Marakeš, aš tavęs visai nepaklausiau, ar tau Tūlą grąžinti per kitą meet, ar anksčiau reikia?
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 27, 10:16)
Labas rytas 
Marakeš, aš tavęs visai nepaklausiau, ar tau Tūlą grąžinti per kitą meet, ar anksčiau reikia?
nedega, kaip nori
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 26, 22:13)
Tai blogai seki temą
Aš apie ją vidutiniškai atsiliepiau (tik tas buvo pakankamai seniai). Na bet aš prie mažumos
, taigi į mano nuomonę atsižvelgti tikrai nebūtina
Man rodos, dar vienas nekoks atsiliepimas buvo.
Man rodos, dar vienas nekoks atsiliepimas buvo.
tada dar tikrai nesekiau
As kai pas jumi atejau, ant suoliuko nesedejau, iskart puoliau zaisti
Iki sio forumo ne viena gera girdejau, o paskui dar ir cia
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 01 26, 19:00)
aš ją per nuolaidas pirkau. nežinau, ar man ją skaityti, ar vaikui atidėti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 26, 21:19)
Čia apie "Gimdymo namus", taip?
Jei taip, tai abejoju, ar beužkabins, jei pradžia nekabina
Nes man kaip tik pradžia visai patiko, bet kuo arčiau galo, tuo nuobodžiau ją skaityti darėsi, vos įveikiau 
Jei taip, tai abejoju, ar beužkabins, jei pradžia nekabina
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 26, 21:53)
be galo be krašto keistas
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 26, 23:05)
Aš tai galvoju, kad reiktų man kada nors gyvenime ką nors iš Coelho paskaityti, kad bent susipažinčiau, kas ans yra
Tik kad netraukia anei kiek 
QUOTE(Gegytė @ 2011 01 26, 23:09)
na nežinau, aš labai seniai skaičiau Alchemikas, tai man patiko. Jinai tokia egzotiška, apie kitas šalis, dykumos, karavanai... visai patiko 
aš irgi seniai seniai skaičiau Alchemiką, tada patiko. o prieš kelis metus vieną, kitą buvau paėmusi, bet kažkaip nesiskaitė.
QUOTE(marakeš @ 2011 01 27, 00:47)
Papildyta:
neturiu
Papildyta:
o man pvz. irgi atrodo, kad Coelho skaitymas yra ne "skonio reikalas", o diagnozė
o tai gal nors bent gimdymo namus turi?
del antro teiginio pritariu
laba diena, damos
Skaitau toliau Moteru kupe, tai kazkaip beskaitant labai daug visokiu apmastymu kyla...Apie skirtingu kulturu paraleles, apie skirtybes, auklejimo itaka elgsenai, gyvenimo kokybei ir pan. Tose moteru pasakojamose gyvenimo istorijose daug info apie indu kultura, tradicijas, moters padeti visuomenej, santykius su vyrais, poziuri i save kaip nepriklausoma asmenybe ir t.t.
Gera, giliai kapstanti knyga. Moteriska ir jautri.
QUOTE(LEEja @ 2011 01 27, 09:50)
o tai
laba diena, damos
skaitai Obuoliu seklu sokni. vakare vyras paklause, ar ten kartais ne apie obelu prieziura ir obuoliu auginima raso
tai pasakiau, kad butent apie tai ir raso 
laba diena, damos
QUOTE(LEEja @ 2011 01 27, 10:50)
"Gimdymo namus" šiaip turiu, bet dabar paskolinta. Ir šiaip, drįstu suabejoti, ar ji tau patiktų. Nežinau
QUOTE(marakeš @ 2011 01 27, 11:53)
"Gimdymo namus" šiaip turiu, bet dabar paskolinta. Ir šiaip, drįstu suabejoti, ar ji tau patiktų. Nežinau
ko paprasysi - to negausi
Labas rytas
Negaliu nepritarti

Tiesa, mačiau sena.lt "Sudeginta gyva" už 35 Lt Kaune. Kas norit brangiai
QUOTE(Masako @ 2011 01 27, 09:51)
Skaitau toliau Moteru kupe, tai kazkaip beskaitant labai daug visokiu apmastymu kyla...Apie skirtingu kulturu paraleles, apie skirtybes, auklejimo itaka elgsenai, gyvenimo kokybei ir pan. Tose moteru pasakojamose gyvenimo istorijose daug info apie indu kultura, tradicijas, moters padeti visuomenej, santykius su vyrais, poziuri i save kaip nepriklausoma asmenybe ir t.t.
Negaliu nepritarti
QUOTE(muminukas @ 2011 01 27, 09:51)
Tiesa, mačiau sena.lt "Sudeginta gyva" už 35 Lt Kaune. Kas norit brangiai
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 27, 11:06)
Negaliu nepritarti
dar pamirsau pridurti, kad itikinamai erotiska kai kuriose vietose
Beje, apie D. Lodge Terapija. Pirmas trecdalis buvo daug zadantis: smaiksciai, intriguojanciai, idomiai parasytas, yra net ziniu apie psichologija, psichiatrija, bet paskui, kai ta pati istorija pradeta pasakot is simto zmoniu pozicijos...
Labas rytas