Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginutės

QUOTE(kukulka @ 2011 01 26, 18:36)
Sulaukei - atsiliepiu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

yahoo.gif yahoo.gif oro_buckis.gif assa.gif Iskart sviesiau pasidare... thumbup.gif
Atsakyti
Na va ir as, irgi su dviem vaikuciais pilvelyje biggrin.gif Siaip viskas praejo labai gerai, labai geros kokybes ir t.t., ir pan. Man pirmadieni ispunktavo 23 folikulus, 20 is ju buvo "prinoke" (subrende), kiti ne. Is tu 20: 9 dare su ISCI, 11 - paprastai. Tai is tu 9-iu su ISCI gavo 6 geros kokybes gerai besidalinancius embrioniukus. Vieni buvo siaip geri, o kiti buvo labai geri biggrin.gif . 3 like buvo arba prastoki (nelygiais krastais), arba, pasirodo, nepilnai sunoke. Is 11 paprastuju IVF'iniu aspivaisino ir gerai dalijosi 4. Sunkiausia buvo, kai pasake, kad mes turime apsispresti, kuriuos sodinsime (ar paprastus IVF'inius, ar IVF+ISCI). Bandeme prasyti, kad detu viena toki, kita kitoki, tai sake, kad negalima vardan statistikos. Ta prasme, jei prireiktu antro IVF'o, tai gal nebedarytu IVF+ISCI, kadangi ir su paprastu IVF'u apsivaisino. Jei pavyktu, neduok die, butu kokios komplikacijos, tai pablogintu ISCI statistika, o ligoninei zinoti tai svarbu ir t.t. ir pan. Galiausiai bendrom jegom nusprendem, kad desime 2 IVF+ISCI. Tiesiog IVF'iniu bijojau deti, nes visgi 7 metai laukimo, niekas niekada nebuvo uzkibe. Be to, tarp tu IVF+ISCI'iniu buvo tokiu spartuoliuku, kurie is karto pasidalino. Ta prasme, jie matyt buvo gerai ir pilnai subrende (taip nesake, bet as masinoj taip sugalvojau biggrin.gif ). Tai as tu ir paprasiau, tuos ir isodino. Kitus sake laikys is viso 7 dienas iki blastocistu), ir kas liks, uzsaldys. I namus atsius laiska su duomenais, kiek is ju isgyveno ir galejo uzsaldyti.
Daugiau tai nieko ax.gif Pilva siek tiek maudena, bet siaip jauciuosi gerai, nuotaikos labai geros biggrin.gif Gydytoja sake gyventi normalu gyvenima, saves neriboti.
Reginiukas, kada tau liepe krauja nuleisti? Man vasario 9d., netgi tokiu atveju, jei bus akivaizdu, kad nepavyko. Popierini testa gal vasario 8d. pagadinsiu.

Dabar laikome kumscius uz Jolantulios teigiama rezultata ir Keberiokst isodinima.
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Visoms startuojančioms ir laukiančioms rezultatų 4u.gif

Norėjau pasiteirauti, ar VK taiko kokias nuolaidas atliekant antrą IVF? Aš nesu VA narė.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 01 26, 18:07)
Na va ir as, irgi su dviem vaikuciais pilvelyje  biggrin.gif

Pireja, sekmingo gyvybes isitvirtinimo jums. ne viska skaiciau - kurioje klinikoje taip issamiai viska paaiskina bigsmile.gif ?
QUOTE(Blanka1 @ 2011 01 26, 18:36)
Sveikos, merginos,

Visoms startuojančioms ir laukiančioms rezultatų  4u.gif

Norėjau pasiteirauti, ar VK taiko kokias nuolaidas atliekant antrą IVF? Aš nesu VA narė.

nemanau kad taiko nuolaidas.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 01 26, 08:07)
Na va ir as, irgi su dviem vaikuciais pilvelyje  biggrin.gif

clap.gif Linkiu paciu geriausiu rezultatu uz poros savaiteliu!!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2011 01 26, 18:52)
Pireja, sekmingo gyvybes isitvirtinimo jums. ne viska skaiciau - kurioje klinikoje taip issamiai viska paaiskina  bigsmile.gif ?

As FR darausi. Bet cia viskas priklauso nuo klinikos ar ligonines. Siaip del info suteikimo ar paaiskinimo - neturiu jokiu priekaistu. Net i durniausia klausima visuomet atsakydavo, paaiskindavo, perklausdavo, ar tikrai supratome. Bet tarkime, info apie lasteliu dalinimasi man is karto pasake, kad neteiks (sekancia diena po punkcijos norejau skambinti ir klausti, kiek apsivaisino doh.gif ). Su savo gydytoju esu susitikusi vos 4k. Zinau, kad mano byla yra pas ji, kad jis sprendiza apie "gydymo" eiga, bet bendravimas vyksta per seseles-akuseres. Tarkime, jei man kilo koks klausimas ar baimes, as neturiu galimybes pasiskambinti jam (kaip lietuvisku atveju) ir pasitarti.
Taip kad velgi, kaip vertinsi. Man paciai labai tiko toks bendravimo stilius.
Beje, po IVF'o gavome anonimine anketa uzpildyti, kur reikejo ivertinti pagrinde aptarnavimo kokybe (info suteikimas, "taloneliu" isdavimas ir pan.). Siandiena musu dar perklause, ar mes tikrai uzpildeme ta anketa ir imeteme i laisku dezute.
Pas mus proceduros yra apmokamos (su islygomis), manau, kad klinikai/ligoninei gerai nubyra is valstybes izdo uz kiekviena atlikta procedura, uztat jie taip ir stengiasi. As skana dariausi pas kita gydytoja (arciau namu), kuri irgi atlieka IVF'us, tai ji norejo mane persiviliti biggrin.gif Bet as paaiskinau, kodel darausi toliau nuo namu, ir daugiau klausimu nekilo. Aptarnavimo kokybe irgi nuo to nesuprastejo.

Beje, mano ligonines reitingai nera patys auksciausi. Jie duoda tik 33% sekmes IVF'o atveju. Kai kitos ligonines - ir 50, ir 60. Tik tiek, kad as zinau, jog jei man pasake 33%, tai tiek ir yra. Matau, kaip surenkami duomenys, kaip jie valdomi, ir tikrai, man jie labai daug pasitikejimo kelia. Turbut daugiau, nei klinika su 60% sekme biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš linkiu visoms gerų žinių po kelių savaitėlių ir kad greičiau šitas laikas prabėgtų 4u.gif Man dar data nenustatyta, bet jei pirmom mmm dienom, tai turėtų būti vasario pradžioj smile.gif Laukiu nesulaukiu, jau nebijau ir adatų, kad tik greičiau veiksmas prasidėtų biggrin.gif Gyd nepaskambina niekaip dėl atsakymų, tai suksiu ryt pati.
Skaitau skaitau ir jau pati painiojuos: ar užššaldo snaigutes visada ar ivf gali būti ir neužšaldžius? Ir ar vyras turi būtinai pasidaryti tuos tyrimus dėl živ ir tt, jeigu jis yra juos dares pries kelis metus? Nedaro ivf be tų tyrimų?
Atsakyti
QUOTE(Sinse @ 2011 01 26, 19:11)
Skaitau skaitau ir jau pati painiojuos: ar užššaldo snaigutes visada ar ivf gali būti ir neužšaldžius? Ir ar vyras turi būtinai pasidaryti tuos tyrimus dėl živ ir tt, jeigu jis yra juos dares pries kelis metus? Nedaro ivf be tų tyrimų?

jei yra ka saldyti ir sutikimas saldymui yar tai ir saldo. cia jau priklausys nuo jusu ir embrionu kokybes.
musu atveju buvo tik trys tinkami isodinimui, o va saldyti nebeliko verysad.gif
vyrui tyrimus itariu tex kartoti.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 01 26, 16:07)
Na va ir as, irgi su dviem vaikuciais pilvelyje  biggrin.gif Siaip viskas praejo labai gerai, labai geros kokybes ir t.t., ir pan. Man pirmadieni ispunktavo 23 folikulus, 20 is ju buvo "prinoke" (subrende), kiti ne. Is tu 20: 9 dare su ISCI, 11 - paprastai. Tai is tu 9-iu su ISCI gavo 6 geros kokybes gerai besidalinancius embrioniukus. Vieni buvo siaip geri, o kiti buvo labai geri  biggrin.gif . 3 like buvo arba prastoki (nelygiais krastais), arba, pasirodo, nepilnai sunoke. Is 11 paprastuju IVF'iniu aspivaisino ir gerai dalijosi 4. Sunkiausia buvo, kai pasake, kad mes turime apsispresti, kuriuos sodinsime (ar paprastus IVF'inius, ar IVF+ISCI). Bandeme prasyti, kad detu viena toki, kita kitoki, tai sake, kad negalima vardan statistikos. Ta prasme, jei prireiktu antro IVF'o, tai gal nebedarytu IVF+ISCI, kadangi ir su paprastu IVF'u apsivaisino. Jei pavyktu, neduok die, butu kokios komplikacijos, tai pablogintu ISCI statistika, o ligoninei zinoti tai svarbu ir t.t. ir pan. Galiausiai bendrom jegom nusprendem, kad desime 2 IVF+ISCI. Tiesiog IVF'iniu bijojau deti, nes visgi 7 metai laukimo, niekas niekada nebuvo uzkibe. Be to, tarp tu IVF+ISCI'iniu buvo tokiu spartuoliuku, kurie is karto pasidalino. Ta prasme, jie matyt buvo gerai ir pilnai subrende (taip nesake, bet as masinoj taip sugalvojau  biggrin.gif ). Tai as tu ir paprasiau, tuos ir isodino. Kitus sake laikys is viso 7 dienas iki blastocistu), ir kas liks, uzsaldys. I namus atsius laiska su duomenais, kiek is ju isgyveno ir galejo uzsaldyti.
Daugiau tai nieko  ax.gif Pilva siek tiek maudena, bet siaip jauciuosi gerai, nuotaikos labai geros  biggrin.gif Gydytoja sake gyventi normalu gyvenima, saves neriboti.
Reginiukas, kada tau liepe krauja nuleisti? Man vasario 9d., netgi tokiu atveju, jei bus akivaizdu, kad nepavyko. Popierini testa gal vasario 8d. pagadinsiu.

Dabar laikome kumscius uz Jolantulios teigiama rezultata ir Keberiokst isodinima.

Nu geresniu naujienu ir but negali thumbup.gif Dabar ramaus laukimo mums mirksiukas.gif
Atsakyti
Reginiukas, tau irgi wub.gif
Atsakyti
Pireja,liuks naujienos thumbup.gif
As net neabejoju,kad viena ryta ateisi cia su II ax.gif

As ryte laukiu skambucio,nekantrauju suzinoti ka mano vaikai veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 26, 20:00)
Pireja,liuks naujienos  thumbup.gif
As net neabejoju,kad viena ryta ateisi cia su II  ax.gif

As ryte laukiu skambucio,nekantrauju suzinoti ka mano vaikai veikia  smile.gif

Laukiam nesulaukiam geru naujienu is taves smile.gif

Kazka minejai kad uz blasto auginima tau moketi reikejo? ar as kazka sumaisiau unsure.gif
Atsakyti