Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2011 03 01, 13:43)
Merginos prašau jūsų nuomonės 4u.gif
Mano darbe tenka pasikapstyti žemėje, bet vistiek negaliu sau leist su fufaike rengtis, turiu atrodyti kaip tose laidose kur remontus daro ar panašiai. Kas jums gražiau atrodytų: statybinis puskombinezonis ir atitinkama striukė, ar kažkas ale kaubojiška - džinsai ir marškiniai?...

Aš už džinsus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 03 01, 13:44)
Aš už džinsus 4u.gif

aš irgi
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 03 01, 14:43)
Mano darbe tenka pasikapstyti žemėje, bet vistiek negaliu sau leist su fufaike rengtis, turiu atrodyti kaip tose laidose kur remontus daro ar panašiai. Kas jums gražiau atrodytų: statybinis puskombinezonis ir atitinkama striukė, ar kažkas ale kaubojiška - džinsai ir marškiniai?...

džinsai ax.gif
Atsakyti
Aš irgi Bytte už džinsus thumbup.gif ir tokį stilių kur dabar Makleodo dukteris per LRT rodo, toks serialas jei kartais užmeti akį.Laaaaaaaaabai gražios moterys ir man prie širdies jų toks stiliukas.
Atsakyti
Džinsai prie žemės darbų, susitikimams su užsakovais - dalykinis stilius, bet toks su fantazija, kuris parodytų, kad esi kūrybinga asmenybė (gal aksesuaruose? Nes tas "su fantazija"brangu g.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaleda: 01 kovo 2011 - 15:11
as uz dzinsus ir marskinukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 03 01, 14:43)
statybinis puskombinezonis ir atitinkama striukė, ar kažkas ale kaubojiška - džinsai ir marškiniai?...

gražiai suderintas puskombinezonis gali atrodyti fantastiškai (teko matyti įvairiose "pasidaryk pats" tipo TV laidose), bet džinsai praktiškesni, lengviau derinami su kitais rūbais ir galima lengviau formuot tiek oficialesnį, tiek ir kasdieniškesnį variantą (pvz. staigiai prireikus užsimesti stilingą švarkelį ar darbinę striukę).
Atsakyti
Aš kaip tik ir taikiau į Makleodo dukteris ax.gif
Tai sakot ne kaip kombinezonas, man kažkaip tvarkingiau jis atrodo, bet va studentės visos piestu prieš tokius rūbus stodavo, negeros joms asociacijos g.gif . Aš sau gražesnė su kombinzonu, su laisvais džinsais stora atrodau, o su aptemtais nepatogu... Gal kokį kombinezoną pasisiūti?
Su klientais tai iki pat rugpjūčio neteks susitikinėt, varau mokytis, kaip supratau bus ten ir praktikos, gal prisidėsiu vienu pirštu prie poilsio parko rekonstrukcijos thumbup.gif
Atsakyti
Prasidėliojau spalvytes šiltajam sezonui ax.gif
Kaip jums? Kuris variantas gražiausias?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 03 01, 16:58)
Prasidėliojau spalvytes šiltajam sezonui ax.gif
Kaip jums? Kuris variantas gražiausias?

apatinis pirmas
Atsakyti
man visi gražūs ir tarpusavy derantys. pvz. prie juodo sijono tiks ir taupe, ir pilki batai, ir visų trijų spalvų bliuskutės smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Labai idomi tema, perskaiciau senaja ir dabar sita baigiu perskaityti.
Padekit prasau:
koks cia tipas jusu manymu
user posted image
user posted image
user posted image
Summer....?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 01 kovo 2011 - 17:48