Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *49 Namučiai...

QUOTE(adžani @ 2011 01 28, 11:23)
Žiūrėkit ką šiandien rytą atnešė.  biggrin.gif Pagaliau gavau.  bigsmile.gif
user posted image
PS.ačiū papūgėlei.  4u.gif

Gero skaitymo 4u.gif wub.gif
Beje bukle labai gera galima sakyt ar ne, as kai pirkau, bijojau truputi, maniau gausiu jau kokia lupena, n kartu visiems skolinta biggrin.gif

Rasyt cia man atsiliepima apie sita knyga, ar laukti kol adzani perskaitys g.gif

Beje, radau idomu dalyka, visose salyse kur buvo leidziama "Sudeginta gyva", jos virselis buvo toks, o pasmus grazesnis biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 01 28, 15:33)
sveikos  4u.gif  registruojuosi ir aš seniai čia bebuvus  ax.gif  su J. Harris "Džentelmenai ir žaidėjai"

ogo kaip senai bematyta bigsmile.gif ,bet tu regis anoj musu temoj dalyvaudavai,ar cia irgi?
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 01 28, 17:55)
ogo kaip senai bematyta  bigsmile.gif ,bet tu regis anoj musu temoj dalyvaudavai,ar cia irgi?

drinks_cheers.gif bandysiu dabar iš naujo dalyvaut gyvenimui sugrįžus į senas vėžes, t.y. į darbą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 01 28, 15:49)
Beje, radau idomu dalyka, visose salyse kur buvo leidziama "Sudeginta gyva", jos virselis  buvo toks,  o pasmus grazesnis  biggrin.gif
user posted image

na ir baisus koks rolleyes.gif

*laukiu aš "Bėgantis paskui aitvarą",bet kažkaip neramu ,ilgokai negaunu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 01 28, 16:49)
Beje, radau idomu dalyka, visose salyse kur buvo leidziama "Sudeginta gyva", jos virselis  buvo toks,  o pasmus grazesnis  biggrin.gif
user posted image

unsure.gif na tikrai nelabai koks. kiek pamenu, ši nuotrauka yra knygos pabaigoje. nes joje- pati autorė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 01 28, 16:00)
drinks_cheers.gif  bandysiu dabar iš naujo dalyvaut gyvenimui sugrįžus į senas vėžes, t.y. į darbą  biggrin.gif

Fainai thumbup.gif ,tai uzsuk ir i musu senaja tema,pasilabink mirksiukas.gif (nes as vistik tave prisimenu tik is anos temos,sakau gal sumaisei uzeiti,juk dabar yra dvi knygiu temos wink.gif : http://www.supermama...;#entry44103378
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 01 28, 16:49)
Rasyt cia man atsiliepima apie sita knyga, ar laukti kol adzani perskaitys g.gif
user posted image

Gali rasyt,nes vis tiek negreit skaitysiu. smile.gif
Atsakyti
labas vakaras, saunus SS, Fairyland atsiliepimai. bigsmile.gif
Galvojau, gal prasyt SS knygos blush2.gif , ale cia pas mus juoda skyle, o ne adresas: siunciausi megztini is Kauno - neatejo gun_bandana.gif
Kaip, beje, ir seses atvirukai du kartus gun_bandana.gif

o as, o as siandi grizau su kruuuuuva paskolintu knygu. Ot gera knygu feja turiu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 28 sausio 2011 - 18:25

Pažiūrėjau "Purpurinių upių" ekranizaciją. Ėėė, nieko gero rolleyes.gif Mano akimis nelabai vykusi knygos interpretacija rolleyes.gif Knyga vientisesnė ir tiesiog įdomesnė, o ir tų dviejų policininkų asmenybės knygoje šimtą kartų geriau atskleistos. Žodžiu, knyga - jėga, filmas - ne cool.gif

Masako kas per knygų fėja ir kokių gėrybių iš jos parsinešei? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 28 sausio 2011 - 18:42
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 26, 22:19)
Čia apie "Gimdymo namus", taip?
Jei taip, tai abejoju, ar beužkabins, jei pradžia nekabina g.gif  Nes man kaip tik pradžia visai patiko, bet kuo arčiau galo, tuo nuobodžiau ją skaityti darėsi, vos įveikiau doh.gif

Mhm.. unsure.gif kazkaip daug daugiau galvojau kabins.. unsure.gif sveikos drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
O aš pradėsiu šįvakar "Tūkstančiai saulių skaisčių".
Užėjo kažkoks keistas periodas - niekas nesiskaito, ką bepaimčiau doh.gif g.gif
Atsakyti
Adzani, sveikinu su pirkiniu thumbup.gif
Atsakyti