Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Aš cool summer. Bėda ta kad navy nėra tokia jau vasaros spalva g.gif .
Perknisau dar kart visą savo lobį... spalviškai delioju į kruveles ir žiųriu kuri didesnė gaunas lotuliukas.gif
Tai va... prie navy sukroviau šviesiai ružavą, šviesiai mėlyna-žydra (man jin irgi kažkokia iš žiemos paletės g.gif ), balta (vėl žiema kvepia biggrin.gif ), burgundine ir dar juodą.
Kita kruva visiškai atitinkanti cool summer paletę: pelkės žalia, taupe, tamsi taupe ir šviesi taupe, pieno balta, tamsiai ir šviesiai mėlyna...
...liko vienas raudonas indiškų raštų sijonas neprieko cool.gif
Antra krūva labiau primena kapsulę, kaip ir viskas užbaigta būtų, nežymiai ją papildyt reiktų tik, bet man vasarai labai dažnai norisi kažko ryškesnio g.gif , ir aš galiu sau tai leisti (ta prasme vasara būnu ryškesnė)... kyla noras dvi kapsules formuot unsure.gif
Atsakyti
o aš pasimečiau. visada galvojau, kad esu žiema - juodi natūralūs plaukai, vasarą paruduojantys, juodi antakiai, rudos akys, oda žiemą porcelianinė balta, vasarą greitai įdega, turi gelsvą atspalvį, turiu strazdanų. su tamsiai rudu viršum atrodau gyvesnė nei su juodu unsure.gif
Atsakyti
na as zinokit susimakalavau, nes kiek tik paleciu ziuriu, vis skirtingi melynos spalvos atspalviai. ir turiu viena suknele, kuri pagal viena palete man tinka, o pagal kita nurodyta saltini netinka. tas pats ir su ruzavu atspalviu... tai jei man nereikia spalvoje izvelgti pilkuma, tai negi turiu silta spalva rinktis. patarkit. lihgt summer esu. kokias spalvas galeciau imti kaip pagrinda? man pavadinimus parasykit, tada ziuresiu, gal cia mano monitorius iskraipo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2011 02 25, 16:01)
na as zinokit susimakalavau, nes kiek tik paleciu ziuriu, vis skirtingi melynos spalvos atspalviai. ir turiu viena suknele, kuri pagal viena palete man tinka, o pagal kita nurodyta saltini netinka. tas pats ir su ruzavu atspalviu... tai jei man nereikia spalvoje izvelgti pilkuma, tai negi turiu silta spalva rinktis. patarkit. lihgt summer esu. kokias spalvas galeciau imti kaip pagrinda? man pavadinimus parasykit, tada ziuresiu, gal cia mano monitorius iskraipo  g.gif

čia visoms su pavadinimais sunkiai... o be to skirtingas ir spalvas duoda tuo pačiu pavadinimu.
Tavo spalvos yra šviesios ir šaltos... kai kurios neutralios. Rausvos - tikra ružava, t.y. raudonos baltos mišinys ir toliau visos su mėlynos atspalviu, iki pat alyvinės. Alyvinės irgi šviesios, kuriose dominuoja daugiau mėlyna spalva, žalios irgi balintos, kur mėlynos daugiau, pilka - šviesi ir šviesi su mėlynos atspalviu, geltona - balinta citrina t.t.
Angliškai, jei padės:
If you are a LIGHT SUMMER, your best colours are: (L-R) Light grey, grey blue, cocoa, rose brown, soft white, rose beige, taupe, warm pastel pink, powder pink, rose pink, rose, coral pink, clear salmon, deep rose, clear red, light lemon yellow, light aqua, clear aqua, blue green, emerald turquoise, soft teal, spruce, light navy, sky blue, medium blue, lavender, periwinkle, violet.
Atsakyti
aciu, bytte, einu toliau lenteles analizuoti ir prie drabuziu derinti doh.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,
vis ateinu, paskaitinėju, bet taip ir neparašau nieko rolleyes.gif

O aš paskutiniu metu vėl "grįžau" prie samaninės spalvos tongue.gif Na, tokios ryškesnės, kai kur įvardinama kaip olivino žalia, kai kur tiesiog samaninė g.gif Man ji dabar vėl pradėjo labai patikti.. Na, gal sakau jau atsibodo vien mėlyna ir mėlyna viskas biggrin.gif
Aišku, mėlynos niekada neatsisakysiu, visad bus mylimiausia..
O prie tos samanos man labai gražu tamsi baklažano, man tinka mano akimis žiūrint ax.gif

Tiesa, gal kas patartų, sumąsčiau, kad norėčiau pavasariui naujo puspalčio, na tokio ne storo, kad vos užpakalį dengtų tongue.gif Turiu juodą, bet jau gal kiek pabodęs, be to vienintelis, tai mane turbūt suprantat, kad ne visad tos juodos norisi kai oras vis šiltin eina rolleyes.gif
Tai vat ir mąstau, galvojau apie samaną, mėlyną, taupe ir pan., bet tokios spalvos puspaltį sunkiau būtų atrast bei prie visko derint, tad apsistojau ties PILKA, kuri tiktų prie daugelio mano nešiojamų rūbų, batų bei aksesuarų, gal tik labiau reik galvot kokį atspalvį pasirinkt g.gif Ką manot?
Atsakyti
As tai manau, kad pilka - geras variantas. aksesuaru pagalba bus galima prisiderinti prie bet kokio drabuzio thumbup.gif
Atsakyti
Mano paltas tamsiai pilkas, tai nėr man taip lengva prie visko jį derint... jei būt galimybė rinkčiaus vidutinę arba šviesę pilką... dar dairysiuosi į taupes... tik išsiaiškint reik kurios man tinka... o jei rasiu navy bigsmile.gif (marianistinis ir militaristinis vis dar madoi, tai gal ką užtiksiu)...
Batų ilgaaulių ieškosiu matyt juodų g.gif arba kokių nors labai tamsių.
Išsirinkau rūbus, kuriuos nešiosiu... liko vargana kruvelė doh.gif ... reikia visko dar labai... o su mano išrankumu jaučiu vėl nesusirinksiu kapsulės lotuliukas.gif .

Kapsulės spalvos: viena ryški, viena tamsi ir viena neutrali ar ne? Tai jei tamsi navy, tai neutrali gali būt dark taupe, ar čia gausis niūri kapsulė ir nerekomenduotina? Aš pasinagrinėjau paletę, kuri priklauso kažkokiai pagal BFAS mano tipo vasaros atstovei (čia taip aš susigalvojau, nes spalvos atitiko), tai ten mano neutralios spalvos tik: taupe, tokia grynai kakavinė spalva, tamsi taupe (tamsiai ruda tokia), vidutinė bei šviesi pilka, pora baltų ir anglies juoda... tai reikia iš jų ane kažką rinktis g.gif
Atsakyti
Vat aš ir mčstau, kad turbūt reiktų rinktis šviesesnius pilkos atspalvius, nes jei tamsiai pilkas puspaltis nu tai beveik tas pats kaip mano turimas juodas g.gif
Atsakyti
sveikutes, as tai kai uzsikabinau su sitais spalviniais tipais tai va radau toki straipsniuka, gal kam bus idomu pasiskaitinet ax.gif http://www.balsas.lt...l-metu-laikus/1

o as tai kazkaip kiek perziurejau tu spalvu tai pastebejau kad kazkaip man labiau mielesnes ziemos spalvos, tokios saltos visos g.gif bet jei as deep autumn tai tureciau kaip tik siltesniu atspalviu spalvas nesiot.. g.gif
Atsakyti
Kaip aš suprantu pagrindinis žiemos skiriamasis bruožas - juoda ar skaičiai balta, o jei dryžuota, tai išvis veidas į antrą planą nueina. Dar galim juodai baltą foto pasižiūrėt, ar yra visai juoda ir balta...
Jei žiema atkrenta lieka gretimi tipai: du šilti ir vienas šaltas. Šiltas ar šaltas manau geriausiai pasitikrinti su lūpdažiu braukiant ant rankos pasižiūrėt kuris labiau tinka: šiltas ar šaltas. Jei šaltas - kontrastinga vasara, jei šiltas - ruduo arba pavasaris. Rudens tipo spalvos sodrios, o pavasario ryškios...
Čia abejojančioms tamsiaplaukėms, gal pagelbės 4u.gif
Kartais visai ten neaišku kas yra kas, ir tik metadam tykanja išaiškėja koks ten tipas. O mano nuomonė apie tai kokiam tipui kas priklauso, išvis lygus burimui iš kavos tirščių biggrin.gif
Atsakyti
Merginos prašau jūsų nuomonės 4u.gif
Mano darbe tenka pasikapstyti žemėje, bet vistiek negaliu sau leist su fufaike rengtis, turiu atrodyti kaip tose laidose kur remontus daro ar panašiai. Kas jums gražiau atrodytų: statybinis puskombinezonis ir atitinkama striukė, ar kažkas ale kaubojiška - džinsai ir marškiniai?...
Atsakyti