Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Aš pastebėjau kad kiekvienai moteriškai sėdynei reikia labai atitaikyti kelnių kirpimą. Jei tokias kelnes kada randi, nunešioji jas ir pasidedi iškarpai ax.gif .
Donstop, o tau treningai tinka ne del juosmens tinkamai išfasonuoto rolleyes.gif ? Aš pastebėjau kad laikrodukams labai svarbu kelnėse juosmuo kad būtų vietoj. Mano močiutė buvo suvėja, mėgo kelnes ir buvo klasikinis laikrodis, tai jinai net gumą plačią į juosmenį dėdavo, kad tinkamai juosmuo gulėtų, o džinsus visus dėvėjo tokius, kad tik atsigulus užsisegdavo.
Džinsus tai tikrai galima pasirinkti visoms. Tik juk reikia atsižvelgti ne tik į džinsus, bet ir prie ko juos dėvėt. Pavyzdžiui skinny prie aukštakulnių ir viršutinė dalis - golfas doh.gif ... jei koks švarkelis ar kardiganas trumpas, jau geriau, jau galim atrast kam tiktų... o jei užsimaukšlint keliais sluoksniais kokius marškinius ar tunika ala suknelę su iškirpte iki bambos, džinsų ilgį pasirenkant kad aukštakulnius dengtų...o jei dar aukštakulniai masyvaus kulno... jau gali gana apvalių formu moteriškė atrodyt jaunatviškai ir lieknai. Aišku jei liaškos tikrai labai masyvios, tada su skinny truputį dešreles primintų, reiktų jau laisvesnį kiek fasoną rinktis. Na ir jei kriaušė nemaža labai, geriau kokius Bootcut (nežymiai platėjantys apačioje) tipo džinsus. Su džinsais norint atrodyt liekniau negalima imti laisvų džinsų, į juos reikia tskant įsispraust, be to siūlės turi būt į priekį paslinktos, optiškai plonina kojas tada. Ir su tais garinimais atsargiau, dažniausiai visi tie garinimai sukuria apvalias formas net jų neužsimovus biggrin.gif .
Aš pavyzdžiui skinny nešioju prie grubių aulinukų (kur su lig kauliuku), ala kerzakai. Tikri kerzakai man nelabai, bet tokie padailinti - mano stilius. Tiesa jų būna sunku rast tinkamo ilgio, dažnai kiek per ilgi būna, ir labai storina tada blauzdas. Seniau tai nesuvarstytais iki viršaus eidavau, o dabar ir tas variantas schmoll.gif . Žodžiu kuo figūra išraiškingesnė, tuo mažiau kas jai tinka, nors nuoga eik lotuliukas.gif .
Atsakyti
Bytte, dėl juosmens nežinau g.gif
Aš va ką pastebėjau. Bandysiu su nuotraukomis kaip nors pailiustruot ax.gif

Bridžai, turintys gumytę po keliuku - žiauriai geras variantas man, nes tobulai maskuoja storus kelius. Bridžai gali būti platesni/siauresni, iš visokių medžiagų - viskas tinka bigsmile.gif
user posted image
user posted imageuser posted image

Aptempti bridžai, derinami net su kokiomis plokščiapadėmis šlepetėmis, plonina šlaunis gerokai bigsmile.gif Svarbu tik ilgis - jie turi dengti kelius ir viskas (ne iki vidurio blauzdos) Beje, tokį pat efektą duoda skinny džinsai, sukišti į ilgus batus ax.gif
user posted image
user posted imageuser posted image

Treningai biggrin.gif Geriausiai platūs ax.gif Viską maskuoja ax.gif Na, arba sukirpti pagal pirmą ariantą, t y trumpi, su gumyte po keliuku
user posted image
Papildyta:
O dabar labiausiai netinkantys variantai unsure.gif

Klaskinės kelnės - storina ir trumpina kojas unsure.gif Atrodau su jom va taip
user posted image

Tiesūs džinsai - storina ir trumpina, atrodau taip:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 02 08, 09:36)
Aš pastebėjau kad kiekvienai moteriškai sėdynei reikia labai atitaikyti kelnių kirpimą.

drinks_cheers.gif
su kai kuriomis kelnėmis atrodau kaip tumba jumba doh.gif , o jei kelnės tinkamo kirpimo, tai dažnai sulaukiu komentarų, kad laaabai lieknai atrodau rolleyes.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 02 08, 10:28)
---Bridžai, turintys gumytę po keliuku - žiauriai geras variantas man, nes tobulai maskuoja storus kelius. Bridžai gali būti platesni/siauresni, iš visokių medžiagų - viskas tinka  bigsmile.gif
---Aptempti bridžai, derinami net su kokiomis plokščiapadėmis šlepetėmis, plonina šlaunis gerokai  bigsmile.gif Svarbu tik ilgis - jie turi dengti kelius ir viskas (ne iki vidurio blauzdos) Beje, tokį pat efektą duoda skinny džinsai, sukišti į ilgus batus  ax.gif
---Treningai  biggrin.gif  Geriausiai platūs  ax.gif  Viską maskuoja  ax.gif Na, arba sukirpti pagal pirmą ariantą, t y trumpi, su gumyte po keliuku

drinks_cheers.gif
nu žinok viskas kaip pagal mane
taip, man bridžiai tinka aptempti, aišku svarbiausia ilgis ir batai ant kulno kad prailgintų kojas rolleyes.gif

O dėl netinkamų variantų, tai net susižvengiau, kai tą su džinsais foto pamačiau biggrin.gif Nu tu turbūt ne taip atrodai lotuliukas.gif
bet supratau ką turėjai galvoje mirksiukas.gif
Atsakyti
o mano beda, kad mano kojos labai jau liesos ir atrodau kaip isskobta is vidaus... unsure.gif esu obuolio figuros (krutine ir klubai tokie patys, liemuo labai menkai pastebimas). tikriausiai reikia maskuotis liemenemis g.gif

dabar galvoju, butinumo daiktas - maza juoda suknele, bet kad man juoda netinka g.gif siuo atveju galiu rinktis pilka??? (vasara light) g.gif
Atsakyti
Na aš bridžų kelnėms nepriskiriu.
Pavyzdys su klasikinėmis kelnėmis - ten ir juosmuo blogai išformuotas, o svarbiausiai klynas, klasikinis blogai pasiūtų kelnių pavyzdys doh.gif . Pažiūrėkit kaip kelnių klešnės lipa į viršų... taip būna kai kelnės pasiūtos plokštesniam užpakaliui, nei reikia, todėl klyno centras ne apačioje gaunas, o priekyje. Dėl didesnio dydžio į užpakalį nesulenda, bet priekyje katastrofa. Būna ir atvirkštinių variantų, kada klynas per toli, tada vėl klešnes lipa, o jei dydį pasirenki kad neliptų, tai priekyje velniava garankščiuojasi, kai sėdiesi ar lenkiesi, kažkoks pilvo įspūdis gaunas doh.gif .
O su džinsais irgi negerai ten kažkas g.gif , neturi jie taip gulėt. Toks įspūdis kad per užpakalį mažoki... ir dar kažkuriose vietose per kojas... nes lipa į viršų... Manau čia tokie klasikiniai džinsai, kur jei tinkamas dydis ties užpakaliu, tai juosmuo laisvas moteriškai figūrai, tokie ala unisex. Seniau kai tik tokie pirkt džinsai būdavo, tai pirkdavau kad užpakalis būtų geras, o juosmenį siaurindavau, ir dar šiek tiek paformuodavau palei kojas, nes per platūs būdavo. Bet dabar visai randu tinkamų ir savo kriaušei. Tiesa, dažniausiai šiek tiek pažemintu liemeniu, tai gal dėl to g.gif
donstop yra tokia persona kuri X tipo figūros ir kelnes labai mėgsta - madona. Gali atkreipti kokias klasikines kelnes dėvi, manau tau irgi turėtų tikt, ypač visos tos laisvesnių variantų (na nebūtinai patikti).
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2011 02 08, 12:57)
o mano beda, kad mano kojos labai jau liesos ir atrodau kaip isskobta is vidaus... unsure.gif esu obuolio figuros (krutine ir klubai tokie patys, liemuo labai menkai pastebimas). tikriausiai reikia maskuotis liemenemis  g.gif

Na nežinau, pas mane tokia pati figūra (turiu daug ir sunkiai sportuot, kad liemuo ryškiau matytus), bet su liemenėm išvis atrodau pagalio formos, nebent smarkiai įliemenuotą rinktis arba siaurą dirželį ant liemens dėvėt, tada kažkaip proporcingiau viskas atrodo.
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2011 02 08, 11:57)
o mano beda, kad mano kojos labai jau liesos ir atrodau kaip isskobta is vidaus... unsure.gif esu obuolio figuros (krutine ir klubai tokie patys, liemuo labai menkai pastebimas). tikriausiai reikia maskuotis liemenemis  g.gif

O ne H g.gif ?
Obuoliukai visada turi pilvukus, net kai plonos būna... tiksliau nebūna... tada jei visai sukūsta būna lieknas H arba I...
Atsakyti
o kas tas H ir I? blink.gif
Atsakyti
bytte, is to ka rasote zinokit nieko nesuprantu..sunku issivaizduot kaip tie tinkami ir netinkami atrodo. Ar galetumet kaip dontstop imesti pavyzduku?

As obuolys, niekad nesu turejusi kelniu, kurios man kaip nulietos guletu, o noreciau. Kartais issimatuodavau desimti vienetu ir nepirkdavau anei vienu. Dzinsus retkarciais randu, kurie tinka, tada labai laiminga bunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 02 08, 13:27)
O ne H  g.gif ?
Obuoliukai visada turi pilvukus, net kai plonos būna... tiksliau nebūna... tada jei visai sukūsta būna lieknas H arba I...

O H nėra vadinamas smėlio laikrodžio tipas?
Atsakyti
Jungiuosi i jusu buri 4u.gif
Beda, kad niekaip negaliu apsispresti koks esu metu laikas. Atsiauginau naturalia plauku spalva, tenka man tinkanciu spalvu ieskoti is naujo.
Oda labai sviesi, rausva, bet apgamai rudi. Idegu pakankamai greit, raudonai, bet kita diena jau bunu ruda.
Plaukai tamsus, pilki su vos matomu variu.
Akys zydros, link vyzdzio pilkejancios.
Riesu kraujagysles melynos.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 02 08, 13:08)

donstop yra tokia persona kuri X tipo figūros ir kelnes labai mėgsta - madona. Gali atkreipti kokias klasikines kelnes dėvi, manau tau irgi turėtų tikt, ypač visos tos laisvesnių variantų (na nebūtinai patikti).

Einu pagooglinsiu bigsmile.gif

QUOTE(risa @ 2011 02 08, 14:17)
Jungiuosi i jusu buri 4u.gif
Beda, kad  niekaip negaliu apsispresti koks esu metu laikas. Atsiauginau naturalia plauku spalva, tenka man tinkanciu spalvu ieskoti is naujo.
Oda labai sviesi, rausva, bet apgamai rudi. Idegu pakankamai greit, raudonai, bet kita diena jau bunu ruda.
Plaukai tamsus, pilki su vos matomu variu.
Akys zydros, link vyzdzio pilkejancios.
Riesu kraujagysles melynos.

Vasara, potipiui nustatyti reikia foto smile.gif
Atsakyti