Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Leticija @ 2011 02 16, 15:49)
donstop, o tu pati kokias seseliu, skaistalu spalvas naudojji?

Šešėliai kasdienai:
rožinė nuo šviesiausios link sodrios vyšninės
user posted image
bordo, vyno raudonumo
user posted image
alyvinė, įvairių atspalvių violetinė
user posted image

Karts nuo karto naudojami:
žydri, turkio, mėlyni atspalviai
pilki atspalviai
žali atspalviai: salotinė, spyglių, chaki ir dauguma kitų
taupe įvairių atspalvių

Vakarui 2 variantai:
sidabrinė + juoda
aukso + vario + bronzos + būtinas tamsus įdegis

Lengviau būtų išvardint, ko nenaudoju biggrin.gif : jokių rudų atpalvių, jokių smėlinių, persikinių, geltonų.

O skaistalai g.gif Retai kada naudoju. Turiu 2 skirtingus rožinius neryškius, dar va tokius blizgius:
user posted image

Lūpdažiai, lūpų blizgėsiai: nude, blyškiai rožiniai, ryškiai rožiniai, alyviniai..
Tušas - tik juodas.
Pravedimai: juodas, violetinis, chaki, spyglių, tamsiai mėlynas..
Atsakyti
Moterų pavasaris: būkite spalvingos! 4u.gif
Atsakyti
donstop, priemones vasaros tipui?
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2011 02 16, 21:44)
donstop, priemones vasaros tipui?

Ne, ji - žiema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 02 16, 23:11)
Ne, ji - žiema biggrin.gif

as panasiomis dazausi doh.gif
Atsakyti
čia vertualiai galit išsidažyt
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2011 02 16, 23:43)
as panasiomis dazausi  doh.gif

Tai viskas ok 4u.gif Aš ką ir sakau - nelabai žiūriu į tipus, kai renkuosi makiažo spalvas, žiūriu, kas man patinka, tinka prie rūbų..
Atsakyti
kaip nemoku spalvu atsirinkti, kaip save isdaziau lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu siaubas kazkoks, reikia eiti i makiazo pradziamoksli lotuliukas.gif
Atsakyti
vikusituka ir aš tokia pati doh.gif doh.gif doh.gif Nemoku nors su kuolu tašyk.Turbūt lūpų ir nesidažau kad neišeina tinkamos spalvos išsirinkti.................
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 02 17, 12:50)
vikusituka ir aš tokia pati doh.gif  doh.gif  doh.gif Nemoku nors su kuolu tašyk.Turbūt lūpų ir nesidažau kad neišeina tinkamos spalvos išsirinkti.................

as irgi lupu nesidazau, nebent neutralu blizgi padazau biggrin.gif bet ir tai nervina, nes plaukai prilimpa prie lupu lotuliukas.gif jau manyje moteriskumo labai mazai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 02 15, 11:02)
groovy idedu giorgio armani ochrinės paletės veidą saša pivovarova... manau jinai soft summer atstovė, bent jau daugumoje įvaizdžių.
user posted image

Nu šakės, prašau dontstop leisti atsiųsti savo foto dar kartą, šįkart dėl potipio blush2.gif Dabar mano plaukai ne visai nuperoksidinti, tokie vidutinio šviesumo ir šiltesni, bet atauga mano tikrieji tokio pat šviesumo pilkesni, žadu juos atsiauginti, Vat ir svarstau, ar jiems ataugus pasikeis potipis g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 02 17, 12:08)
Dabar mano plaukai ne visai nuperoksidinti, tokie vidutinio šviesumo ir šiltesni, bet atauga mano tikrieji tokio pat šviesumo pilkesni, žadu juos atsiauginti, Vat ir svarstau, ar jiems ataugus pasikeis potipis g.gif

Mano brolis visai pilkas, bet soft summer atstovas, gali potipis nuo plaukų ir nepasikeist, bet manau gali ir keistis, čia gal nuo to kiek oda ir akys turi "šiltumo" priklauso. O ta manekenė puikiai atstovauja ir light summer, bet neaišku kiek ten makiažo vienu ar kitu atveju. Aš čia truputi pasigooglinau, tai prie to kas tinka cool summer radau plaukų dažų paletėj ryžus plaukus blink.gif , visai kokiais aš kažkada buvau pasidabinus... tai čia tipo nusidažai ir iš cool summer į warm autumn pereini... ar tokia ryža cool summer lieki... ir prie žiemų radau tokį ryžą - mėlynai raudoną spalvą kažkur... susisuko man galva doh.gif

O dėl makiažo - pagrindinė taisyklė pabrėžti tai ką turim nuostabaus rolleyes.gif . Tarkim akių spalvą. Aš kai renkuosi akių šešėlius atsižvelgiu į tai ir į rūbus. Pvz. prie alyvinių atspalvių rūbų dedu pilkai alyvinius šešėlius ir taip išryškinu akių mėlynumą, o jei kokie mėlyni rūbai, tai dedu pilkai mėlynus ir žydrus šešėlius, būčiau žaleakė - mėlynai žalią ir pilką. Cool vasaroms rekomenduojami visi pilki atspalviai - tai rinktis yra ką.
Osinkoi vasaros paminėjo kad nors vasaroms ir rekomenduojamas mėlynas tušas, visoms joms jis schmoll.gif . O man tai ir bet koks rudas schmoll.gif . Aš naudoju juodą, bet tokį ne juodai juodą, nors pažymėtas kaip black. Tai man thumbup.gif toks. Esu bandžius parduotuvėj tamsiai mėlyną, beveik juodai mėlyną tokį - gerai buvo, bet toks proginis variantas, ne kasdien, ir manau tik mėlynakiams. Manau atitinkamai žaliaakėms - žaliai juodas, o rudaakėms - rudai, nu toks akių spalvą atkartojantis, tik "juodas". O pieštuką tokį juodą su sidabriniu žvilgesiu naudoju. Esu pastebėjus kad tiek šešėliai, tiek pieštukai gražiau man atrodo su sidabriniu žvilgesiu, nei matiniai. Su lūpdažiais irgi vargstu, nebent reikia kokį ryškiai raudoną pasirinkt. Kasdienai tai pravalas doh.gif . Turėtų tikt visokie šalti ružavi (tipo ciklamenas, šviesi fuksija, avietė), bet man nepatinka jie šiaip... norėtusi kažko neutralesnio, artimesnio odos spalvai. O jie dažniausiai būna šiltų tonų, persikiniai visokie, su jais vasaroms schmoll.gif
Atsakyti