Galvoju savo vaikuti i Vaičaičio g. darželį vesti, bet anyta labai nori, kad i Ruta eitu
Sveikos marijampolietes
Galvoju savo vaikuti i Vaičaičio g. darželį vesti, bet anyta labai nori, kad i Ruta eitu
Net nezinau ka daryti. Dabar aukletoja is vaičaičio darželio pas mus aukle dirba ir as visai esu ja patenkinta.
QUOTE(Antilope @ 2006 08 17, 13:23)
Sveikos marijampolietes
Net nezinau ka daryti. Dabar aukletoja is vaičaičio darželio pas mus aukle dirba ir as visai esu ja patenkinta. 
jei tau arčiau "Rūta", gali pabandyti, visada spėsi i tolimesnį nuvesti. Bet jei ta pati auklė būtų ir auklėtoja - vaikeliui smagiau
QUOTE(Antilope @ 2006 08 17, 13:23)
Sveikos marijampolietes
va mes į Rūta ir eisim
QUOTE(Jutkė @ 2006 09 03, 19:10)
Na dabar ir as zinau, kad ir mes i Ruta eisim.... Siek tiek nusivyliau Pasaka.
QUOTE(Antilope @ 2006 09 29, 09:38)
Tik kad taviskis didesnis 
bet tavo vaikelis visai mažutis
QUOTE(Antilope @ 2006 09 29, 10:38)
labas tai tavo vaikas "žuvyčių"grupėj?toks mažiukas ,nes mano vaikas ir ten eina
QUOTE(Antilope @ 2006 09 29, 08:38)
o kuo būtent nusivylei? aš labai patenkinta, kolkas.
o mes nusivylem Saltineliu, nors visi ji tik giria
. manau ir laikas, kada pradedi vaikeli leisti turi itakos, kitakart bandysim i jau suformuota grupe patekti
QUOTE(NeringaJ @ 2006 10 19, 10:47)
Aš auklėtoja viena... Tikiuosi, kad Tavo vaikas ne pas ją...
Papildyta:
QUOTE(Ruslana @ 2006 09 29, 12:51)
Tai dar neleidžiu... tik sutariau, kad priimtų, o leisiu pavasarį turbut, o gal tik rudenį kitą
Tai dar neleidžiu... tik sutariau, kad priimtų, o leisiu pavasarį turbut, o gal tik rudenį kitą 
[/quote]
vedėja tau gali patarti nuo rugsėjo 1-osios, nes tuomet susirenka pilnai suformuotos grupės, paskiriamos auklėtojos ir pan.... Patarčiau pradėti anksčiau arba vėliau, kai nėra tiek raudančių vaikelių ir auklėtojoms jau nesvarbu ar vienu vaikeliu daugiau ar mažiau
[/quote]
vedėja tau gali patarti nuo rugsėjo 1-osios, nes tuomet susirenka pilnai suformuotos grupės, paskiriamos auklėtojos ir pan.... Patarčiau pradėti anksčiau arba vėliau, kai nėra tiek raudančių vaikelių ir auklėtojoms jau nesvarbu ar vienu vaikeliu daugiau ar mažiau
QUOTE(Antilope @ 2006 10 24, 15:35)
Aš auklėtoja viena... Tikiuosi, kad Tavo vaikas ne pas ją...
Papildyta:
Papildyta:
na šiemet pasikeitė auklėtojos. viena man nelabai bet pana kolkas nesiskundžia patenkinta.
o pernai auklėtojos tai
As savo mergyte vedu i "Ruta". Labai geros, rupestingos aukletojos musu grupeje
Tiesa, vieta gavome sunkiai...Drauge siemet pradejo vesti, tai ir ji gana sunkiai gavo vietele
Tiesa, vieta gavome sunkiai...Drauge siemet pradejo vesti, tai ir ji gana sunkiai gavo vietele