QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 24, 16:55)
Labas,as jau namuciuose,dekui uz kumscius
Turiu 10 kiausineliu,ryt suzinosiu kaip pavyko apsivaisinti.Berods bandys augint iki blastu,tai isodinimas sestadieni butu.Jei matys,kad reikia kitaip-sodins anksciau

Tai nezinau,cia gerai tiek ar ne.
Kazin kaip Pirejai sekesi
Na va, kokia tu greita - isvaziavai veliau, grizai anksciau

10 folikulu, mano manymu, optimalus skaicius. Tau darys paprasta IVF'a, be jokiu ICSI?
Man irgi visai gerai "pasiseke". Be reikalo bijojau narkozes, taip gerai per ja pamiegojau

O ispunktavo man is viso... 23 vienetus

bet pilnai prinoke 20. Is ju 11-ai taikys "paprastaji" IVF'a, o likusiems - su ICSI. Su paprastuoju IVF'u jie tikisi surasti atsakyma, kodel su visai neblogu vyrisku turtu tiek ilgai nepavyksta pastoti + 4 nepavykusios IUI.
Isodinimas treciadieni. Klausiau, ar galiu rytoj pasiskambinti, suzinoti kaip ten kas... Tai sake ne, nes tai nieko neitakos. Gali rezultatati buti tobuli, o idejus i naturalia terpe viskas sustoti. Bet ir gerai, kad neleido skambinti. Bardakas ten skyriuj butu, jei visi tokiais klausimais pradetu skambinti, o gydytojai - lakstyti ir skaiciuoti lasteles.
Siaip ligonineje is viso buvome punktuojamos 8. Kazkaip maniau, kad daugiau per diena jie tu punkciju padaro, nes ligonine tikrai didele. Palatos kaimyne, jaunesne uz mane pora metu, jau daresi 3-ia IVF'a. Tikiuosi, jai pavyks, nes 4--as butu paskutinis nemokamas.
Na, kas dar. Pergyvenu, kad gleivine nebutu treciadieni per didele (kazi kaip ji auga po ovuliacijos), skydliauke "susitrauke" (visgi pykinimo priezastis buvo ovitrelis), skauda kiausides, bijau puergono zvakutes detis (nes per IUI nuo ju kraujuodavau)... Zodziu, narkozes baimes nebeliko, atsirado kitos
Reginiukas, tai del isodinimo as jungiuosi prie taves, ar tau rytoj sodina.?
Ir aciu merginos uz palaikyma ir kumscius. Smagu, kai zinai, jog tavo rezultatu kazkas laukia, kad kazkam gal vilti suteiksi, statistika pagerinsi, pasidziaugs kartu uz puikius rezultatus