Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginutės

QUOTE(nanataa @ 2011 01 24, 10:16)
labas viktoriukai, dariausi vk, pas usoniene, bet dabar man laukimo stadija, tad statistika as irgi nagrinejau ir domejausi, tad bijau dar ka nors sakyti

Į statistiką vistiek įtrauksiu, tu nieko kolkas ir nesakyk wub.gif Ramiai lauk iki pergalės wub.gif wub.gif
Atsakyti
T. P. Keberiokšt įdomu kaip ten sekės, gal turės noro parašyti grįžusd, atrodo šiandien punkcija bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 21, 22:39)
n atai ka siandien po lygiai dvieju savaiciu nuo isodinimo, pasidarem kraujo tyrima ir.....paskambines daktaras pranese dziugias naujienas!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif  mano skaiciukai siai dienai 300 bigsmile.gif po dvieju savaiciu vaziuosim i apziura ir pasakys ar du leliukai ar vienas ax.gif . jezau kaip dziaugiuosi ir aciu visoms uz palaikima

clap.gif Sveikinu thumbup.gif

QUOTE(Pireja @ 2011 01 21, 23:03)
Aciu visoms, kas palaikot ir padrasinat. Beje, siandiena darbe pasisakiau vadui. Tai kai jis paklause: "Kas tas IVF'as?", vos po stalu nenukritau. Teko aiskinti...

lotuliukas.gif

QUOTE(kukulka @ 2011 01 24, 11:27)
Viktoriuk, Liucina75 penktadieni jau susitiko su issvajotaja dukryte  wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif

Šiandie kumščiai suspausti už Pirėją ir Keberiokšt victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bum: 24 sausio 2011 - 13:42
Labas,as jau namuciuose,dekui uz kumscius 4u.gif

Turiu 10 kiausineliu,ryt suzinosiu kaip pavyko apsivaisinti.Berods bandys augint iki blastu,tai isodinimas sestadieni butu.Jei matys,kad reikia kitaip-sodins anksciau smile.gif
Tai nezinau,cia gerai tiek ar ne.

Kazin kaip Pirejai sekesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 24, 17:55)

Turiu 10 kiausineliu,ryt suzinosiu kaip pavyko apsivaisinti.Berods bandys augint iki blastu,tai isodinimas sestadieni butu.Jei matys,kad reikia kitaip-sodins anksciau smile.gif

labai neblogas rzultatas, taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
[quote=T.P.Keberiokst,2011 01 24, 18:55]

labukas,nezinau ar pameni dar mane,bet vis paseku tavo naujienas blush2.gif
labai dziaugiuosi del taves ir linkiu sekmes!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Baltija L.,2011 01 24, 16:27]
[quote=T.P.Keberiokst,2011 01 24, 18:55]

labukas,nezinau ar pameni dar mane,bet vis paseku tavo naujienas blush2.gif
labai dziaugiuosi del taves ir linkiu sekmes!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]

Laba,pamenu tikrai smile.gif Atrodo tik neseniai uz tave kumscius laikem,o va-tu jau ir dvynukus turi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 24, 19:36)
Laba,pamenu tikrai smile.gif Atrodo tik neseniai uz tave kumscius laikem,o va-tu jau ir dvynukus turi  bigsmile.gif

smile.gif o jei ne paslaptis,kiek planuoji detis? 1 ar 2?
ir paciai dar kartais nesitiki,atrodo ziuriu i juos miegancius lovelese ir vis klausiu saves:-ar jie tikrai mano? lotuliukas.gif o jau beveik 3men kartu gyena su mumis!
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2011 01 24, 16:49)
smile.gif o jei ne paslaptis,kiek planuoji detis? 1 ar 2?
ir paciai dar kartais nesitiki,atrodo ziuriu i juos miegancius lovelese ir vis klausiu saves:-ar jie tikrai mano?  lotuliukas.gif  o jau beveik 3men kartu gyena su mumis!

Noreciau 2,bet kaip bus neaisku-gali neleisti rinktis.Cia jau nuo PCT priklauso,eisiu veliau pagooglint ka maniskis pct leidzia.Dabar UK labai grieztai del daugiavaisio nestumo,jei deda blastas tai beveik visais atvejais 1.Pas juos blastom 64 proc sekmes duoda,tai gal nemazai.Na ziuresim.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 24, 16:55)

Na va, kokia tu greita - isvaziavai veliau, grizai anksciau biggrin.gif 10 folikulu, mano manymu, optimalus skaicius. Tau darys paprasta IVF'a, be jokiu ICSI?
Man irgi visai gerai "pasiseke". Be reikalo bijojau narkozes, taip gerai per ja pamiegojau hihihi.gif O ispunktavo man is viso... 23 vienetus doh.gif bet pilnai prinoke 20. Is ju 11-ai taikys "paprastaji" IVF'a, o likusiems - su ICSI. Su paprastuoju IVF'u jie tikisi surasti atsakyma, kodel su visai neblogu vyrisku turtu tiek ilgai nepavyksta pastoti + 4 nepavykusios IUI.
Isodinimas treciadieni. Klausiau, ar galiu rytoj pasiskambinti, suzinoti kaip ten kas... Tai sake ne, nes tai nieko neitakos. Gali rezultatati buti tobuli, o idejus i naturalia terpe viskas sustoti. Bet ir gerai, kad neleido skambinti. Bardakas ten skyriuj butu, jei visi tokiais klausimais pradetu skambinti, o gydytojai - lakstyti ir skaiciuoti lasteles.
Siaip ligonineje is viso buvome punktuojamos 8. Kazkaip maniau, kad daugiau per diena jie tu punkciju padaro, nes ligonine tikrai didele. Palatos kaimyne, jaunesne uz mane pora metu, jau daresi 3-ia IVF'a. Tikiuosi, jai pavyks, nes 4--as butu paskutinis nemokamas.
Na, kas dar. Pergyvenu, kad gleivine nebutu treciadieni per didele (kazi kaip ji auga po ovuliacijos), skydliauke "susitrauke" (visgi pykinimo priezastis buvo ovitrelis), skauda kiausides, bijau puergono zvakutes detis (nes per IUI nuo ju kraujuodavau)... Zodziu, narkozes baimes nebeliko, atsirado kitos 4u.gif

Reginiukas, tai del isodinimo as jungiuosi prie taves, ar tau rytoj sodina.?

Ir aciu merginos uz palaikyma ir kumscius. Smagu, kai zinai, jog tavo rezultatu kazkas laukia, kad kazkam gal vilti suteiksi, statistika pagerinsi, pasidziaugs kartu uz puikius rezultatus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 24, 19:54)
Noreciau 2,bet kaip bus neaisku-gali neleisti rinktis.Cia jau nuo PCT priklauso,eisiu veliau pagooglint ka maniskis pct leidzia.Dabar UK labai grieztai del daugiavaisio nestumo,jei deda blastas tai beveik visais atvejais 1.Pas juos blastom 64 proc sekmes duoda,tai gal nemazai.Na ziuresim.

g.gif sakai? na gal per metus pasikeite reikalai,nes mum prymigtinai siule viena,bet uzsispyriau kad noriu 2 lotuliukas.gif tai pasirasem nepamenu kokius dar extra popierius(pacioje palatoje pries isodinant) ir idejo du,beje blastocidas....
Atsakyti
Labas, norejau paklausti smile.gif gal kasnors turi parduoti 4 crinono piestukus?
Atsakyti