QUOTE(vikusituka @ 2011 02 25, 16:01)
na as zinokit susimakalavau, nes kiek tik paleciu ziuriu, vis skirtingi melynos spalvos atspalviai. ir turiu viena suknele, kuri pagal viena palete man tinka, o pagal kita nurodyta saltini netinka. tas pats ir su ruzavu atspalviu... tai jei man nereikia spalvoje izvelgti pilkuma, tai negi turiu silta spalva rinktis. patarkit. lihgt summer esu. kokias spalvas galeciau imti kaip pagrinda? man pavadinimus parasykit, tada ziuresiu, gal cia mano monitorius iskraipo
čia visoms su pavadinimais sunkiai... o be to skirtingas ir spalvas duoda tuo pačiu pavadinimu.
Tavo spalvos yra šviesios ir šaltos... kai kurios neutralios. Rausvos - tikra ružava, t.y. raudonos baltos mišinys ir toliau visos su mėlynos atspalviu, iki pat alyvinės. Alyvinės irgi šviesios, kuriose dominuoja daugiau mėlyna spalva, žalios irgi balintos, kur mėlynos daugiau, pilka - šviesi ir šviesi su mėlynos atspalviu, geltona - balinta citrina t.t.
Angliškai, jei padės:
If you are a LIGHT SUMMER, your best colours are: (L-R) Light grey, grey blue, cocoa, rose brown, soft white, rose beige, taupe, warm pastel pink, powder pink, rose pink, rose, coral pink, clear salmon, deep rose, clear red, light lemon yellow, light aqua, clear aqua, blue green, emerald turquoise, soft teal, spruce, light navy, sky blue, medium blue, lavender, periwinkle, violet.