Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginutės

Gero starto Reginiuk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 01 22, 12:55)
Egk, siandien ziurejau Ryto suktini, tai Tave prisiminiau. Kelmickaite kalbejo apie uzkalbejimus, vienas is ju pries miezi, pasirodo, ji reikia apspjauti, patrinti miezio grudu ir pasakyti "Sudas tu, o ne miezis"! Ir turi praeiti  mirksiukas.gif
Laikykis, saulele, taip del Taves sirdute skauda, bet mes stiprios- viska istversim ir savo pasieksim! To Tau labai ir linkiu!  wub.gif

Taip pat ir visoms mergaitems kuo didziausios SEKMES!  thumbup.gif

Ačiū, mes savo eilės dar palauksim iki pavasario ar ne? 4u.gif
Atsakyti
egk, laikykis; tik nepasiduok, patikėk, ateis TA nestuke.gif akimirka.
Siunčiu D... mintis už tave wub.gif Man Treijs vis sakydavo: "Talk to Him", tai aš ir dabar taip darau...
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2011 01 22, 13:00)
egk, laikykis; tik nepasiduok, patikėk, ateis TA  nestuke.gif akimirka.
Siunčiu D... mintis už tave  wub.gif  Man Treijs vis sakydavo: "Talk to Him", tai aš ir dabar taip darau...

Stengiuosi ir atrodo, kad bent kolkas pavyksta 4u.gif
Kaip jūs augate? Kaip pati jautiesi? Ar dar kartais nuvažiuoji pas Treijsą?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 22, 01:59)
Ačiū, mes savo eilės dar palauksim iki pavasario  ar ne? 4u.gif

Tikrai taip! Mes, juk kantrios mirksiukas.gif
Atsakyti
labai visoms aciu! zinoma turbut kaip ir visos nesciosio dabar jau jaudinuosi ar isnesiosiu, ar pavyks ir t.t..... baisisi jus visas myliu, bent jau del tu zvakuciu naudojimo ir tik. tai labai mane drasinot ir raminot. linkiu visoms sekmes!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
emiliuxas thumbup.gif Sveikinu!!!

T.P. Keberiokst, Pireja nuosirdziai linkiu Jums sekmes rytoj! Nekantriai lauksiu Jusu naujienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 22, 14:26)
Stengiuosi ir atrodo, kad bent kolkas pavyksta 4u.gif
Kaip jūs augate? Kaip pati jautiesi? Ar dar kartais nuvažiuoji pas Treijsą?

Nerimas nepradingo nuo tos laimingos testo dienos, bet kartu lydi ir džiaugsmo pliūpsniai bigsmile.gif Ačiū, jaučiuos neblogai. Pas Treijs buvau seniai, bet kai buvo visokių stresų - jam vis skambindavau. Dažnai galvoju apie šį gyd., jis tikras profesionalas.
Neseniai, kai užklupo elergija, paskambinau savo gyd LT visa išsigandusi, tai likau jos nesuprasta; tipo, "negaliu telefonu aš konsultuoti, nieko nežinau" doh.gif Pakraupau, nes pripratusi esu prie Treijs. Pasitikėk šiuo gyd 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2011 01 22, 12:00)
Siunčiu D... mintis už tave  wub.gif  Man Treijs vis sakydavo: "Talk to Him", tai aš ir dabar taip darau...

va va, man irgi treijs taip sake... arba rodydavo i dangu pirstu, ir sakydavo - "nuo jo valios priklauso rezultatas" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 21, 23:39)
n atai ka siandien po lygiai dvieju savaiciu nuo isodinimo, pasidarem kraujo tyrima ir.....paskambines daktaras pranese dziugias naujienas!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif  mano skaiciukai siai dienai 300 bigsmile.gif po dvieju savaiciu vaziuosim i apziura ir pasakys ar du leliukai ar vienas ax.gif . jezau kaip dziaugiuosi ir aciu visoms uz palaikima

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nerealiai, ramaus laukimo 4u.gif
QUOTE(egk @ 2011 01 22, 12:31)
Ačiū, kar teiraujiesi 4u.gif  Jei atvirai, galvojau bus blogiau. Dabar plūstu visa ir laukiu daktariuko grįžtančio, pažiūrės ar viskas gerai ir aišku labai noriu ilgai pasikalbėt. Ir miežiai jau neblogai, pirmadienį eisiu pas gyd, o antradienį tikriausiai jau į darbą.

kaip man liudna del taves, kad tau nepasiseke..., jau taip tikejau ir galvojau, kad viskas bus gerai..., bet ir labai dziaugiuosi, kad nepasiduodi..., kaip sakoma, trecias kartas nemeluoja smile.gif nu jau trecia karta, buk miela - nepavesk musu smile.gif
ir naujienas pranesinek, nedink is horizonto 4u.gif
Keberiokst, Pireja, Reginiukas - gero starto ir laimingos pabaigos 4u.gif
Atsakyti
Aciu visosm uz palaimima,tikiuosi kad si karta pavyks kaip ir kiekviena karta tikedavausi..Viltis juk mirsta paskutine smile.gif Bet labai nerinauju del antradienio,kai pagalvoju tai vis vidurius ir susuka wub.gif
Atsakyti
Ups, Reginiukai tave kazkaip praleidau blush2.gif Sekmes ir tau, viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti