QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 01 27, 12:32)
Niu nepergyvenk taip gal nieko cia baisaus..O man zvakutes liepe i uzpakaliuka detis,sako geriau,o ir paciai man patogiau nes nesuku galvos del to kas ir kaip gali atsitikti dedantis i maksti
O kokia tau progesterono doze skirta? Man 200, 3x per diena. Kada tu ji pradejai detis, pries procedura ar po?
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 27, 12:45)
Skambino is klinikos-tai turiu 4 stiprius geros kokybes vaikucius,sestadieni 9.30 susitikimas.Kas su kitais dviem neaisku,kaip tycia tel pradejo burgzti,tai nesuprantau ar is vis sustojo ar kokybe ne tokia gera.Tai va tokios naujienos
Smagu

O isodinus blastocistas testuotis irgi reikia po 2-ju savaiciu? Jos gal anksciau implantuojasi? Kaip siaip jautiesi po punkcijos? Man dar visur po truputi skauda, ir dar WC vis dar kelia problema
QUOTE(bum @ 2011 01 27, 14:12)
O kas bus kai vaistus pradesiu leistis? Reikes liepti MB uzdaryti mane i kambari ir maista tik per langeli paduot turbut
Man pradzioje buvo nieko, bet i gala norejau nusisauti. Ryte atsikeldavau - ir jau budavau pavargusi

I ovitreli labai blogai sureagavau. Bet pas mane buvo ilga schema ir daug folikulu. Gal tai jegas ir "ateme"...
Turejau galimybe naudotis nemokamomis psichologo paslaugomis, bet atsisakiau. Man sunkiau buvo fiziskai nei "moraliskai" pakelti gydyma. Bet vakar girdejau, kaip viena is poru, kuri irgi "punktavosi" ta pacia diena kaip as, kalbejosi su psichologe del "pasimatymo". Matyt, kiekvienas reaguojame skirtingai, ir musu patirtys, nueitas kelias - irgi skirtingi

Bet kokiu atveju, linkiu kad kelione i IVF'a butu kuo lengvesne...
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 27, 15:06)
Reginiuk,Pireja-tai ka ir gimdysim kartu?
Teks, vaikiukai tai vienodo amziaus