Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginutės

QUOTE(Mai-ja @ 2011 01 24, 22:29)
Pirmas IVF -33 blush2.gif (zinau,kad per ilgai laukiau,deja finansai neleido verysad.gif )

mano pirmasis irgi 33. ir neraudonuoja zandai del to, kaip mai-jai biggrin.gif
kelias iki IVFo daznai uztrunka - kol nustato, kas ir kaip, kol isbandai visa kita.. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,as ne i tema,bet gal zinot rusu forumo adresiuka,kur merginos dalinasi tokiom bedom kaip cia,busiu labai dekinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2011 01 24, 20:15)
labas vakaras...norejau paklausti tokio nekuklaus klausimo  ax.gif  koks panasiai jusu metu vidurkis kai daretes pirma IVF?

Mano pirmasis 30 metu smile.gif

QUOTE(ela33 @ 2011 01 24, 22:02)
sveikos,as ne i tema,bet gal zinot rusu forumo adresiuka,kur merginos dalinasi tokiom bedom kaip cia,busiu labai dekinga wub.gif

Sveika, cia vienas is rusisku forumu adresu:www.babyplan.ru/forums/ o siaip patarciau i google susivest pvz gonal, puregon ar menopur, bet rusisku, o ne lotynisku alfabetu ir ismes nemazai forumu adresu:mirksiukas:
Atsakyti
QUOTE(Mai-ja @ 2011 01 24, 19:29)
Pirmas IVF -33 blush2.gif (zinau,kad per ilgai laukiau,deja finansai neleido verysad.gif )
Jolantulia ,kaip jautiesi,kada ketini pradeti testuotis?

Aciu, pa truputi, praeita savaite buvau tokia rami, o sia jau pradedu jaudintis ax.gif
O Tu kaip, ar kalbiesi su savo maziuku? smile.gif Kaip Tavo krutine.
As ketinu testa darytis penktadieni, kadangi gyvenu ne sostineje, tai nutarem is pradziu NT pasidaryti, ir jeigu bus teigiamas, tada pirmadieni vaziuosiu kraujuko nuleisti.

Mano pirmas IVF 43 m. ax.gif Labai jauna pagimdziau sunu, po poros metu vel pastojau bet ivyko persileidimas, po to issiskyriau su vyru, istekejau antra karta.... Mes laaabai norim musu bendro vaikucio.... Praeity 5 IUI, laparaskopija ir dabar antras IVF... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 24 sausio 2011 - 23:03
jolantulia, bet testa darykis tikrai ne anksciau nei 14 dpi, nes nieko dar nerodys, jei ir necia busi...

o mano pirmasis ivf buvo 30 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskinuke ten: 24 sausio 2011 - 22:57
QUOTE(miskinuke ten @ 2011 01 24, 20:56)
jolantulia, bet testa darykis tikrai ne anksciau nei 14 dpi, nes nieko dar nerodys, jei ir necia busi...

o mano pirmasis ivf buvo 30  4u.gif

As pasiruosus kantriai laukti iki penktadienuo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2011 01 24, 21:15)
labas vakaras...norejau paklausti tokio nekuklaus klausimo  ax.gif  koks panasiai jusu metu vidurkis kai daretes pirma IVF?

sveikute smile.gif va mano pirmasis bandymas,kaip cia pasakius jau vyksta. man 28m
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2011 01 24, 21:52)
Aciu, pa truputi, praeita savaite buvau tokia rami, o sia jau pradedu jaudintis  ax.gif
O Tu kaip, ar kalbiesi su savo maziuku?  smile.gif  Kaip Tavo krutine.

Mintimis tai nuolatos snekuciuojuos,bet garsiai tai nedristu blush2.gif O krutine tai maudzia ,o ypatingai nakti blink.gif Bet kazkaip nerimauju ,kad pilvo apacios visai netempia ,tik uzeina skausmai tarsi pries memes ,taip neramu ,net nezinau kaip tas 10 dienu islaukti unsure.gif
O tu laikykis nebedaug liko laukti tu dvieju laiminguju bruksneliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2011 01 24, 20:15)

labukas 4u.gif gruodi daremes pirma IVF, man 24 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mai-ja @ 2011 01 24, 21:29)
Mintimis tai nuolatos snekuciuojuos,bet garsiai tai nedristu blush2.gif O krutine tai  maudzia ,o ypatingai nakti  blink.gif Bet kazkaip nerimauju ,kad pilvo apacios visai netempia ,tik uzeina skausmai tarsi pries memes ,taip neramu ,net nezinau kaip tas 10 dienu islaukti unsure.gif
O tu laikykis nebedaug liko laukti  tu dvieju laiminguju bruksneliu bigsmile.gif

Neieskok kazkokiu simptomu, kiekvienai tie pojuciai yra individualus. Tik jaudulys pries pat testa turbut panasus blink.gif
As laikausi ir Tu laikykis friends.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Mai-ja @ 2011 01 24, 21:02)
Saunuole ,kad tyrimus daraisi ,nes man tai truputi neramu ,kad jie manes visiskai nepatikrino g.gif ,o pas gine tai kaip ir nebespejau kreiptis ,na bet tikiuosi kad viskas gerai.
tiesa labai keistai pasirode tai ,kad mano gyd. Mette Friberg ,bet si kart visa procedura atliko tas seniukas Jarl A.Kahn  unsure.gif Galbut jo ranka laimingesne blush2.gif
O ka tau zadejo , gal si karta du ides?

bent man tai tas proceduras visa laika senukas atlieka o viena karta pas senuka buvau konsultuotis kitus kartus tai pas ta moteri,paprasciausia gal jie eiles tvarka ima ir konsultuoja,bet del embrionuku tai galetu ir daugiau idet ax.gif smile.gif
Atsakyti
Man 24 buvo mirksiukas.gif Visoms po 4u.gif ir tik teigiamu rezultatu wub.gif
Atsakyti