Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Malena @ 2011 02 06, 17:15)

Bendras klausimas visom- kokius batelius ar balerinas pirksite pavasariui?

Jei tik rasiu, pirksiu 3 poras batelių:
1. kažką daugmaž patogaus kasdienai/laisvalaikiui ant platformos
user posted image

2. Ofisui (neutralios spalvos - kūno/taupe ir pan)
user posted image
user posted image
user posted image

3. Puošnūs
user posted image
Atsakyti
na as daugiausia su aukstakulniais vaikstau, tai manau prie ju deres smile.gif balerinu man reikia laisvalaikiui ir tom dienom, kai tingisi su kablais eit kazkur, ir man lygiai ta pati problema- dauguma tu pigesniu balerinu nuspaudzia pirstus tragiskai! o siaip tai kad prie visko tiktu, manau turetu buti bent minimalus paaukstinimas/kulniukas, nes balerinos prie sijonu, kaip ten bebutu, tinka visiskai mazumai moteru smile.gif nebent plonos grazios kojos ir jokios ploksciapadystes. as asmeniskai ieskociau va tokiu mazdaug, tik gal zemesniu kulnu ir uzdaru priekiu- bet kad butu tas pilnas padas, labai patogus jie ir tinka tiek prie sijonu, tiek prie kelniu user posted image

donstop, nemazai batu norit, ir visi aukstakulniai? biggrin.gif man su pavasariu nepatinka vienas dalykas- labai skirtingo oro buna :/ tai reikia ir uzdaru ilgesniu batu ankstyvam pavasariui, ir aukstakulniu, ir paprastu kokiu.. o pernai supratau, kad moketi simtus uz avalyne ir paskui ja gadinti balose ir snieguose irgi yra nesamone, tai nusipirkau guminius botus- atrodo ne super, prie sijono nesideciau biggrin.gif, bet dziaugiuosi, kad geri kokybiski batai nemirksta balose iki kauliuku schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 06 vasario 2011 - 17:29
QUOTE(dominica @ 2011 02 06, 18:27)

donstop, nemazai batu norit, ir visi aukstakulniai? biggrin.gif man su pavasariu nepatinka vienas dalykas- labai skirtingo oro buna :/ tai reikia ir uzdaru ilgesniu batu ankstyvam pavasariui, ir aukstakulniu, ir paprastu kokiu.. o pernai supratau, kad moketi simtus uz avalyne ir paskui ja gadinti balose ir snieguose irgi yra nesamone, tai nusipirkau guminius botus- atrodo ne super, prie sijono nesideciau biggrin.gif, bet dziaugiuosi, kad geri kokybiski batai nemirksta balose iki kauliuku  schmoll.gif

Tai aš turiu ir ilgaaulius, ir botiljonus, ir sportbačius.. Dar vienų batukų laukiu visai plokščiapadžių, uždaresnių. Batelių neturiu nei vienos poros, užtat užsimojau iškart tiek daug aprėpt smile.gif

Dėl balerinų pritariu drinks_cheers.gif Mažai kam tinka. Man netinka, tai net nežiūriu jų pusėn ax.gif
Atsakyti
Aukstakulniu visiskai nenoriu, dontstop ideti nieko su patogumu bendro neturi, man turi padas lankstytis. Vaikstau as daug, mano pagrindinis sportas.

dominica, mano pernykstes balerinos butent ir buvo su 3cm paaukstinimu ir nebuvo labai pigios schmoll.gif Tavo idetas pvz gal ir nieko jei zemesnis paaukstinimas, uzdaras priekis, tik kokia spalva universalia rintis? Jei aisku bus is ko rinktis musu pardese biggrin.gif
Atsakyti
as buvau labai panasias Deichman parduotuvej nusipirkus- tokios zalsvos geletos ale balerinos grynai ant tokio kulniuko kaip toj foto raudoni, bet priekis atviras.. nerealiai patogus bateliai buvo, turbut vieninteliai tikrai patogus ir normalios kokybes batai, kokius esu toj Deichman skylej nusipirkus biggrin.gif kainavo nebeatsimenu jau- gal kokius 60-70 lt, nesiojau du pavasarius, dvi vasaras ir dar du rudenius kazkiek. bet jau atgyveno jie, reiks nauju tokiu panasiu ieskot.. del spalvu tai nezinau net, manau kuno spalvos, nude, rausva ar kremine idealiausias variantas- bet visu pirma ziureciau i turimu rubu spalvas smile.gif
Atsakyti
Bet ta nude prie mano turimu sviesiai pilku netiktu.
Bateliai atvirais priekiais irgi pas mus nevisada sueina, nes lyja daznai..
Atsakyti
pamegink pasiziuret kremine, tokia ne i rausva, bet labiau i balta- man atrodo tinka prie visko, tik gal prie smelio spalvos ne pats geriausias variantas
Atsakyti
Skaičiau skaičiau, bet taip ir neišsiaiškinau, kokiam tipui priklausau. Esu ryžai dažytais plaukais (natūralūs tamsiai rudi), pilkų/mėlynų akių (priklauso nuo apšvietimo) ir šviesios, labai greitai ir tamsiai įdegančios neutralaus atspalvio odos. Gal kuri padėsit?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 06, 17:24)
(neutralios spalvos - kūno)

O tokios spalvos netinka prie juodų nepermatomų pėdkelnių? O šviesesnės pilkos? blush2.gif
Atsakyti
ziurint kokia ta pilka, gal ir tiktu. man prie juodu NEpermatomu pedkelniu tai nebent visokios tamsios tinka- melyna/juoda ir pan. bet apskritai tai nemegstu labai nepermatomu pedkelniu ir manau, kad prie ju labai mazai kas tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 02 06, 19:43)
Skaičiau skaičiau, bet taip ir neišsiaiškinau, kokiam tipui priklausau. Esu ryžai dažytais plaukais (natūralūs tamsiai rudi), pilkų/mėlynų akių (priklauso nuo apšvietimo) ir šviesios, labai greitai ir tamsiai įdegančios neutralaus atspalvio odos. Gal kuri padėsit?

Reikia nuotraukos, o šiaip pirma mintis - pavasaris arba ruduo

QUOTE(groovy @ 2011 02 06, 19:54)
O tokios spalvos netinka prie juodų nepermatomų pėdkelnių? O šviesesnės pilkos? blush2.gif

Iki šiol aš visada ir visur derindavau kūno spalvos pėdkelnes ax.gif O šiais metais pradėjau vadovautis taisykle, kad pėdkelnės turi būti arba tokio pat tamsumo, kaip batai, arba tamsesni. Šitoks būdas vizualiai lieknina koją smile.gif Ir ką, po 6 metų pertraukos išdrįsau net pasirodyt viešumoje su mini biggrin.gif Apsižiūrėjau paskui nuotraukose (veidrodis dažnai meluoja) - viskas ok smile.gif
Taigi tamsios nepermatomos pėdkelnės gėris bigsmile.gif
Bet reikia atsižvelgt ir į visą kitą aprangą, jei suknelė/sijonas šviesios spalvos, tada netinka g.gif
Atsakyti
smile.gif Žinok, Dontstop, aš tą senai pastebėjau - užtat mano trumpesnių suknelių ir sijonų dėvėjimo sezonas būna šaltasis - kai gali dėvėt tamsiais pėdkelnes, ilgus batus kurie slepia blauzdų netobulumus ir kokias mezgtas sukneles...Tamsios pėdkelnės ne tai kad plonina, bet ir ilgina vizualiai,grakštumo suteikia, ypač jai suderinama su batų spalva..O moterys dažnai atsiasako mini vien dėl to, kad yra problemų su venom ar su oda arba dėl to, kad blauzdos storokos, ką puikia slepia ilgaauliai ir pėdkelnės - va todėl manau, kad vasarą ir pati mini neužsidėčiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 07 vasario 2011 - 10:14