Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *49 Namučiai...

QUOTE(sphinx @ 2011 01 26, 18:53)
Laba diena smile.gif

Atėjau su Patricia Duncker "Haliucinuojantis Foucault". Dar nedaug perskaičiau (stengiuosi įsigilint į tai, ką skaitau, nes prieš tai prarijau Marmon Leslie Silko "Ceremonija", tai taip ir nepajutau jukio malonumo verysad.gif ), bet visai patinka ax.gif

kazkas man apie sia yra sakes, kad gera, atsimenu buvau tarp nukainuotu kazkada radus, pasukiojau rankose ir padejau doh.gif
marakes, jei turi sita - paruosk biggrin.gif
Atsakyti

Labas vakaras 4u.gif

Iš pašto namo parėjau su Charmian Hussey "Paslapčių slėnis".

user posted image

Einu lovon skaityt toliau "Purpurinių upių".
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 01 26, 17:01)
Taip, taip dar parekomenduokit Coelho gyvenimo prasmei atrast ar Sharmą kaip pinigų "užsikalt"

Manau, kad kartais esi per daug kategoriška kitų nuomonei apie knygas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 26 sausio 2011 - 19:18
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 26, 19:12)
Manau, kad kartais esi per daug kategoriška kitų nuomonei apie knygas wink.gif

Pritariu.
Atsakyti
Man pasirode, kad cia taip astriai buvo pasieptas knygos pristatymo budas, ne tiek pati knyga ax.gif Bet gal cia tik man taip pasirode.

SS, kazkaip tavo avataras visalaik zvilgsni prikausto, raminanciai veikia biggrin.gif , tau tinka .. ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Masako @ 2011 01 26, 19:40)
SS, kazkaip tavo avataras visalaik zvilgsni prikausto, raminanciai veikia biggrin.gif , tau tinka .. ax.gif
biggrin.gif Man jis irgi patinka wub.gif Visur kur tik įmanoma yra užlipintas biggrin.gif Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 01 26, 20:40)
Man pasirode, kad cia taip astriai buvo pasieptas knygos pristatymo budas, ne tiek pati knyga ax.gif Bet gal cia tik man taip pasirode.

Ne tik šį konkretų atvejį turiu omeny smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2011 01 26, 16:56)
Labai patarčiau moterims pasiimti iš bibliotekos S.Kubelka "Ofelija mokosi plaukti". Jumoristinė psichologinė knyga, gal kiek ir vulgaroka, bet vaduojanti iš depresijos. Mano draugę, 39-erių metų, šita knyga tiesiog pastatė ant kojų, nes ji jau laikė save "nurašyta", nors tokio amžiaus - dar tik prasideda gyvenimas. Paskaičiusi šią knygą- ji skraido kaip ant sparnų  wub.gif  Labai daug gerų patarimų moterims. Knyga, vaduojanti iš apatijos. Siūlau visoms moterims.

Gal ir skaitysiu, kai užeis vidurio amžiaus krizė. smile.gif

QUOTE(Dorifore @ 2011 01 26, 17:01)
Taip, taip dar parekomenduokit Coelho gyvenimo prasmei atrast ar Sharmą kaip pinigų "užsikalt"

Tikiuosi, tu čia ne visai rimtai. blink.gif smile.gif
QUOTE(laTulipe @ 2011 01 26, 17:27)
beje, matėt ? įdomu, ar bus tokia pat įdomi kaip ,,vėjo šešėlis''  bigsmile.gif

Paskaičiau šiandien, kad čia "Vėjo šešėlio" priešistorė. Kada nors tikrai skaitysiu.

Pasigirsiu šiandieniniais pirkiniais, ypač kai vienas jų neabejotina SM įtaka:

Ami McKay "Gimdymo namai"
William Trevor "Liusės Golt istorija"
(vakar kaip tik radau šią knygą 1001 knygos... sąraše, tai ir susigundžiau, be to, buvo visai nebrangi).

Gal kuri esate skaičiusi Carlos Rojas "Žuvusiųjų slėnis"?
Atsakyti
mano aki Vagoj patrauke sita knyga:

http://www.patogupir...n=9786094030413

Atsakyti

QUOTE(katilina @ 2011 01 26, 19:47)
Ami McKay "Gimdymo namai"
Man ši knyga nepaprastai patiko, prisimenu ją tik su geriausiomis emocijomis. Tudie sveikinu ją įsigijus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 26, 20:45)
Ne tik šį konkretų atvejį turiu omeny smile.gif

kiekviens savaip is proto kraustosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 01 26, 20:50)
Man ši knyga nepaprastai patiko, prisimenu ją tik su geriausiomis emocijomis. Tudie sveikinu ją įsigijus 4u.gif

***** tiek geru atsiliepimu esu girdejus apie ta knyga ir ne vieno neigiamo. Reiks gaudyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 26 sausio 2011 - 19:56
QUOTE(Masako @ 2011 01 26, 20:55)
***** tiek geru atsiliepimu esu girdejus apie ta knyga ir ne vieno neigiamo. Reiks gaudyt biggrin.gif

Aš ir ją gaudau bibliotekoje, bet vis nerandu biggrin.gif
Tiksliau, jos net nėra, pasitikrinau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 26 sausio 2011 - 20:00