Aš pastebėjau kad kiekvienai moteriškai sėdynei reikia labai atitaikyti kelnių kirpimą. Jei tokias kelnes kada randi, nunešioji jas ir pasidedi iškarpai

.
Donstop, o tau treningai tinka ne del juosmens tinkamai išfasonuoto

? Aš pastebėjau kad laikrodukams labai svarbu kelnėse juosmuo kad būtų vietoj. Mano močiutė buvo suvėja, mėgo kelnes ir buvo klasikinis laikrodis, tai jinai net gumą plačią į juosmenį dėdavo, kad tinkamai juosmuo gulėtų, o džinsus visus dėvėjo tokius, kad tik atsigulus užsisegdavo.
Džinsus tai tikrai galima pasirinkti visoms. Tik juk reikia atsižvelgti ne tik į džinsus, bet ir prie ko juos dėvėt. Pavyzdžiui skinny prie aukštakulnių ir viršutinė dalis - golfas

... jei koks švarkelis ar kardiganas trumpas, jau geriau, jau galim atrast kam tiktų... o jei užsimaukšlint keliais sluoksniais kokius marškinius ar tunika ala suknelę su iškirpte iki bambos, džinsų ilgį pasirenkant kad aukštakulnius dengtų...o jei dar aukštakulniai masyvaus kulno... jau gali gana apvalių formu moteriškė atrodyt jaunatviškai ir lieknai. Aišku jei liaškos tikrai labai masyvios, tada su skinny truputį dešreles primintų, reiktų jau laisvesnį kiek fasoną rinktis. Na ir jei kriaušė nemaža labai, geriau kokius Bootcut (nežymiai platėjantys apačioje) tipo džinsus. Su džinsais norint atrodyt liekniau negalima imti laisvų džinsų, į juos reikia tskant įsispraust, be to siūlės turi būt į priekį paslinktos, optiškai plonina kojas tada. Ir su tais garinimais atsargiau, dažniausiai visi tie garinimai sukuria apvalias formas net jų neužsimovus

.
Aš pavyzdžiui skinny nešioju prie grubių aulinukų (kur su lig kauliuku), ala kerzakai. Tikri kerzakai man nelabai, bet tokie padailinti - mano stilius. Tiesa jų būna sunku rast tinkamo ilgio, dažnai kiek per ilgi būna, ir labai storina tada blauzdas. Seniau tai nesuvarstytais iki viršaus eidavau, o dabar ir tas variantas

. Žodžiu kuo figūra išraiškingesnė, tuo mažiau kas jai tinka, nors nuoga eik

.