Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginutės

man pirmas bandymas IVF buvo nesekmingas, punkcijos metu nebuvo ne vieno subrendusio kiausinelio, dabar antra karta kai bandeme trys apsivaisino.
Dabar geriu estroferm, dexamethason, ir hjertemagyn tabletes.
Atsakyti
Pireja,o kas jei turiu? g.gif
Nera jokiu diagnoziu,jokiu AFS,tik paaukstinta TEG -tromboelestograma,kraujas linkes greiciau kreseti.Kuom tai gali buti susije?
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 01 23, 17:49)
man pirmas bandymas IVF buvo nesekmingas, punkcijos metu nebuvo ne vieno subrendusio kiausinelio, dabar antra karta kai bandeme trys apsivaisino.
Dabar geriu estroferm, dexamethason, ir hjertemagyn tabletes.

Labuka 4u.gif

Sveikute, istojus i musu gretas, labai tikek, kad sis kartas sekmingas ir mes su tavim 4u.gif
O kiek i kiek lasteliu pasidalino Tavo embrioniukai, kuriuos isodino? Mano pirmas kartas ir nesekmingas, todel, kad is 12 apsivaisino tik vienas, pasidalino i 2 lasteles ir sustojo.... O si kart is 7 penki, bet tarp ju nebuvo 8 lasteliu. Isodino 2 stipriausius. Dabar laukiu smile.gif
Idomu, kokia pas mane tikimybe pastoti su vidutinio laipsnio embrioniukais g.gif
Atsakyti
laba jolantulia:), mano buvo 2 - 5 lasteliu, o 1-2 lasteliu. Ir dabar laukiu laukiu laukiu....
Nu ir tikiuosi labai sulaukti. man rytais krutinę labai skauda, bet gal čia vaistų poveikis
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 01 23, 19:49)
laba jolantulia:), mano buvo 2 - 5 lasteliu, o 1-2 lasteliu. Ir dabar laukiu laukiu laukiu....
Nu ir tikiuosi labai sulaukti. man rytais krutinę labai skauda, bet gal čia vaistų poveikis

Ir as laukiu....siandien 9 DPI, o krutine man skauda iki siol, manau nuo vaistu. Ir pilva maudzia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 01 23, 19:31)
Tai va,na o siaip atsigavimui reikia laiko ypac moraliskai atsigausti ,nes man praeitas ivf buvo su kabinimusi tai labai sunkiai po to atsigavau...o man praeitas IVF buvo spalio gale,o dabar sausio gale tai va tik keli menesiukai pertraukos,bet negalejau laukti labai noriu greciau pasiekti tiksla smile.gif

Man dar ir fiziskai atsigauti reikes. Klaikiai jauciuosi, nu bet jau visai nedaug beliko kankintis rolleyes.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 23, 20:00)
Pireja,o kas jei turiu? g.gif
Nera jokiu diagnoziu,jokiu AFS,tik paaukstinta TEG -tromboelestograma,kraujas linkes greiciau kreseti.Kuom tai gali buti susije?

Ovitrelio negalima vartoti, jei yra aktyvus tromboemboliniai sutrikimai. Reiskias, sis vaistas kazkokia itaka tam turi. Siaip as esu turejusi tromboze pacioje mano pirmoje nestumo pradzioje. Kadangi jokiu sutrikimu tuomet nerado, tai nustate, kad tai del nestumo. Matyt, tas HCG hormonas ir issaukia tokius dalykus. Beje, man irgi tuomet viskas prasidejo neaiskiais skausmeliais, tik rankoje, po keliu dienu ji pradejo melynuoti biggrin.gif Taip atsiduriau Antakalnio klinikose.
Bet tau taip tikrai nebus, nes HCG pas tave elementariai mazes dabar.

As ruosiuosi rytojau anestezijai - nieko nevalgau, tik vandeni siurbiu. Ir bijau, kad uzsimirsusi ka i burna isimesiu doh.gif
Atsakyti
Emiliux, sveikinimai ir ramybes tau wub.gif

Visos kitos mergaites, sekmes jums didziausios, ypatinga si savaite kazkokia smile.gif
Kaip jauciasi miegancios grazuoles po punkcijos ? tongue.gif

O man tai dar pusantros savaites kontraceptiku ir tada jau skaiciuosiu dienas iki snaiguciu.....Jau dabar nerimas ima pagalvojaus.....Taip kad Reginiukas, puikiai suprantu tavo jauduli, kai tu su nerimu lauki ar jos atsils.Manau neimanoma nuzudyti to jausmo. Bet tu buk vyras ir stipriai laikykis lotuliukas.gif Cia dar tik pirmas zingsnis sekmes link.Paskui teks pasijaudinti ar po atsilimo gerai dalinsis, tada dar bent 10 dienu po isodinimo......Bet viskas tam, kad tu butum nescia 4u.gif

Ai, uzsisakiau biciu pienelio.Sia savaite pradesiu gerti.Ir gersiu ji iki pat snaiguciu isodinimo ir gal net po jo, kol nebaigsiu visu 60 kapsuliu.Kalsiu po 2 per diena.Ziuresiu kas bus is to tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

Pireja, Keberiokst, didžiausios sėkmės šiandien, kad derlius būtų kokybiškas wub.gif biggrin.gif

emiliux, sveikinu wub.gif thumbup.gif

nanataa, sveika prisijungus wub.gif Turbūt pražiopsojau, dareisi VK? Pas kokią gydytoją? Įtrauksiu į statistiką ax.gif

jolantulia, nu jau visai nebedaug liko, nors žinau, kad dabar kaip tik prasideda sunkiosios dienos doh.gif
Atsakyti
Viktoriuk, Liucina75 penktadieni jau susitiko su issvajotaja dukryte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2011 01 24, 12:27)
Viktoriuk, Liucina75 penktadieni jau susitiko su issvajotaja dukryte  wub.gif  wub.gif  wub.gif

sveikinimai mamytei 4u.gif
Atsakyti
labas viktoriukai, dariausi vk, pas usoniene, bet dabar man laukimo stadija, tad statistika as irgi nagrinejau ir domejausi, tad bijau dar ka nors sakyti
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 01 24, 13:16)
labas viktoriukai, dariausi vk, pas usoniene, bet dabar man laukimo stadija, tad statistika as irgi nagrinejau ir domejausi, tad bijau dar ka nors sakyti

O kokios pas jus bedos, jei ne paslaptis ax.gif
Atsakyti