bytte, labai šaunios nuorodos. Tik man dar paaiškinkit, jei aš light summer, tai kaip tuose potipiuose vadinasi?? Ačiūūūūūūūū
QUOTE(Mil@na @ 2011 02 13, 23:11)
bytte, labai šaunios nuorodos. Tik man dar paaiškinkit, jei aš light summer, tai kaip tuose potipiuose vadinasi?? Ačiūūūūūūūū
light summer dar vadinama vasara su pavasario įtaka (summer with spring influence)
bytte, aciu labai uz nuoroda
man tos spalvos visai patinka

Kažkada buvo kalbėta apie tai kaip žiemoms su spalvomis pasisekė...
O dabar va mąstau ką žiemoms daryti senatvėj? Juk jos irgi ne šviežyn eina...
Radau pora senų žiemos atstovių:
clier winter(ar ji tikrai liko clier?) ir deep winter...
...man jos baisios... kažin gali jos pereiti į kitą tipą? skaičiau kad Barbara Streisand buvo jaunystėj žiema, bet perėjo į soft summer. Bet neradau kokia jin žiema buvo. Kažin clier winter į kokį niautralesnį variantą galėtų pereiti jūsų nuomone?
O dabar va mąstau ką žiemoms daryti senatvėj? Juk jos irgi ne šviežyn eina...
Radau pora senų žiemos atstovių:
clier winter(ar ji tikrai liko clier?) ir deep winter...
...man jos baisios... kažin gali jos pereiti į kitą tipą? skaičiau kad Barbara Streisand buvo jaunystėj žiema, bet perėjo į soft summer. Bet neradau kokia jin žiema buvo. Kažin clier winter į kokį niautralesnį variantą galėtų pereiti jūsų nuomone?
bytte, aš ne ekspertė, bet manau, kad galima tipą pakeist bet kokiame amžiuje
Juk pvz pakeitus plaukų spalvą neretai iš žiemų merginos tampa vasarom ar kt tipais. Be to, žiemos nebūtinai juk juodaplaukės, galima pakeisti į šviesesnę/lengvesnę spalvą rekomenduojamą joms, kad išlaikyt tą būdingą kontrastingumą

vakar vienoje laidoje apie interjero keitima pamaciau nerealiai faina palete. tai gal butu kokiuose senukuose panasios paletes
nagrinejau ta palete, kur bytte nurode, tai kaip supratau prie tu baziniu vasaros spalvu reikia derinti potipiu spalvas, nes mano potipiui visos gana ryskios

nagrinejau ta palete, kur bytte nurode, tai kaip supratau prie tu baziniu vasaros spalvu reikia derinti potipiu spalvas, nes mano potipiui visos gana ryskios

QUOTE(Malena @ 2011 02 14, 13:26)
Sophia Loren kartais ne clear winter jaunysteje buvo?
Sophia Loren - deep autumn atstovė.
Aš iš pradžių irgi maniau kad tamsesnis įdegis sąlygoja žiemos perėjimą į deep autumn tipą, o šviesesni plaukai į cool summer... bet kad spalvos būtent būdingos šiems potipiams sendina daugelį žiemų, nesvarbu kokie plaukai, ar šdegio intensyvumas

Papildyta:
QUOTE(vikusituka @ 2011 02 14, 13:22)
vakar vienoje laidoje apie interjero keitima pamaciau nerealiai faina palete. tai gal butu kokiuose senukuose panasios paletes

senukose yra paletės spalvų kurias gamina vieni ar kiti dažų gamintojai. Jose stegiamasi įtraukti visas galimas išgauti spalvas naudojant to gamintojo pigmentus. Ir jų nieks neparduoda. Pasiieškok internete, tikrai yra pardavime, net užsakomų individualių palečių. Dabar matyt neberasiu, bet buvau užtikus paletes su pakankamai daug spalvų atskirai vyrams ir moterims visų 12 spalvinių tipų suomių berots. Bet turi gi būt ir kitų.
Teisingai supratai, eina bazinės - visoms vasaroms, paskui šviesios spalvos visoms vasaroms (baltos alternatyva) ir papildomos kiekvienam potipiui atskirai. Asmeninėse paletėse dar prideda tinkančio metalo spalvas, ir spalvas paryškinančias akis arba odą... Jas duoda konsultantai, o kur juos rast nežinau... mayt per įmonių info puslapius

O light summer yra sesutė light spring, todėl spalvytės tokios ir ryškios. Jai tau tinka labiau prigesintos, tada tu gal soft summer?. Jų irgi pakankamai šviesių plaukų būna.
Jei kas rasit pirkti tas paletes-įmeskit nuorodą ir čia-būtų labai šaunu

QUOTE(bytte @ 2011 02 14, 22:53)
Už tiek jau ir neblogą kapsulę galim nusipirkt