Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginutės

QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 02, 17:00)
O ko cia nemoket.. g.gif  Nusistatai 150 ir trauki stumokli iki galo turetu traksteleti 4 kartus, vienas traktelejimas yra 37,5 vv (be to istraukus ant stumoklio yra linijos kur raso ant kiek piestukas uztaisytas). Taip pat ir leidiesi turi sutrakstelti 4 kartus.. Tiek tu ziniu.. 4u.gif

Supratau tongue.gif Man seselė sakė tų trakštelėjimų neskaičiuot.

AČiūks visoms 4u.gif ax.gif
Atsakyti

man tai padeda isvaryt visus brudus is organizmo (kalbant apie virusus ivairius) - daug skysciu, geriausiai - arbatos (o ypac avieciu), ir normaliai keliskart isprakaituoti. nes su prakaitu pasisalina per oda visi blogumai. tik butina kuna po kiekvieno isprakaitavimo nusluostyti slapiu skuduru.'
as esu labai naturopate (mama iskiepijo), ir net kai temp. mes kovojam naturaliais budais. ju yra ivairiiu - jei greitai prigriebti, uztenka poros dienu isvaryti. mirksiukas.gif buvo mane cia bebandas prigriebti kazkos virusas, lyg prie anginos kabinosi. isvarem mes ji!!! thumbup.gif ir jokiu chemiju - viskas naturaliai...
[/quote]
tai avieciu, medetku,ramuneliu ersketroziu uogu darausi miksa ir geriu kibirais ir imbiera naudoju ,as ir jau daugiau pratinu save su natural produkt thumbup.gif bet mano kazkoks netikes tas organizmas jei virusas uzpuola tai is kart i bronkus isivelia o tada padek dieve,tai biskiuka ir su chemija turiu padraugaut bet dar atradau pries uzdegiminius vaistukus tai lengva forma viskas praeina ir jau metai kaip antibiotiku nevartojus o taip tai per metus 4,5 kartus varydavau doh.gif doh.gif tai gal kaip nors ir si karta pazabosiu as ta brudybe
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 02 02, 17:41)
Supratau  tongue.gif Man seselė sakė tų trakštelėjimų neskaičiuot.

AČiūks visoms  4u.gif  ax.gif

Tai aisku neskaiciuok irnesakyk.gif Trauk iki galo ir stumk iki galo.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(puikutte @ 2011 02 02, 14:57)
O jus nebandet BT matuotis, suprantu,gal nesamoningai skamba,po punkciju ir hormonu dozes,as naturaliam cikle dariau, bet as matavausi  ant "durniaus",bet ir to ne kiekviena diena,tai buvo toks idomus dalykas,kad viena ryta buvo 36.9 (pries tai kelias dienas 37.1-37.4),nu kazkaip pagalvojau viskas, galima laukti mmm,nes pilva maude taip lyg pries mmm,atrode viskas pramuse,bet nieko nera.Tai va kita ryta matuojus vel BT jau 37,dar kita 37.2 ir tada supratau kazkas cia ne taip, o pasirodo  nestuke.gif .

Matai, tas implantacinis pakritimas nebūtinai reiškia kad įsiimplantavo. Gali pas kitas būti kaip įprastas reikšinys kiekvienam cikle (teko matyt nemažai). Tiesiog jei visgi pabaiga gera - tada gali žinot kada ir įvyko ta implantacija mirksiukas.gif

QUOTE(kukulka @ 2011 02 02, 15:11)
Siandien ryte ASMON susitiko su savo mergyte  wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif

QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 02, 16:48)
Tai aisku neskaiciuok  irnesakyk.gif Trauk iki galo ir stumk iki galo..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 02, 17:48)
Tai aisku neskaiciuok  irnesakyk.gif Trauk iki galo ir stumk iki galo..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tongue.gif kad tik nesilūžtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 02 02, 18:05)
tongue.gif kad tik nesilūžtų doh.gif

As visada labai smarkiai traukdavau paskui smarkiai stumdavau... biggrin.gif Pa kol kas nesuluzo nei vienas piestukas... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mai-ja, matau skaitai, kaip sekasi?? 4u.gif 4u.gif Pasigedom taves...
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 02 02, 12:05)
Net nezinau,tikriausiai neblogai,dekui,kad klausi ax.gif Gulineju,nieko neveikiu,pilva non stop jau kelinta diena maudzia.Kartais padursto bet tik tiek.Yra ir kitokiu pozymiu,bet nekreipiu i juos visai demesio,kol nebuvo ikelti kleckiukai dar ne tokius jauciau,vaistu apgaule ir tiek.
Pirmas dienas po ikelimo kazkokia tuscia jauciausi,kaip "nubegusi" kazkoki etapa ir tiek.Tikrai galvojau bus kitaip  smile.gif
Na yra kaip yra,kol kas labai tikiuosi teigiamo rezultato  ax.gif Siandien 4 dienos po ikelimo,greiciau praeitu dar bent kelios,galeciau testuka pagadinti.

Reginiukas ir Pireja irgi panasaus "amziaus"-kaip jus?

Sveikute,na man irgi panasiai,labai up & down smile.gif,net nezinau siaip pilva pamaude tik kelias dienas is pat pradziu dabar ramu,tik gal nugara biski suka,lyg kaip pries mmm,o siaip ten kazkas krebzdenasi,net nezinau nei ka galvoti g.gif ,pojuciu ivariu ir daug tik va nelabai suprasi nuo ko biggrin.gif As gal irgi noreciau testuka pagadinti anksciau bet labai bijau neiogiamo rezultato,taip kad bandysiu tempt iki paskutiniuju ziuresiu ar man pavyks smile.gif

Keberiokst,ar eini i akupunktura? As jau as jau 4k buvau kazkaip ydomiai praeita karta i nugara bade o dabar i pilva, kojas ir galva,ir dar sildo su tokia lempa pilva keitai man kazkaip g.gif
Papildyta:
O ar Ma-jai nereikejo jau testuotis?? Kazkur dingo mergaite.. AUUUUUUU
Atsakyti
As su jumis merginos bigsmile.gif
Tiesiog dar neturiu ka pranesti ir as kaip Reginiukas tempiu iki paskutines dienos,nes labai bijau neigiamo rezultato unsure.gif ,nors jau dvi dienos kaip pasiimu ryte testuka palaikau ir vel padedu lotuliukas.gif Na bet ryt ryte jau atgal nepadesiu tikrai panaudosiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mai-ja @ 2011 02 02, 19:08)
As su jumis merginos bigsmile.gif
Tiesiog dar neturiu ka pranesti ir as kaip Reginiukas tempiu iki paskutines dienos,nes labai bijau neigiamo rezultato unsure.gif ,nors jau dvi dienos kaip pasiimu ryte testuka palaikau ir vel padedu lotuliukas.gif  Na bet ryt ryte jau atgal nepadesiu tikrai panaudosiu tongue.gif

Nu jau laukiam issizioje tu II bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mai-ja @ 2011 02 02, 08:08)
Na bet ryt ryte jau atgal nepadesiu tikrai panaudosiu tongue.gif

Na ir kantrybe... blink.gif blink.gif 4u.gif medalis tau ir laukiam rytojaus!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 02, 17:12)
Na ir kantrybe...  blink.gif  blink.gif  4u.gif medalis tau ir laukiam rytojaus!!!  4u.gif  4u.gif

Tai kad nelabai as jos turiu ax.gif na bet MB labai smegenis praplove blink.gif tai va ir laukiu rolleyes.gif
Atsakyti