Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginutės

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 26, 23:41)
Reikejo,550 svaru kainuoja.Nemazai siaip,bet ir sekme didesne.Mano PCT nedengia auginimo,tik iki trecios dienos apmoka.
Nesiskundziu siaip,bet pasto kodo loterija nervina-vieniems dengia 1 cikla, kitiems 3.Sakyciau labai nemazas pinigu skirtumas  unsure.gif Tikriausiai tik 10 -12 tukstanciu svaru hihihi.gif

laba rytuka merginos smile.gif labai dziaugiuosi uz visas merginas,kurios jau turi savo kleckiukus pilvelyje 4u.gif 4u.gif vakar tik trumpam buvau ikisus nose,tai visko neperskaiciau.galvoju paskaitysiu pries darba ir pasikelsiu nuotaika mirksiukas.gif turbut as vienintele likau dar sedinti su skatinamaisiais g.gif ryt vaziuoju skanui,ziuresim kaip ten kas auga pas mane rolleyes.gif Keberiokst,kas ten do loterija pas jus vyksta?pirma kart girdziu ir dar pagal pasto koda?keista blink.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Pireja @ 2011 01 27, 09:50)
Vakar susidejau progesterono zvakutes, po kiek laiko nuejau i tualeta ir radau gleiviu su sviezio kraujo taskeliais 
Maniau, kad as po isodinimo tai ne tryzniosiu. O va prasau  doh.gif

Manau gal isodinimo metu tiesiog grybstelejo kur ax.gif Uztat turi du taskelius dabar pilvely, saugok kaip iseina wub.gif

QUOTE(Pelargonija @ 2011 01 27, 10:52)
Lietuvoj geriau - nieks neduoda nei cento, ir ramu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif laugh.gif

Merginos, papasakokit kaip jus su savim susidorojat. Man dar net stimuliacijos neprasidejo o kazkokia panika, tik zliumbt norisi, nieks neridomu doh.gif O tureciau gi dziaugtis kad arteja tas ivf, gal as durna fool.gif
Keberiokst, gal bandei ta CD 'nuripint'? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 01 27, 07:50)
Labas rytas

Reginiukas, man irgi maudzia, bet kadangi as po punkcijos, tai maudzia visur ir po biski.
Vakar susidejau progesterono zvakutes, po kiek laiko nuejau i tualeta ir radau gleiviu su sviezio kraujo taskeliais  blink.gif Man taip per ovuliacija buna, bet juk dabar tai ovuliacija negali vykti??? Buvau pusiau apsimiegojusi, tai per daug nepergyvenau. Bet paryciais vel keliausi i WC, ir vel tas pats  unsure.gif Ir po to nebeuzmigau... Toks nerimas apemes: ar "nepameciau" savo vaiku kartu su tom gleivem, is kur jos, kodel ir t.t. ir pan. Liudniausia, kad jokio logisko ar siaip protingo paaiskinimo negaliu sugalvoti. Kodel gydytojai sako, kad neimanoma tokiu budu pamesti vaikus, jei gleives is gimdos "krenta"?  g.gif
Maniau, kad as po isodinimo tai ne tryzniosiu. O va prasau  doh.gif

Jolantulia, sekmes didziausios. Laukiame geru naujienu  4u.gif
Keberiokst, ir tu nepamirsk pasigirti savo auganciais vaikais  wub.gif

Niu nepergyvenk taip gal nieko cia baisaus..O man zvakutes liepe i uzpakaliuka detis,sako geriau,o ir paciai man patogiau nes nesuku galvos del to kas ir kaip gali atsitikti dedantis i maksti unsure.gif
O pilvo apacia man dar trupuciuka maudzia gal del to kad i gimda lindo vakar g.gif Na bet stengiuosi negalvoti apie tai ir ramiai laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 01 27, 12:54)
Merginos, papasakokit kaip jus su savim susidorojat. Man dar net stimuliacijos neprasidejo o kazkokia panika, tik zliumbt norisi, nieks neridomu doh.gif O tureciau gi dziaugtis kad arteja tas ivf, gal as durna fool.gif

Žinok aš kažkaip negalvoju taip labai apie tai. Visokių darbelių turiu, tai tas ivf tik vienas iš jų rolleyes.gif Tu gal irgi tokioj pat stadijoj kaip ir aš? Aš dar tik kraują pridavus smile.gif
Pas mane kita problema-niekaip mb neįkalbinu nueit kraujo priduot doh.gif Jam atrodo kad tie tyrimai tik pinigų lupimas. Aš va už saviškius suplojau 500 lt blink.gif Ir dar gyd nepasuko, nors žadėjo, pakomentuot rezų. Pati jau pasukau, bet nedirba šian.
O, sakykim, jei mes, dėl tam tikrų priežasčių, nutartume palaukt dar pora mėnesiukų? Tyrimus man vėl iš naujo daryt reiktų?
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 01 27, 09:10)
laba rytuka merginos smile.gif labai dziaugiuosi uz visas merginas,kurios jau turi savo kleckiukus pilvelyje 4u.gif  4u.gif vakar tik trumpam buvau ikisus nose,tai visko neperskaiciau.galvoju paskaitysiu pries darba ir pasikelsiu nuotaika mirksiukas.gif  turbut as vienintele likau dar sedinti su skatinamaisiais g.gif  ryt vaziuoju skanui,ziuresim kaip ten kas auga pas mane rolleyes.gif                                        Keberiokst,kas ten do loterija pas jus vyksta?pirma kart girdziu ir dar pagal pasto koda?keista blink.gif

Tai kad ta loterija jau senai vyksta cioa tiems kuriems priklauso nemokami IVF tai pagal pasto koda nustato kiek tau priklausys 1-2-3IVF ...va tokia loterija smile.gif
Atsakyti
Sveikos,trumpam atlekiau darban padaryti ataskaita ir varau namo.
Skambino is klinikos-tai turiu 4 stiprius geros kokybes vaikucius,sestadieni 9.30 susitikimas.Kas su kitais dviem neaisku,kaip tycia tel pradejo burgzti,tai nesuprantau ar is vis sustojo ar kokybe ne tokia gera.Tai va tokios naujienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 27, 10:45)
Sveikos,trumpam atlekiau darban padaryti ataskaita ir varau namo.
Skambino is klinikos-tai turiu 4 stiprius geros kokybes vaikucius,sestadieni 9.30 susitikimas.Kas su kitais dviem neaisku,kaip tycia tel pradejo burgzti,tai nesuprantau ar is vis sustojo ar kokybe ne tokia gera.Tai va tokios naujienos smile.gif

Puikios naujienos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 01 27, 13:35)
Tai kad ta loterija jau senai vyksta cioa tiems kuriems priklauso nemokami IVF tai pagal pasto koda nustato kiek tau priklausys 1-2-3IVF ...va tokia loterija smile.gif

tiesiogine prasme loterija, ar cia juokauji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 01 27, 10:48)
tiesiogine prasme loterija, ar cia juokauji?  ax.gif

Tiesiogine prasme,cia tokia tvarka ir taip viskas yra nusprendziama.
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 01 27, 11:48)
tiesiogine prasme loterija, ar cia juokauji?  ax.gif

Na nieks ten bilietuku netraukia,bet va kraustaisi ir nezinai kur.Pvz man priklauso 1 IVF,merginai gyvenciai 10 min kelio nuo manes priklausytu 3.Cia daugumoje visose gydymo sferu,jei ka.Turetu buti po lygiai manau.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 27, 10:54)
Na nieks ten bilietuku netraukia,bet va kraustaisi ir nezinai kur.Pvz man priklauso 1 IVF,merginai gyvenciai 10 min kelio nuo manes priklausytu 3.Cia daugumoje visose gydymo sferu,jei ka.Turetu buti po lygiai manau.

Pilnai su tavim sutinku,tikrai nesazininga,bet ka padarysi tokia tvarka pas juos...Daraisi IVF ir prasai dievo kad tik pavyktu is tu nemokamu,kad moketi nebereiktu.O skietumas tikrai nemazas tarp 1-3 apie 10.000-12.000 svaru.
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 01 27, 13:49)
Tiesiogine prasme,cia tokia tvarka ir taip viskas yra nusprendziama.

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 27, 13:54)

doh.gif tai pries kraustatis dar reikia susiziuret, kur labiau apsimoka doh.gif nu geras...
Atsakyti