Įkraunama...
Įkraunama...

Slaptas pirkėjas

QUOTE(Sun_girl~ @ 2015 07 26, 12:34)
Taip, tą patį ir aš norėjau parašyti, kad nebūtina teisingų duomenų vesti registruojantis. o vėliau vykdant veiklą vistiek metys jūsų duomenys, asmens k. It t.t..
Papildyta:

Jei jūsų konkrečiai paprašys pr.vadovas, kad atliktumėte vizitą kitame mieste, tuomet už kurą sumoka. Sumoka jūsų nurodytas sąnaudas, tikrai nenuskriaudžia.
Aš manau norint papidomai užsidirbti, čia labai geras darbas. Aišku mažesniuose miesteliuose nėra fiek vizitų kiek didžiuosiuose miestuose, o ir toje pačioje parduotuvėje galima atlikti tik po nurodyto laiko tarpo.
Gal galite pasidalinti nuorodomis, kur dar dirbate s.p?
Aš galiu pasiūlyti papildomai užsidirbti tiriant pašto siuntų darbą. Norinčios parašykite, atsiūsiu nuorodą.



Parašykite, prašau, apie tas pašto siuntas plačiau. Domina mane. Ačiū.
Atsakyti
Gal kas šiuo metu dirba šį darbą, pasidalinkite patirtimi. smile.gif Ar reikia lankyti prieš tai kokius kursus, kiek galima uždirbti į mėnesį?
Atsakyti

laba diena!

ir mane domintų

parašiau a ž

Atsakyti

Ieškojau atsiliepimų prieš pradedant slapto pirkėjo veiklą, bet jų radau labai mažai, todėl nusprendžiau pati pasidalinti, gal kam dar aktualu bus  :) Vizitus atlikinėju Seenext įmonėj, tai viskas gerai, už vizitus atsiskaito visada laiku, įkainiai taip pat didesni negu kitose įmonėse (kiek teko dalyvauti anksčiau). Aišku antros algos pasidaryti nepavyksta, bet prisidurti papildomų pinigėlių galima  :rolleyes: kadangi reikia individualios veiklos, tai geriausia dirbti tiems, kas yra dirbantys, studentams ar pan, nes kitaip reikės daugiau mokesčių mokėt. Laiką taip pat nesunku suderinti su darbu, nes dažniausiai galima nuvykti ir po darbo arba savaitgalį.

Atsakyti