Gero starto Reginiuk

QUOTE(Adrija1 @ 2011 01 22, 12:55)
Egk, siandien ziurejau Ryto suktini, tai Tave prisiminiau. Kelmickaite kalbejo apie uzkalbejimus, vienas is ju pries miezi, pasirodo, ji reikia apspjauti, patrinti miezio grudu ir pasakyti "Sudas tu, o ne miezis"! Ir turi praeiti
Laikykis, saulele, taip del Taves sirdute skauda, bet mes stiprios- viska istversim ir savo pasieksim! To Tau labai ir linkiu!
Taip pat ir visoms mergaitems kuo didziausios SEKMES!

Laikykis, saulele, taip del Taves sirdute skauda, bet mes stiprios- viska istversim ir savo pasieksim! To Tau labai ir linkiu!

Taip pat ir visoms mergaitems kuo didziausios SEKMES!

Ačiū, mes savo eilės dar palauksim iki pavasario ar ne?

egk, laikykis; tik nepasiduok, patikėk, ateis TA
akimirka.
Siunčiu D... mintis už tave
Man Treijs vis sakydavo: "Talk to Him", tai aš ir dabar taip darau...

QUOTE(sniege555 @ 2011 01 22, 13:00)
egk, laikykis; tik nepasiduok, patikėk, ateis TA
akimirka.

Stengiuosi ir atrodo, kad bent kolkas pavyksta

Kaip jūs augate? Kaip pati jautiesi? Ar dar kartais nuvažiuoji pas Treijsą?
QUOTE(egk @ 2011 01 22, 01:59)
Tikrai taip! Mes, juk kantrios

labai visoms aciu! zinoma turbut kaip ir visos nesciosio dabar jau jaudinuosi ar isnesiosiu, ar pavyks ir t.t..... baisisi jus visas myliu, bent jau del tu zvakuciu naudojimo ir tik. tai labai mane drasinot ir raminot. linkiu visoms sekmes!!!!

emiliuxas
Sveikinu!!!
T.P. Keberiokst, Pireja nuosirdziai linkiu Jums sekmes rytoj! Nekantriai lauksiu Jusu naujienu

T.P. Keberiokst, Pireja nuosirdziai linkiu Jums sekmes rytoj! Nekantriai lauksiu Jusu naujienu

QUOTE(egk @ 2011 01 22, 14:26)
Stengiuosi ir atrodo, kad bent kolkas pavyksta

Nerimas nepradingo nuo tos laimingos testo dienos, bet kartu lydi ir džiaugsmo pliūpsniai

Neseniai, kai užklupo elergija, paskambinau savo gyd LT visa išsigandusi, tai likau jos nesuprasta; tipo, "negaliu telefonu aš konsultuoti, nieko nežinau"

QUOTE(sniege555 @ 2011 01 22, 12:00)

va va, man irgi treijs taip sake... arba rodydavo i dangu pirstu, ir sakydavo - "nuo jo valios priklauso rezultatas"

QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 21, 23:39)
n atai ka siandien po lygiai dvieju savaiciu nuo isodinimo, pasidarem kraujo tyrima ir.....paskambines daktaras pranese dziugias naujienas!!!!!!!!!!!!!!
mano skaiciukai siai dienai 300
po dvieju savaiciu vaziuosim i apziura ir pasakys ar du leliukai ar vienas
. jezau kaip dziaugiuosi ir aciu visoms uz palaikima

QUOTE(egk @ 2011 01 22, 12:31)
Ačiū, kar teiraujiesi
Jei atvirai, galvojau bus blogiau. Dabar plūstu visa ir laukiu daktariuko grįžtančio, pažiūrės ar viskas gerai ir aišku labai noriu ilgai pasikalbėt. Ir miežiai jau neblogai, pirmadienį eisiu pas gyd, o antradienį tikriausiai jau į darbą.

kaip man liudna del taves, kad tau nepasiseke..., jau taip tikejau ir galvojau, kad viskas bus gerai..., bet ir labai dziaugiuosi, kad nepasiduodi..., kaip sakoma, trecias kartas nemeluoja

ir naujienas pranesinek, nedink is horizonto

Keberiokst, Pireja, Reginiukas - gero starto ir laimingos pabaigos

Aciu visosm uz palaimima,tikiuosi kad si karta pavyks kaip ir kiekviena karta tikedavausi..Viltis juk mirsta paskutine
Bet labai nerinauju del antradienio,kai pagalvoju tai vis vidurius ir susuka

Ups, Reginiukai tave kazkaip praleidau
Sekmes ir tau, viskas bus gerai, pamatysi