man pirmas bandymas IVF buvo nesekmingas, punkcijos metu nebuvo ne vieno subrendusio kiausinelio, dabar antra karta kai bandeme trys apsivaisino.
Dabar geriu estroferm, dexamethason, ir hjertemagyn tabletes.
Pireja,o kas jei turiu?
Nera jokiu diagnoziu,jokiu AFS,tik paaukstinta TEG -tromboelestograma,kraujas linkes greiciau kreseti.Kuom tai gali buti susije?

Nera jokiu diagnoziu,jokiu AFS,tik paaukstinta TEG -tromboelestograma,kraujas linkes greiciau kreseti.Kuom tai gali buti susije?
QUOTE(nanataa @ 2011 01 23, 17:49)
man pirmas bandymas IVF buvo nesekmingas, punkcijos metu nebuvo ne vieno subrendusio kiausinelio, dabar antra karta kai bandeme trys apsivaisino.
Labuka

Sveikute, istojus i musu gretas, labai tikek, kad sis kartas sekmingas ir mes su tavim

O kiek i kiek lasteliu pasidalino Tavo embrioniukai, kuriuos isodino? Mano pirmas kartas ir nesekmingas, todel, kad is 12 apsivaisino tik vienas, pasidalino i 2 lasteles ir sustojo.... O si kart is 7 penki, bet tarp ju nebuvo 8 lasteliu. Isodino 2 stipriausius. Dabar laukiu

Idomu, kokia pas mane tikimybe pastoti su vidutinio laipsnio embrioniukais

laba jolantulia:), mano buvo 2 - 5 lasteliu, o 1-2 lasteliu. Ir dabar laukiu laukiu laukiu....
Nu ir tikiuosi labai sulaukti. man rytais krutinę labai skauda, bet gal čia vaistų poveikis
Nu ir tikiuosi labai sulaukti. man rytais krutinę labai skauda, bet gal čia vaistų poveikis
QUOTE(nanataa @ 2011 01 23, 19:49)
laba jolantulia:), mano buvo 2 - 5 lasteliu, o 1-2 lasteliu. Ir dabar laukiu laukiu laukiu....
Ir as laukiu....siandien 9 DPI, o krutine man skauda iki siol, manau nuo vaistu. Ir pilva maudzia

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 01 23, 19:31)
Tai va,na o siaip atsigavimui reikia laiko ypac moraliskai atsigausti ,nes man praeitas ivf buvo su kabinimusi tai labai sunkiai po to atsigavau...o man praeitas IVF buvo spalio gale,o dabar sausio gale tai va tik keli menesiukai pertraukos,bet negalejau laukti labai noriu greciau pasiekti tiksla 

Man dar ir fiziskai atsigauti reikes. Klaikiai jauciuosi, nu bet jau visai nedaug beliko kankintis

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 23, 20:00)
Pireja,o kas jei turiu?

Ovitrelio negalima vartoti, jei yra aktyvus tromboemboliniai sutrikimai. Reiskias, sis vaistas kazkokia itaka tam turi. Siaip as esu turejusi tromboze pacioje mano pirmoje nestumo pradzioje. Kadangi jokiu sutrikimu tuomet nerado, tai nustate, kad tai del nestumo. Matyt, tas HCG hormonas ir issaukia tokius dalykus. Beje, man irgi tuomet viskas prasidejo neaiskiais skausmeliais, tik rankoje, po keliu dienu ji pradejo melynuoti

Bet tau taip tikrai nebus, nes HCG pas tave elementariai mazes dabar.
As ruosiuosi rytojau anestezijai - nieko nevalgau, tik vandeni siurbiu. Ir bijau, kad uzsimirsusi ka i burna isimesiu

Emiliux, sveikinimai ir ramybes tau
Visos kitos mergaites, sekmes jums didziausios, ypatinga si savaite kazkokia
Kaip jauciasi miegancios grazuoles po punkcijos ?
O man tai dar pusantros savaites kontraceptiku ir tada jau skaiciuosiu dienas iki snaiguciu.....Jau dabar nerimas ima pagalvojaus.....Taip kad Reginiukas, puikiai suprantu tavo jauduli, kai tu su nerimu lauki ar jos atsils.Manau neimanoma nuzudyti to jausmo. Bet tu buk vyras ir stipriai laikykis
Cia dar tik pirmas zingsnis sekmes link.Paskui teks pasijaudinti ar po atsilimo gerai dalinsis, tada dar bent 10 dienu po isodinimo......Bet viskas tam, kad tu butum nescia
Ai, uzsisakiau biciu pienelio.Sia savaite pradesiu gerti.Ir gersiu ji iki pat snaiguciu isodinimo ir gal net po jo, kol nebaigsiu visu 60 kapsuliu.Kalsiu po 2 per diena.Ziuresiu kas bus is to

Visos kitos mergaites, sekmes jums didziausios, ypatinga si savaite kazkokia

Kaip jauciasi miegancios grazuoles po punkcijos ?

O man tai dar pusantros savaites kontraceptiku ir tada jau skaiciuosiu dienas iki snaiguciu.....Jau dabar nerimas ima pagalvojaus.....Taip kad Reginiukas, puikiai suprantu tavo jauduli, kai tu su nerimu lauki ar jos atsils.Manau neimanoma nuzudyti to jausmo. Bet tu buk vyras ir stipriai laikykis

Ai, uzsisakiau biciu pienelio.Sia savaite pradesiu gerti.Ir gersiu ji iki pat snaiguciu isodinimo ir gal net po jo, kol nebaigsiu visu 60 kapsuliu.Kalsiu po 2 per diena.Ziuresiu kas bus is to

Sveikos, mergaitės
Pireja, Keberiokst, didžiausios sėkmės šiandien, kad derlius būtų kokybiškas
emiliux, sveikinu
nanataa, sveika prisijungus
Turbūt pražiopsojau, dareisi VK? Pas kokią gydytoją? Įtrauksiu į statistiką
jolantulia, nu jau visai nebedaug liko, nors žinau, kad dabar kaip tik prasideda sunkiosios dienos

Pireja, Keberiokst, didžiausios sėkmės šiandien, kad derlius būtų kokybiškas

emiliux, sveikinu

nanataa, sveika prisijungus

jolantulia, nu jau visai nebedaug liko, nors žinau, kad dabar kaip tik prasideda sunkiosios dienos

Viktoriuk, Liucina75 penktadieni jau susitiko su issvajotaja dukryte

QUOTE(kukulka @ 2011 01 24, 12:27)
sveikinimai mamytei

labas viktoriukai, dariausi vk, pas usoniene, bet dabar man laukimo stadija, tad statistika as irgi nagrinejau ir domejausi, tad bijau dar ka nors sakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 01 24, 13:16)
labas viktoriukai, dariausi vk, pas usoniene, bet dabar man laukimo stadija, tad statistika as irgi nagrinejau ir domejausi, tad bijau dar ka nors sakyti
O kokios pas jus bedos, jei ne paslaptis