pasiulis  blush2.gif

Osera, o medziagos vieno ir tos pacios? (ta prasme kad plokstes bus nadojamos skirtingu gamintoju vienodos, ir mechanizmai, ir rankenos...)
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 01 24, 11:13)
Osera, o medziagos vieno ir tos pacios? (ta prasme kad plokstes bus nadojamos skirtingu gamintoju vienodos, ir mechanizmai, ir rankenos...)

na bandysiu kad tokiom pat skaiciuotu ,zinoma jei viska tures :)na ziuresiu ,kaip cia man gausis ,bet norisi keliu gamintoju kainu ...o gal bereikalo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 01 24, 11:23)
na bandysiu    kad tokiom pat skaiciuotu ,zinoma jei viska tures   :)na ziuresiu  ,kaip cia man gausis ,bet norisi keliu gamintoju  kainu ...o gal bereikalo  g.gif

jei medziagos skirsis, tai kokiu budu palyginsi kainas?

vienas paskaiciuos tarkim austriska plokste, kitas lenkiska. kainos skirtumas gausis, bet ar galima spresti kuris pagamins pigiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 24 sausio 2011 - 11:43
na zinok nesusimasciau apie plokciu firma pasiziureti is kokios isirinkau smile.gif tiek kad sake kad is brangios ax.gif bet man patiko jos grubletumas ax.gif

tai belieka tiektis kad atsives pavz tuos pacius ...

ir isvis kaip sunku buvo spalvytes rinktis doh.gif norejau vienokiu spalvu ,bet realiai prie sienu netiko verysad.gif blizgi plokste nepatiko kaip atrode prie mano sienos ...tai atsisakiau jos
na zodziu sunku man dabar cia doh.gif
Atsakyti
va, va..... cia ir prasideda visas "malonumas"

is savo patirties galiu pasakyti tik tiek, ko prasciau spalva atrodo pavyzdelyje (mazame formate), to graziau gaminyje smile.gif

Atsakyti
o dar iskilo klausimas ,jei apatines spinteles tamsios tai stalvirsi sviesu ar tamsu ?
ir dar galvoju ka daryti su tuo tarpu tarp spinteliu ? kokie pasiulimai ..stiklas kazkaip nebevylioja manes taip kaip pries metus unsure.gif turbut nusibodo jau man net paciai neturejus biggrin.gif

ir dar ar gal ka girdejote apie egger firmos plokstes ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 24 sausio 2011 - 12:22
Egger - thumbup.gif , AU, brangesne.
Grubletumas gal i grazu, bet nelabai ptraktiska - sunkiai valosi .

QUOTE(Osera @ 2011 01 24, 11:09)
o dar iskilo klausimas ,jei apatines spinteles tamsios  tai stalvirsi sviesu ar tamsu  ?
ir dar galvoju ka daryti su tuo tarpu tarp spinteliu ? kokie pasiulimai ..stiklas kazkaip nebevylioja manes taip kaip pries metus  unsure.gif turbut nusibodo jau man  net paciai neturejus  biggrin.gif

ir dar ar  gal ka girdejote apie  egger firmos    plokstes  ?

Atsakyti
Osera, na cia jau kaip kam ir pagal kisene.

Jeigu is principo, paemus tam tikra plokste, tai man jos visos vienodos. Ar ji austriska, ar ji lenkiska, ar lietuviska ar latviska laminuota medzio drozliu plokste ir lieka laminuota medzio drozliu plokste. Skiriasi tik gamintojas, kaina ir plokstes spalvine bei fakturine gama. Tai siuo atzvilgiu Eggeris yra brangesnis ir spalvingesnis.

O siaip tai pasikonsultuok su kokias baldininkais, kurie pjausto tas plokstes ir dirba su jomis mirksiukas.gif

Nepamenu, kurioje is temu apie plokstes rase mallena. Ji rase apie ju strukturines ir technologines savybes. Butu ji cia pakonsultuotu issamiau. Nebent pabandyk jai i AZ parasyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 24 sausio 2011 - 13:14
QUOTE(Osera @ 2011 01 24, 13:09)
ir dar galvoju ka daryti su tuo tarpu tarp spinteliu ? kokie pasiulimai ..stiklas kazkaip nebevylioja manes taip kaip pries metus  unsure.gif turbut nusibodo jau man  net paciai neturejus  biggrin.gif

stiklas matinis spalvotas su apšvietimu truputėlį pabodęs reikalas. Jeigu nori kažko originalaus, pažiūrėk šitą reportažą jame šiaulietė dizainerė kalba apie stiklą virtuvėje. Pasiūlė originalią idėją su medžiu, kavos pupelėmis ir nuotraukomis po stiklu tarp spintelių. Netradicinis sprendimas, gal patiks. Kitas būdas plytelės (klasika), dažymas arba stalviršio užlenkimas (brangiausias pasirinkimas). Aš galvoju apie piešimą ir nudažymą valymui atspariais dažais. Laikas parodys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 01 24, 13:09)
Osera, na cia jau kaip kam ir pagal kisene.

Jeigu is principo, paemus tam tikra plokste, tai man jos visos vienodos. Ar ji austriska, ar ji lenkiska, ar lietuviska ar latviska laminuota medzio drozliu plokste ir lieka laminuota medzio drozliu plokste. Skiriasi tik gamintojas, kaina ir plokstes spalvine bei fakturine gama. Tai siuo atzvilgiu Eggeris yra brangesnis ir spalvingesnis.

O siaip tai pasikonsultuok su kokias baldininkais, kurie pjausto tas plokstes ir dirba su jomis  mirksiukas.gif

tai ir konsultuojuos smile.gif geriausi patarejai cia ax.gif
o istikos noriu kad neireiktu eiti su skurliuku istisai ,nes jau turiu grindis kurioms vergausiu rolleyes.gif na ir kas cia kaltas ogi pati smile.gif
Atsakyti